Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bedevi1903 , can6prmk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.169
Cevap
438
Favori
1.221.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam, ikisi de çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quashpack Q kullanıcısına yanıt
    O halde root yok. Root olursa bu uygulamalar çalışmaz knox tetiklendiği için.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Bankacılık uygulamaları açılmıyor ama. Ne yapabilirim? Simi değiştirdik ve fabrika ayarlarına döndük olmadı.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Hacklenmiş olabilir misin. Bir iki yerde daha görmüştüm sim değişimi tel sıfırlama vs herseye rağmen hackerlar telefona erişim sağlayabiliyordu.

Hocam teamwiever veya o tarz bir uzaktan erişim programı yüklediniz mi telefona ?

Odin ile sıfırlamayı denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir haber görmüştüm ıptv tarzı uygulamalar varsa telefonda bankacılık uygulamaları çalışmayacak diye o tarz bir uygulama yüklüyse telefonda belki bu yüzden olabilir

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda inat tv yüklü hiçbir sorun yok bankacılık uygulamalarında...

• Herkese iyi bayramlar, faydalı forumlar,

S24+ için önerebileceğiniz kalite bir gölge ekran var mıdır? Konum : İstanbul

Telefonunuzda magisk uygulaması yüklü olabilir.

Uygulamalardan kontrol edin ve kaldırın.

Ben yüklemedim nerden gelmiştir ? Diye sorarsanız Cevap: Önceki telefonunuzda (yurtdışı cihaz, imei v.s..) mevcutsa aktarım esnasında uygulamalarla birlikte taşınmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 1 Nisan 2025; 13:48:39 >
  • Arkadaşlar bu kamera ayarlarında otomatik fps seçeneği var bunu hangi modda kullanmak gerekiyor.

CSC değişikliği yapmış mıydınız?

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

çok gerekli bir şey değil, kapatsanız da olur telefon zaten 60 fps çekim yapabiliyor

gece takılma olmaması için olan bir ayar gerek olmadığını düşünüyorum (bende default olarak 30 için açık sadece)

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 24 ultra ile aranıza katıldım.

Ama telefoncuda ekran korucuyu nano (cam değil) taktırdım, fakat parmak izi çalışmıyor (hassasiyet açık)

Önerdiğiniz bir ekran koruyucu varmı parmak izinde sorun çıkartmayan

ve şarj cihazı önerisi alabilirmiyim?

• Lyc kullanıcısına yanıt
    Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589
    amzn.eu
    Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589
    https://www.amazon.com.tr/dp/B098P15D4N?ref=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_Y68KJSDEEJCTYTWSKFYV&language=tr-TR

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Bu şarj aletini 3 4 ay önce 400tlye almıştım ama geçen aylarda 900tlye kadar yükselmişti ben mi yanlış hatırlıyorum şimdi 450tlye düşüyor Hepsiburadada fln.

• 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlarsanız bir ara spigen fiyatları 900tlyi aştı diyorduk şimdi baktım 500tl diyor ben mi yanlış görüyorum bizim aldığımız ürünün aynısı dimi ? Premium varsa kuponla 450e geliyor hatta.
    https://app.hb.biz/2Ynib3l79Hnj

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

S24+ almak istiyorum. 41.500e hepsiburadan alacaktım ama samsung nisan kampanyası başlatmış 24+(256) ve watch7+buds3pro, hoşgeldin5 kuponuyla 52bin TL'ye geliyor. Mantıklı olur mu? S9+ dan geçilecek. Saat yerine adaptör eklenirse de fiyat 47.5k oluyor. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.