< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1094. sayfa)

-
-
Siz yandan olan navigasyonu mu kullanıyorsunuz? Ben klasik sol attan parmağı çekince menü, ortadan çekince ana ekran, sağ alttan çekince geri gitme şeklinde navigasyon kullanıyorum, belki de ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 24 Nisan 2025; 0:3:35 > -
Bu ayar ne işe yarıyor hocam tam olarak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Animasyon ayarı. Yumuşak veya daha hızlı olmasını sağlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 1 hafta kadar kullanıp görmek lazım. İlk izlenim hoşuma gitti açıkçası.
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün seçenekleri denedim ana ekrana dönüş animasyonunda değişiklik olmadı. Hangi animasyon için bu hocam?
Edit: simple tuning ayarından oldu teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 24 Nisan 2025; 0:10:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel yapmışsınız, sevindim
Navstar klasik alttan çekme hareketleri için yüklüydü zaten, tekrar aktif edip denedim, hiçbir etkisi olmadı HomeUp animasyon ayarlarının.
-
Hocam biyerde hata yapmıyorsanız eğer telefonu yeniden başlatın.
Henüz bize uğramadı
Ben de volte kayboldu güncelleme sonrası
Hocam niye Türkiye'ye geçiyorsunuz ki zaten elinizdeki Rom en güncel en hızlı şekilde bir dahaki Güncellemeleri alabileceğiniz bir rom
Kaybolmadı, simgeler azalmış sadece. Bildirim panelinde indirince olduğu görünüyor.
Sanki eksiklikler var gibi. Dün güncelledim de misal pil sağlığı yok böyle sanki kırpılıp vermişler gibi güncellemeyi
Pil benim de dikkatimi çekti, bariz bir iyileşme var.
En iyi verimi almak için hard reset atmak gerekir büyük güncellemeler sonrası.
Evet bencede varquote:
Orijinalden alıntı: VerumTR
Pil benim de dikkatimi çekti, bariz bir iyileşme var.
quote:
Orijinalden alıntı: Özgürkan911
En iyi verimi almak için hard reset atmak gerekir büyük güncellemeler sonrası.Hocam bende one uı 7 ye güncelledim. Hard reset atıp kullanmak en iyisi ama mesela ben telefonumdaki galeri, kişiler, uygulamalar tekrardan kurmakla yüklemekle uğraşmak istemiyorum. bunun için bir yöntem varmı acaba ?
Mesela telefonu komple yedeğini alıp yani telefondaki bütün herşeyin yedeğini alıp (Bunu nasıl komple olarak yedek alabilirim bir uygulama yada program varmı komple yedek alabilmek için)
Sonrasında bu hard reset dediğiniz sanırım telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak. Akabindede aldığım yedeği tekrar geri noktası virgülüne kadar telefonuma tekrar geri yüklemek istiyorum. Bu geri yüklemede telefondaki önceki program resimler rehber vs gibi tüm uygulamaların haricinde telefonda gereksiz yer tutmasını istemediğin yazılımsal kalıntılar geri yüklenmez değilmi ?
Fabrika ayarlarına sıfırlama ayarlar menüsünde var birde bu wipe cache diye olay var konunun yukarıdaki mesajlarında bununla ilgili bahsedilmiş ama bu fabrika ayarlarıyla aynı şeymidir ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X