< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1053. sayfa)

-
-
saatte hediye ediyor vatan garip
-
Arkadaşlar merhaba,
Yurt dışı Mi 15 almayı düşünüyordum fakat kur sebebi ile fiyatı artınca (30.500) birde üzerine Server kayıt ücreti eklenince neredeyse 34-35bin TL seviyelerine geliyor cihaz..
S24, S24+ veya S25'e yöneldim bu kadar para verdikten sonra bir 10 daha vereyim diyerek.
Doğru mu düşünüyorum, fikirlerinizi rica ederim...
-
Ölüsü 6000TL ama keşke 44mm'yi de uyguna verseydi tercih sebebim olurdu. 40mm çok küçük eşim kullanıyor bunu bende ufacık duruyor.
-
elimde s24 kılıfı var dedim. bedava verecem sanan arkadaşlar var sitede. zaten uyguna verecem. biraz mantıklı düşünün. 2 kat arttı fiyatları zaten. yurt dışından gelen bir mal lansman gününde sipariş vermiştim geçen sene. yanlış model seçtiğim için verecem uyguna. ilgilenenler yazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 aydir S24 kullanıyorum ısınma ve şarjın çabuk bitme durumları var. 2-3 saat ekran süresi alıyorum. S25 nasıldır bilmiyorum ama S24'ü tavsiye edemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltsry06 -- 21 Mart 2025; 12:21:45 >
S24 Plus'tan geçmeye değer mi acaba ?
-
Bu s24 plus beni soguttu telefondan. Muzik calarken falan titrestiriyor telefonu isinma sarjin bitmesi zaten sikinti. Iade ve degisim alamiyorlarmis kaskoya gondeririz diyorlar oradan da sonuc cikmayacak zaten biliyorum basima bela aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 - 15 bin arası bir fark ile geçirebilir ise olur. Daha fazla fark verilecek ise gerek yok.
çok yoğun kullanımda(araç navigasyon internet kullanımı vs) düz s25 iile 5.5 saat ekran süresi aldım. haftasonu evde wifideyken 9-10saat ekran süresi veriyor
-
S25'e geç diyosunuz sanırım 🙃
s24+dan geçtim s25 daha iyi bi cihaz. bataryası da s24+dan biraz kötü
-
Abartma kız 😂 yok 20 saat veriyo
-
Ekran süresi, kullanım alışkanlığına bağlı tamamen mesela saatlerce YouTube'dan video izle fazla batarya gitmiyor ama telefonla konuş yada navigasyon aç patır patır düşüyor batarya keza wifi ile şebeke kullanımı da farklı kısacası hiçbir şeyin ispatı değil bu durum.
Hepsiburada takas fiyatlarını s24 128 gb için 2 bin tl daha düşürerek 19 bin tl'ye indirmiş :)
Yakında bedavaya alacak
-
S23 kullanıyorum, 2028'de S26'ya geçmeyi planlıyorum. Kafam rahat :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X