Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1097. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: crepeer39 , scrfc , mehmetcigdem58 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
22.010
Cevap
445
Favori
1.283.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfırlayıncada onu yapıyor zaten

• Aşağıdaki görsellerde de görebileceğiniz kısımlar ile alakalı bazı sorularım var. İlki uygulama ekranındaki alt taraftaki ara butonunu yukarıya almak istiyorum. Good luck uygulamasıyla falan bunu yapmanın bir yolu var mı?

İkinci sorum sağ üst köşeden tutup kaydırarak açtığımız menüdeki en alt taraftaki görseldeki 2 kısmı kaldırmak istiyorum. Smart view, modlar falan yazan ekranı. Bunu yine good luck ile falan yapmanın bir yolu var mı?

Üçünü sorum sağ üst köşeden tutarak indirdiğimiz menüyü, komple ekranın sağ kısmından herhangi bir yerden kaydırdığımda açmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Değerli vaktini ayırıp cevap yazacak olursa şimdiden teşekkür ederim.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Gabriel TR kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Sürüm derken hocam, nerden bakacağımı söyleyebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar S24 için kablo ve şarj aletine ihtiyacım var marka model öneriniz var mı?

• Tayfunekinnn T kullanıcısına yanıt

güncellemeleri kontrol ettikten sonraki gelen ekranda yazıyor sürüm

Bu şekilde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız ve ilginiz için cok teşekkür ederim. S24 25 w bu sarj aleti ise 45 w yazıyor siz hangi telefonda kullanıyorsunuz cihaza ve bataryaya zarar verirmi acaba?

• gltsry06 kullanıcısına yanıt

W değerinin fazla olmasının bir zararı olmaz. 25w cihaz takarsanız o hızda şarj eder 15w takarsanız o hızda şarj eder. 25w cihaza 45w verip bozamaz

• gltsry06 kullanıcısına yanıt
    Konuda çoğu kişi spigen 45w kullanıyor sanırım bir ara indirim olayı oldu bayağı kişi almıştı. Bende de 2 tane var neredeyse hiç ısınmıyor bir sorun yaşamadım. Amazon'dan amazon satıcılı samsung orijinal 25w şarj aleti almıştım 2. Ay şarj etmemeye başlamıştı iade etmiştim. Spigende herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi şans olayı da var.

25w şarj aleti alırsanız ileride 45w destekleyen üst model telefon aldığınızda yeni şarj aleti almak zorunda kalırsınız. 45w alın kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayfunekinnn T kullanıcısına yanıt

hocam sizde türkiyeye gelen sürüm yüklü. iki yol izleyebilirsiniz 1.si uzun olacak

1. THL CSC olduğunuz için son One UI 7 (BYD9)odin ile sıfırlamadan yükleyin sonrasında THL gelen güncellemeler direkt gelecektir telefona. indirmesi yüklemesi uzun sürer 15 16 gb dosya sonuçta.
    2. CSC TUR yaparsanız muhtemelen OTA ile gelecektir son sürüm. 5 dk işlem biliyorsanız
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

Hocam 45W destekleyen sarj aleti ile 25W destekleyen arasinda %15 - %80 araligindaki bir dolumda max 5 dakika fark var. Uzun denemelerim sonucu cok da kafaniza takilacak bir durum olmadigini belirtmek isterim.

csc değiştirdim hocam anında geldi güncelleme, yüklüyor şuan teşekkür ettim

• Arkadaşlar güncelleme geldikten sonra duvar kağıdı bölümünde eski s24 resimleri gitti. sadece bir tane hareketli bir tane de normal duvar kağıdı kaldı. Şu linkteki duvar kağıdından bahsediyorum:

pinterest
    Samsung Galaxy S24 Stock Wallpaper | Samsung wallpaper, Cool wallpapers samsung, New wallpaper iphone
    https://tr.pinterest.com/pin/790029959662057518/

Sizde de böyle mi yoksa ben mi birşey kaçırıyorum? Bu resmin mor olanı falan vardı mesela hiçbiri yok şu an.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam öyle yapmak en mantıklısı, cevap veren herkese teşekkür ederim iyi formlar

• Balkonda rahatlikla kullandigim ev interneti balkonda artik cekmiyor. Durum cubugu simgeleri belli belirsiz olmus çok ince. Aod ekran pil simgesi hic estetik degil emanetten duruyor gibi. Simgeler genel olarak guzel gibi fakat uygulama islevlerinde dogru duzgun bir yenilik yok. Galaxy ai kullanmiyorum ve bunlari yenilikten saymiyorum. En basiti kendi eposta uygulama bildirim sorunu hala devam ediyor. Samsung internet uygulama senkronizasyonu yine duzgun calismiyor. 15 yil sonra apple ekosisteminden cikip samsung ekosistemi kurdum fakat her uygulamada bir olmamislik bir acele getirilmis hava var. Goodlock uygulamalari mesela bazilari ingilizce bazilari turkce fakat bazi uygulamalarin ayarlari hem ingilizce hem turkce bu bence buyuk bir ciddiyetsizlik. Ayrica bazi yerlerde ekrana sigmasina ragmen kelimeleri kısaltıp türkcelestirilmis yerler var hala. Cloud sistemi berbat sekilde calisiyor yedekledigi seyler sinirli. Yedeklediklerini web tarayicidan girsen bile silemiyorsun. Yarim yamalak bir cloud sistemi 2025 yilinda. Amacim samsungu yermek degil. Bunlarin duzeltilmesini istiyorum ve bunlari kolaylikla duzeltebilecek bir firma bu kadar basit seyleri nasil gozden kaciriyor. Samsung ne kadar ileriye giderse rekabet o kadar artar ve biz tuketiciye bu daha iyi daha ucuz urunler olarak yansiz. Daha yazacak cok sey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 24 Nisan 2025; 21:1:0 >

• kollaps kullanıcısına yanıt

benim telefon mor ve sadece mor olan duvar kağıdı kalmış diğerleri yok. siyah beyaz vb için de vardı bu duvar kağıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

Balkonda rahatlikla kullandigim ev interneti balkonda artik cekmiyor. Durum cubugu simgeleri belli belirsiz olmus çok ince. Aod ekran pil simgesi hic estetik degil emanetten duruyor gibi. Simgeler genel olarak guzel gibi fakat uygulama islevlerinde dogru duzgun bir yenilik yok. Galaxy ai kullanmiyorum ve bunlari yenilikten saymiyorum. En basiti kendi eposta uygulama bildirim sorunu hala devam ediyor. Samsung internet uygulama senkronizasyonu yine duzgun calismiyor. 15 yil sonra apple ekosisteminden cikip samsung ekosistemi kurdum fakat her uygulamada bir olmamislik bir acele getirilmis hava var. Goodlock uygulamalari mesela bazilari ingilizce bazilari turkce fakat bazi uygulamalarin ayarlari hem ingilizce hem turkce bu bence buyuk bir ciddiyetsizlik. Ayrica bazi yerlerde ekrana sigmasina ragmen kelimeleri kısaltıp türkcelestirilmis yerler var hala. Cloud sistemi berbat sekilde calisiyor yedekledigi seyler sinirli. Yedeklediklerini web tarayicidan girsen bile silemiyorsun. Yarim yamalak bir cloud sistemi 2025 yilinda. Amacim samsungu yermek degil. Bunlarin duzeltilmesini istiyorum ve bunlari kolaylikla duzeltebilecek bir firma bu kadar basit seyleri nasil gozden kaciriyor. Samsung ne kadar ileriye giderse rekabet o kadar artar ve biz tuketiciye bu daha iyi daha ucuz urunler olarak yansiz. Daha yazacak cok sey var.
    Bildirim panelini komple apple a benzetmeye calismislar ama olmamis. Ya kardesim apple istesek apple aliriz. Biz samsung isteyip almisiz sen niye o ozellikleri kopyaliyorsun. Hala ve hala bildirim geldiginde ekranı tamamen uyandirma gelmemis. Surekli ekrana iki tık parmak izi gir bildirime bak. Sacmalik. Iphone en sevdigim ozelligi bildirim sistemi ekran komple aciliyor ve hicbir bildirimi kacirmiyorsun. Apple da zaten faceid gibi hizli calisip yormayan bir teknoloji var ve bildirimler duzgun calisiyor fakat samsungta bildirimleri gormek yakalamak ekrani acip bildirime bakmak tam bir işkence. telefonda birseyler yaparken bildirim sesi geliyor ekrana birsey gelmiyor bildirim cubugunu cekip gorebiliyorum bildirimi. 1 yildan fazladir ugrasiyorum her ayar her ozellik acik olmasina ragmen bazi uygulamalarin bildirimleri ekran acik olsa bile gozukmuyor. glimpse denedim fakat yerlesik samsung uygulamasi olmadigi icin icime sinmedi kullanmadim. Bildirim ozellik eksikliklerinden dolayi apple ekosistemine gecmemek icin direniyorum. Cok dolmusum arkadaslar bu bildirim işine.

cihazın rengine göre kalmış o zaman. benim telefon da siyah ve yukarıdaki paylaştığım duvar kağıdı kaldı sadece. mor olanı gitmiş.

• 
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.