Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (865. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boraa28 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.780
Cevap
445
Favori
1.187.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konsept yazısını sonradan farkettim. Üzdü.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepix kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Bataryanız seni bir tanıması lazım, biraz zaman vermelisin.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    22 Kasım da teslim olabilir.

• recepix kullanıcısına yanıt

haftaya beta çıkacak bakacağız bu tür istekleri bildirmek önemli

• erkany07 E kullanıcısına yanıt

24+ tavsiye ederim sizleri ne üzer nede yarı yolda bırakır

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Beta bize çıkmıyor ki nasıl bildireceksiniz.

• Samsung Shop bana çok kötü bir müşteri deneyimi yaşattı ve hiç yardımcı olmadılar. Bundan sonra 5 bin lira ucuz bile satsalar oradan alışveriş yapmayacağım. Amazon'dan tekrar s24 plus siparişi geçtim.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Umarım hocam ne kadar erken o kadar iyi😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Shop un tek avatajı geri alım kampanyaları ve yanında verdiği hediyeler yoksa kimse kullanmaz orayı

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Telefonu aldık ama şaka maka kullanabilmek için aksesuarların gelmesini bekliyoruz şu an SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• sarppy kullanıcısına yanıt

Bende telefon yok ama şarj aleti geldi kılıf da yarın gelecek SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

Aslında işin zor kısmını hallettik hocam ama bu bekleyişler yoruyor adamı SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• Spigen şarj gelene kadar eski case4u ile şarj ediyorum. Cazir cuzur ses çıkaran bir cihaz.

• Arkadaşlar amazonda satılan s24+ kılıfını sipariş verdim benim için önemli olan magesafe mıknatıslı halkası olmasıydı çünkü arabamda magesafe mıknatıslı telefon tutucu var. Yorumlarda mıknatısın kuvvetli olduğu yazıyordu. Tr'deki ürünlere güvenemedim. Yurt dışından geleceği için vergisi algısı ile beraber 480 TL tuttu. Ürün linki aşağıya bıraktım.
    Telefonum gri renkte artık nasıl görünür bilemedim. İnşallah pişman olmam.

JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)

amazon
    JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXWM45T?ref=cm_sw_r_apan_dp_9P6DNHGQ21VWX2NRMN4N&ref_=cm_sw_r_apan_dp_9P6DNHGQ21VWX2NRMN4N&social_share=cm_sw_r_apan_dp_9P6DNHGQ21VWX2NRMN4N&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 13 Kasım 2024; 22:38:32 >

• Microsonic şeffaf kılıf taktım takması kolay oldu. Baya ince kılıf ne kadar korur bilmiyorum.

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt

Ben de dün aynı kılıfın siparişini verdim, umarım memnun kalırız hocam.

Şimdi yaklaşık 1,2 - 1,5 metre uzunluğunda siyah renk bir type-c to type-c şarj kablosuna ihtiyacım var, fiyat olarak en makulu Baseus olarak duruyor. Örgülü olmayacak şekilde hızlı şarjda kullanmak üzere kablo önerisi olan varsa fikirlere açığım.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W 1.2 Metre Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CG7SZ299
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Telefonu da Amazon'dan aldığınızı düşünürsek 2 gün içerisinde de o gelir, bizden önce kullanmaya başlarsınız artık. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

Bu kablonun farklı renklerinden 3 tane aldım indirim dönemi. Kablo çok yumuşak asla soketleri zorlamıyor güzel bir hissiyatı var 45w şarjı destekliyor uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum zira aynı markanın yaklaşık 6 yıl önce aldığım Usb A to C kablosunu hâlâ kullanıyorum.

Evet,en azından bir sıkıntı olduğunda sizi süründürmüyorlar, keşke Amazon daha erken indirim yapsaydı da beni bunlara muhtaç etmeseydi SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.