< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 23 Nisan 2025; 20:39:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1092. sayfa)

-
-
Hard tesettur de cuk oturmus hocam ;) reset'e gore daha orjinaldi degistirmeseydiniz keske :)
-
Klavye hatası😅😅quote:
Orijinalden alıntı: sensauraHard tesettur de cuk oturmus hocam ;) reset'e gore daha orjinaldi degistirmeseydiniz keske :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nası atılıyor hard reset
YouTube da detaylı video var,ondan bakarsanız daha sağlıklı olurquote:
Orijinalden alıntı: Emrearslann34
Nası atılıyor hard reset
Sağolun hocam tuşlarla atılıyor dimi hard reset
Evet, ama bilgisayara bağlı olmak gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: Emrearslann34
Sağolun hocam tuşlarla atılıyor dimi hard reset
Arkadaşlar merhaba. S10+ telefonumun ömrünün sonuna geldiğim için yeni bir telefon arayışı içerisindeyim. s24+ almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullanan arkadaşlar özellikle pil ve ısınma konusundaki tecrübelerini paylaşabilirlerse memnun olurum.
-
Var mı bilgisayarla anlatan video bulamadım ben. Tuşlarla atılan videolara denk geldim
s24 e guncellemeyi kuranlar son durum nedir
pil kullanimi, cihaz hizinda olumsuz bir durum varmi
bu arada bana halen gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 23 Nisan 2025; 21:24:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Recep Topakyoutube
ODİN Programı Kullanımı Ve Samsung Telefonlara Firmware Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır ?https://www.youtube.com/watch?si=sXThFWt-hCN7trQ1&v=xcaQEjyFu8A&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
24 plus kullanıyorum tavsiye ederim
Güncelleme sonrası formatsız kullanıp sorunla karşılaşan var mı?
-
Ben formatsız kullanıyorum. Güç modu kapalı full perfomans herhangi bir ısınma yok pil normal gidiyor.
Tarihi doğru şekilde belirtmişim kendimi tebrik ediyorum. Bu güncellemeyi beğendim ses kalitesi artmış ekranda akıcı hale gelmiş yüz tanıma kesinlikle çok hızlanmış arayüz kesinlikle daha kullanıcı dostu şöyle bir sıkıntı yaşadım yalnız tradingview widgetlari küçük küçük de olsa görünebiliyorken şu an yuvarlatılmış olduğu için içindeki yazı eskisine oranla görünemiyorquote:
Orijinalden alıntı: cisem.karatas
21 25 Nisan arası demişlerdi s24+ icin
Arama ekranı nedense rehberdeki kişilere Samsung'un rastgele atadığı renkleri tam ekran olarak gösterecek şekilde olmuş One UI 7'de. Eskiye dönüş veya bir çözüm olacağını umuyorum ancak henüz bulamadım.
Bahsettiğiniz İngilizce kısımların düzelmesi için Samsung'un Türkçe çevirileri güncellemesi lazım. Zaman alır muhtemelen, bazı kısımları İngilizce bırakabilirler.
-
Hiçbir problem yok. Hatta oyunlarda bariz daha serin ve daha akıcı hissiyatı var şuan
Mart geleli çok oldu Nisan'da bu hafta gelir güncelleme sonrası
Samsung One UI 7 ile Dex'i kaldıracağını söylemişlerdi ama şuan baktım dex gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Lg televizyonumda kablosuz dex'i açabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X