Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1053. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bedevi1903 , can6prmk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.169
Cevap
438
Favori
1.221.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatan Bilgisayar da yine gece indiriminde S25 Plus 53974 TL.

Sabah 6 ya kadar indirim devam ediyor.

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung Galaxy S25 Plus 12/256 Gb Akıllı Telefon Lacivert fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-plus-12-256-gb-akilli-telefon-lacivert.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• saatte hediye ediyor vatan garip

• Arkadaşlar merhaba,

Yurt dışı Mi 15 almayı düşünüyordum fakat kur sebebi ile fiyatı artınca (30.500) birde üzerine Server kayıt ücreti eklenince neredeyse 34-35bin TL seviyelerine geliyor cihaz..

S24, S24+ veya S25'e yöneldim bu kadar para verdikten sonra bir 10 daha vereyim diyerek.

Doğru mu düşünüyorum, fikirlerinizi rica ederim...

• MerchantJueL M kullanıcısına yanıt

Ölüsü 6000TL ama keşke 44mm'yi de uyguna verseydi tercih sebebim olurdu. 40mm çok küçük eşim kullanıyor bunu bende ufacık duruyor.

• elimde s24 kılıfı var dedim. bedava verecem sanan arkadaşlar var sitede. zaten uyguna verecem. biraz mantıklı düşünün. 2 kat arttı fiyatları zaten. yurt dışından gelen bir mal lansman gününde sipariş vermiştim geçen sene. yanlış model seçtiğim için verecem uyguna. ilgilenenler yazsın

• Noix~ kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aydir S24 kullanıyorum ısınma ve şarjın çabuk bitme durumları var. 2-3 saat ekran süresi alıyorum. S25 nasıldır bilmiyorum ama S24'ü tavsiye edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltsry06 -- 21 Mart 2025; 12:21:45 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

S24 Plus'tan geçmeye değer mi acaba ?

• Bu s24 plus beni soguttu telefondan. Muzik calarken falan titrestiriyor telefonu isinma sarjin bitmesi zaten sikinti. Iade ve degisim alamiyorlarmis kaskoya gondeririz diyorlar oradan da sonuc cikmayacak zaten biliyorum basima bela aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirzahi M kullanıcısına yanıt
    10 - 15 bin arası bir fark ile geçirebilir ise olur. Daha fazla fark verilecek ise gerek yok.

• gltsry06 kullanıcısına yanıt

çok yoğun kullanımda(araç navigasyon internet kullanımı vs) düz s25 iile 5.5 saat ekran süresi aldım. haftasonu evde wifideyken 9-10saat ekran süresi veriyor

• av.ak kullanıcısına yanıt
    S25'e geç diyosunuz sanırım 🙃

• gltsry06 kullanıcısına yanıt

s24+dan geçtim s25 daha iyi bi cihaz. bataryası da s24+dan biraz kötü

Abartma kız 😂 yok 20 saat veriyo

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran süresi, kullanım alışkanlığına bağlı tamamen mesela saatlerce YouTube'dan video izle fazla batarya gitmiyor ama telefonla konuş yada navigasyon aç patır patır düşüyor batarya keza wifi ile şebeke kullanımı da farklı kısacası hiçbir şeyin ispatı değil bu durum.

• Hepsiburada takas fiyatlarını s24 128 gb için 2 bin tl daha düşürerek 19 bin tl'ye indirmiş :)

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Yakında bedavaya alacak

• S25 Plus ve Ultra da Vatan Bilgisayar da Watch 7 40 hediyeli kamu indirimi fiyatı ile aynı gece indirimi bu gecede var.

Saati alıp kapalı kutu 5000 TL ye satsanız s25 Plus 48 bine gelebilir alana SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 22 Mart 2025; 0:13:1 >

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    S23 kullanıyorum, 2028'de S26'ya geçmeyi planlıyorum. Kafam rahat :D

• 
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.