Checkfirm var onla sunucudaki yazılım kodları görünüyor. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1079. sayfa)

-
-
CheckFirm uygulaması ile görebilirsin.
Soldaki mevcut yazılım sürümü S926BXXS5AYB8, sağdaki şu anda test edilen yazılım sürümü yani uzun hali ile S926BXXU5BYD9.
-
Bende de EmreS24 yazıyor. Yazılımcının adı mı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımı keşfeden kişi böyle bir yazılım olduğunu bulan kişi
Script var onu kullanarak bulunabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende hepsi çıkıyor. Belki sizin müzik platformu aboneliğinizle ilgili olabilir.
Hocam siz yt music uygulamasından açmışsınız sizdeki gibi görünüyor bende ancak youtube ve spotify'da bütün kontroller yok.
Pazar gunu $379 dolar + tax ile aldigim Refurbished S24 ile araniza katiliyorum. Ilk aldigimda S921U firmware'li EKim 2024 guncellemesi yukluydu. T-Mobile kilitli urunun kilidini acmislar ama firmware degismedigi icin OTA guncellemesi alamiyordum. Cok guncelleme meraklisi degilim ama Aralik 2024'un pil konusunda en iyi surum oldugunu biliyorum. Bu yuzden S921U1 firmware'li Kasim 2024 paketini Odin ile yukleyip T-Mobile kilidini acmis oldum. Sonra hemen OTA guncellemesini buldu, Aralik 2024'e yukselttim, akabinde ADB ile ince ayar yapip guncellemeyi zorlayan Software Update'lerden ikisini de disable yaptim.
Suan Aralik 2024 guncellmesi ile cok iyi bir deneyim yasiyorum. Zaten S23'e kurdugum beta 6 UI 7'de igrencti, onu da kaldirdim, Mart 2025'e dondum S23'te.
Samsung da zaten UI 7.0'i geri cekti :) umarim guncelleme meraklilari depresyona girmemistir ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Nisan 2025; 19:1:26 >
-
Spotify'da da çıkıyor bende hocam. Ben aklıma sizin premium abonesi olmadığınızdan dolayı görünmeyeceği geldi. Premium üyesiyseniz ve çıkmıyorsa çok enteresan bencede.
Youtube uygulamalarında olmaz. Spotify'da oluyor.
-
Hocam ringke kılıftan memnun musunuz daha önce kullandınız mı? Sanki ben kullananlar memnun değillerdi diye hatırlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ringke kılıftan çok memnunum. Daha önce S23'te 1 yıl kullandım. Yağlanma hissi yok, sert, zırhlı, şak oturuyor. Lazerle kesim var. Tam uyuyor, şişme, kabarma yok. Daha da Ringke'den başka kılıf almam.
O beğenmeğenler Dersimli Kemal ve Çetesini yere göğe sığdıramayıp Muharrem İnce'yi beğenmemişti. O yüzden halk eğer beğenmiyorsa bilki en kalitelisidir :D
normal youtube video olduğundan olsa gerek, youtube music vb. uygulamalarda sorun yok.
-
One UI 7 güncellemesi için yeni bir haber var.
One UI 7'nin Hindistan bölgesi için resmi yayınlanma zaman çizelgesi!!
S24 serisi için Hindistan bölgesi dağıtım tariki 25 Nisan olarak açıklanmış. Türkiye'ye bu tarihten 4-5 gün sonra gelir herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 16 Nisan 2025; 14:21:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
25 ise ya ayni gün gelir yada 28bi gelir
Aralik 2024 guncellemesini oneririm herkese. Batarya suresi gercekten harika. Mart 2025 guncellemesi ile 8 saatte biten pil, Aralik 2024 guncellemesinde ayni sekilde kullanarak 15 saat gidiyor.
Yeni bir telefon ciktiginda her zaman eskisini zayiflatmalari lazim ki yeni telefon daha cok satsin. Sizler de tam da gidip S25 ciktiktan sonra gelen guncellemelerden medet umuyorsunuz. Yeni telefonun cikis tarihine 3 ay kala guncelleme yapmayi durdurmalisiniz. Yayinlanan bir log var mi? Su su su hatalari kapattik logu var mi? Yok! Cunku 90% bozmak amacli yayinliyorlar.
-
Allah cezasını versin bunların dağıtacağı güncellemenin 40 bin tane mühendis sadece maaş almaya gitmişler herhalde şirkete 1 senedir
-
Ben telefonu alalı bir yıl oldu. Pil perfomansı ilk zamanki kadar olmasa da bariz gözlemlediğim bir düşüş yaşamadım.
Bu telefonlardaki pil teknolojisi gereği zaten hiç kullanmazsanız bile zaman geçtikçe pil kapasitelerinde düşüş olur. Bazı güncellemeler sonrası illaki pil performansı olumsuz etkilenebiliyor.
İşte bu yüzden hocam, düzgün bir güncelleme bulduğumda onu kolay kolay bırakmıyorum. Ben şahsen hiçbir güvenlik sorunu yaşamadım, 2012'den beri Android kullanırım ve ta o zamanlardan bankacılık, borsa işlemleri, resmi işlemler hepsini telefondan yaparım. Ne param çalındı ne de hacklendim. Birkaç vatandaşın kendi hataları ve saflıkları yüzünden başlarına gelen dolandırıcılık vakaları yüzünden telefonlarıma planlı eskitme yaptırmak istemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X