Hocam bu sorun çözüldü mü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (904. sayfa)
-
-
Aşırı ısınma varsa gönderin tabiki üretim hatası olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar en son büyük güncellemeden sonra nfc ile ödeme özelliğindeki stabillik kaybolmuştu ve hala devam ediyor.bu sorunla alakalı nfc verilerini sil yapıyorum .bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.acaba başka bir çözüm yolu bulan oldu mu? Banka uygulamasıyla alakalı bir sorun değil sanırım bu durum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapıkredi ile kullanıyorum çok nadiren postan dolayı mıdır bilemiyorum tekrar okutunca çekiyor. Ziraat kullanırken çok sıkıntı oluyordu arqc hatası çok veriyordu.
Bana kalırsa halen stabil bir teknoloji değil. Telefona güvenip cüzdan taşımamazlık yapmıyorum.
Teknolojinin üç ayağı var.
1. Telefon yazılımı
2. Banka uygulaması
3. Pos Makinesi
Bu üçünün de sorunsuz olması gerekir ki bu teknoloji stabil çalışsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerdese 3 hafta sonunda şarj problemi tamamen oturdu , muazzam gidiyor çok kullanıyorum. İlk 2 hafta da şikayetciydim şuan çok iyi.
Redmi'nin şarj aleti ile şarj ediyorum , 45Wlık. Bir ısınma olmuyor hatta cihaz hiç ısınmadı oyun kamerada bile.
Fotoğraf orta ama dediğim gibi video performansı muhteşem derecede. Yapay zekayı bol bol kullanıyorum , çizim ve obje silme özellikleri tatlış..
Şuanlık bir problem yok tavsiye ederim. Ama halen arayüz kötü yani , burada yazılımı öven tayfa vardı.. Kesinlikle yazılımı Xiaomi kadar iyi değil , yavaş ve kullanım açısından keyifli değil.
-
Circle to search bende bu şekilde değil , google lens bölümü çıkmıyor. Nasıl yaptınız=?
-
NFC ile ödeme işlerinde sıkıntı genelde banka uygulaması kaynaklı oluyor. En azından ben sorunu hep o şekilde yaşadım.
Pandemi öncesi Bonus Flaş NFC yada QR ödemesi ile bonus kampanyaları yapardı. Oradan alışkanlık ile üstüne birde Pandemi girince hepten kestim cüzdan işini. Her zaman yanımda fakat tüm ödemeleri telefondan NFC ile yapar oldum.
S10+ ile başladım, şimdi S24+ kullanıyorum.
Yaşadığım sorun ise, Bonus ile yaptığım ödemelerde hiç bir sorun olmazken, TEB kartım ile NFC ödemesi yapmak istediğimde kafasına göre canı isterse yapıyor, canı istemezse yapmıyordu. Kaç kere banka uygulamasını sıfırlayıp yeniden giriş yaptım. Hatta bu şekilde yaptığım ödemeler banka sisteminde farklı bir kart ile yapılmış gibi göründüğü için petrol kampanyası bile kaçırdım.
Banka ile kaç kez görüştüm ama çözülmedi. Bir kaç ay önce S24+ cihazım ile yine yaşadım. Bir yerde ödeme yaptığım halde, 10 dk sonra başka yerde yapamadım.
Bonus ile hiç bir yerde en ufak sorun yaşamadım. Sadece çok fazla kullanım ve süre sonrası Bonus Flaş uygulamasına giriş yapılmasını istiyor güvenlik amacı ile hepsi bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güzel değerler. Mobil veri mi? Karışık kullanımda mı? Aldınız bu sonucu. Tamamını paylaşırsanız iyi olur merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 1,5 saat mobil. Gerisi WiFi
Bende 1 aydır bonus ile NFC özelliğini kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkartmadı tekde geçti hepsini zaten anında bildiirm geliyor
Bu yeni güncelleme sadece güvenlik güncellemesi değil miydi herkes pil süreleri uçmuş diyor ben hiç bir değişiklik hissetmedim telefonumda
Bende pusula google maps da hala sorunlu maalesef. Yandex de sorun yok. Diğer arkadaşlarda çözülenler vardı konuda.
-
Samsung yıllardır neden edge kenarlı ekran kullanmıyor? Görüntü olarak çok iyiydi.
Kesin yeniye geçeceksiniz. Rahat olun. Farka razı olun. 😁
Google play güncellemesi gelmiş 12 mb. Tarih olarak ekim kalıyor yine bilginize.
-
Size yazdığım zaman yoldaydım eve geliyordum. Malum trafik yüzünden 1 s 20 dk civarı sürdü gelişim. Yolda telefon, WhatsApp, market alışverişi vs derken 10-15 dakika da haberlere baktım IPTV den. Geldiğim zaman 9 şarjım gitmişti mobilde.
Bunu da ek olarak belirtmek istedim.
-
Kafamıza taş düşse exynos'tan.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X