< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1058. sayfa)

-
-
O halde root yok. Root olursa bu uygulamalar çalışmaz knox tetiklendiği için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hacklenmiş olabilir misin. Bir iki yerde daha görmüştüm sim değişimi tel sıfırlama vs herseye rağmen hackerlar telefona erişim sağlayabiliyordu.
Hocam teamwiever veya o tarz bir uzaktan erişim programı yüklediniz mi telefona ?
Odin ile sıfırlamayı denediniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen bir haber görmüştüm ıptv tarzı uygulamalar varsa telefonda bankacılık uygulamaları çalışmayacak diye o tarz bir uygulama yüklüyse telefonda belki bu yüzden olabilir
Benim telefonda inat tv yüklü hiçbir sorun yok bankacılık uygulamalarında...
Herkese iyi bayramlar, faydalı forumlar,
S24+ için önerebileceğiniz kalite bir gölge ekran var mıdır? Konum : İstanbul
-
Telefonunuzda magisk uygulaması yüklü olabilir.
Uygulamalardan kontrol edin ve kaldırın.
Ben yüklemedim nerden gelmiştir ? Diye sorarsanız Cevap: Önceki telefonunuzda (yurtdışı cihaz, imei v.s..) mevcutsa aktarım esnasında uygulamalarla birlikte taşınmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 1 Nisan 2025; 13:48:39 >
Arkadaşlar bu kamera ayarlarında otomatik fps seçeneği var bunu hangi modda kullanmak gerekiyor.
CSC değişikliği yapmış mıydınız?
-
çok gerekli bir şey değil, kapatsanız da olur telefon zaten 60 fps çekim yapabiliyor
gece takılma olmaması için olan bir ayar gerek olmadığını düşünüyorum (bende default olarak 30 için açık sadece)
-
Teşekkürler hocam.
24 ultra ile aranıza katıldım.
Ama telefoncuda ekran korucuyu nano (cam değil) taktırdım, fakat parmak izi çalışmıyor (hassasiyet açık)
Önerdiğiniz bir ekran koruyucu varmı parmak izinde sorun çıkartmayan
ve şarj cihazı önerisi alabilirmiyim?
-
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 amzn.eu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589https://www.amazon.com.tr/dp/B098P15D4N?ref=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&language=tr-TR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu şarj aletini 3 4 ay önce 400tlye almıştım ama geçen aylarda 900tlye kadar yükselmişti ben mi yanlış hatırlıyorum şimdi 450tlye düşüyor Hepsiburadada fln.
Hocam hatırlarsanız bir ara spigen fiyatları 900tlyi aştı diyorduk şimdi baktım 500tl diyor ben mi yanlış görüyorum bizim aldığımız ürünün aynısı dimi ? Premium varsa kuponla 450e geliyor hatta.
https://app.hb.biz/2Ynib3l79Hnj
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X