Artık biz millet olarak One UI 8 alırız :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 13 Nisan 2025; 11:56:41 > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1076. sayfa)

-
-
Daha rezil bir şey daha var hocalarım. S24 için Güney Amerika ülkesinde dağıtım tarihi mayıs ayına çekilmiş. Türkiye için ne olur bilemem ama samsung rezil etti kendini.
https://x.com/tarunvats33/status/1911309465019687202?t=x1qALX3SJQaOKL90mJrSrw&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 13 Nisan 2025; 11:43:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LacWer
Samsung güncelleme verdiği tüm exynos işlemcili s24 ve s24+ lerden one ui 7 güncellemesini geri çekmiş otadan. S24 ultra ve sd sürümlüler için duruyor ama.
Sammobile haber geçmiş. Ve sebebinin exynos 2400 olabileceği söyleniyor. Çünkü abd ve Kanada sd işlemcili cihazların güncellmesi hala duruyor. Bu kadar uzun beta sürecine rağmen hala yolunda olmayan bir şeyler varsa exynos 2400 daha çok baş ağrıtacak gibisammobile
You can't be serious: Galaxy S24 One UI 7 update pulled off the air?https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-plus-one-ui-7-firmware-possibly-pulled-off-air/?utm_source=telegramPil şarj stabilite bozulmasın başka bir şey istemiyorum. Animasyon falan bunlar bir günde unutulacak şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 13 Nisan 2025; 12:1:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiyeye yarından başka verme şansı yok zaten aylarca beklettiler nerdeyse tüm dünya kullanıyor üvey evlat muamalesi mi çekiyorlar. Tekrar Mayısa ertelenirse bir daha almamak üzere samsunga bye bye deriz müşterinin aklıyla bu kadar alay edilmez ki
-
Aslında böyle sorumsuz markaları almamak lazım. İphone evet pahalı ama net bir marka. Alavere dalavere yok. Güncelleme mevzu değil geç olsun ama yalan umursamaz sorumsuz davranış kabul edilemez. Heralde bir dahaki telefonum iphone olacak
Bunuda boykot edelim
Hocam zaten 14 Nisan açıklanmıştı Türkiye için. Verdiği sözden cayarsa çok pis müşteri kaybeder. Bence sorunlu da olsa Türkiye de yarın verilir güncelleme. Ama global çapta bayağı tepki çekiyor samsung. Yarın her şey belli olur. Umarım verir de samsung güncellemeyi yarın, yanılan biz oluruz
sanırım bayağı merak ediliyor, ben almanyada yaşıyorum telefonu da oradan aldım ve 3 gündür one ui 7 kullanıyorum. gayet memnunum bir sıkıntısı yok. bildirim paneline alışmak zor sadece. soruları alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boykotlar işe yaramıyormuş...
-
Samsung'un son yıllarda sıkıntılar yaşadığına dair haberler vardı. İşçi eylemleri gibi. Samsung'un bir sıkıntısı var belli. Bu güncelleme işini batırırsa başka markalara bakmaya başlarım. Bu sorunların devamı gelir diye düşünüyorum çünkü.
Samsung müşteri kaybeder, rezillik vs. vs. Bir avuç insanın eleştirmesi ile bu firmalara bir şey olmaz. Piyasa bu forumdan ibaret değil. 50 -100 kişi eleştirse ne olur eleştirmese, geri kalan milyonlarca kullanıcı için önemli değil 6 mi 7 mi. Bir güncelleme muhabbetidir gidiyor. Geldiği zaman değişen bir şey olmayacak. Ram kullanımı düşmeyecek, batarya ömrü uzamayacak, kamera daha ileri gitmeyecek. Geri kalan görsel iyileştirmeleri çeşitli uygulamalarla her türlü yapabiliyorsunuz zaten. Now bar, now brief olmasa da olur yani çokta hayatımıza bir şey katmadı. Çokta takılmamak gerek. Apple veriyor, veriyorda ne değişiyor.
Olurmu derhal vermeliler güncellemeyi
14 nisanda da vermez ise bir daha Samsun S24+ almam
Olurmu derhal vermeliler güncellemeyi
14 nisanda da vermez ise bir daha Samsung S24+ almam
S24 serisi Exynos modellerinde One UI 7.0 'da problem varmış , dağıtım durdurulmuş haberi duydum.
-
Sahibinden yepy' de telefon satan var mı? Sistem nasıl işliyor?
Kız arkadaşım bırak öne uiyi, güvenlik güncelleştirmelerini bile yapmıyor aynı anda almıştık. Kendim yapıyorum gidince. Bizim dışımızda bu güncelleme işine takılan yok.
Bir yandan da arkadaşlara hak veriyorum, Samsung Apple'a alternatif olabilecek bir potansiyele sahip. Daha ciddi olması gerekiyor. Sonucta Xiaomi, honor vb. telefonlara göre daha ağır bir marka değeri var.
S25 konularında exynos çöp falan diye konuşanlar var ama kendi kullandıkları one ui 7 bile beta gibi birsey yeni çıkan seriye beta sürümü veren firmadan cok da şey beklememek lazım
Dün paylaştığım bir haber vardı ona düzeltme yapalım one ui güncellemesini an itibari ile işlemci fark etmeksizin tüm s24 modelleri için durduruldu ve geri çekildi. Samsung bir problem gördüğü için geri çekip ertelenmiş one ui 7 güncellemesini. Mayıs ayına ertelendi büyük ihtimal. 1 yıldır beta da olan bir güncellemeyi hala yapamamak ta ne bileyim. Samsung ne yapıyor kimse anlamış değil
https://x.com/tarunvats33/status/1911642228381860054?t=Cr0AgFam2DGC5n1HpaO71A&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 14 Nisan 2025; 8:42:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X