Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
18.468
Cevap
452
Favori
1.030.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme sonrası telefon buz gibi artık. Güncelleme öncesi 37-39 arasında dolanıyordu. Bluetooth veya hotspot açıkken 41'leri görüyordu. 4-5 gündür maks 37 derece gördü 33-36 arası dolanıyor. Üstelik güç modu da kapalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terms kullanıcısına yanıt
    Son gelen güvenlik güncellemesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme gerçekten resmen şarj güncellemesi olmuş.
    Herkese katılıyorum kesinlikle 4G'de şarj konusunda bariz fark var.
    Bende bu aralar wifi olmadığından wifide nasıl onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 3 Aralık 2024; 15:50:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu uı 7 ana sürümüne kadar artık zorunlu olmadıkça güncelleme yapmayacağım. Şu ana kadar batarya süresi ve ısınma olarak en iyisi bu olmuş.

• Alıntı

metni:

Kimsenin fikri yok mu?

• Terms kullanıcısına yanıt
    Evet son gelen Kasım güvenlik güncellemesi.

• kral012 K kullanıcısına yanıt

S23+ ve S24+'ı ilk alanlardanım. Büyük konuşmayayım ama sanırım bu sene pas geçeceğim ben.

S24 Plus'la yapamayacağım neyi yapacak S25 Plus? Bi de tonla para isteyeceklerdir bu sefer kesin.

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk defa seninle aynı durumdayım bu sene. Benzer bir telefon çıkarsa niye üstüne para döküp alayım. Bize lansmanda 47 bine sattıkları telefonu şimdi 35 bine sattılar zaten. Herşeyinden memnunum telefonumun, üstüne baya birşey koyacak mı ki alalım.

Bir kafamı kurcalayan S25 slim modeli sadece. Dedikleri gibi öyle bir telefon çıkarırlarsa özelliklerimden de kayıp olmazsa o zaman onu düşünebilirim.

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Adamlar kamerayı güncelleme zahmetinde bile bulunmayacaklar gibi görünüyor , işlemciyi süsle değiştir aynı telefonu sür mantığına devam.sanki kallavi programlar mı kullanacaz telefonda , işlemci zaten yeterli. Kamera , ekran , pil asıl kullanıcıyı direkt etkileyen donanımlar bunlar bence

• Güney Kore de sıkıyönetim ilan edilmiş arkadaşlar. Telefonlara iyi bakın :)
    habertürk
    Son dakika: Güney Kore'de cumhurbaşkanı sıkıyönetim ilan ettiğini duyurdu | Dış Haberler
    https://www.haberturk.com/son-dakika-guney-kore-de-sikiyonetim-ilan-edildi-3743449?page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 3 Aralık 2024; 18:6:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Ben de S25'e geçmeyi düşünmüyorum. Belki S26 veya S27. S23'ten S24'e 2.125₺ ödeme olmasaydı geçmezdim. Ama olursa benzer reddedilemeyecek bir teklif olur düşünebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız o teklifi cok ilginç rakam

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Hocam burada bu seriyi kullananların birçoğu s23 serisi kullanıp uygun fiyatla s24 veya s24 Plus'a geçenler
    Mayıs ve Haziran aylarında Samsung bir kampanya yaparak s23 kullananlara 8.000 liralık kod tanımlaması yaptı bu indirimle beraber takas indirimiyle birleşince fiyat Makul bir seviyeye indi

• Merhaba s24 f/p silikon kılıf öneriniz var mı

• ergn82 E kullanıcısına yanıt
    En ucuz bunu bulmuştum 3 tanesi 200e geliyo

• sensaura kullanıcısına yanıt

1 günlük olduğuna emin misin?

Yani aylık kazancın 1 milyon TL civarı mı?

• sensaura kullanıcısına yanıt
    S24 baz modeli (128 gb) avrupa satış fiyatı ortalama 800 Euro,dan başlıyor. Bir günlük (8 saat günlük mesai) kazancınızla s24 alabiliyorsunuz aylık 24.000 Euro geliriniz olmalı Avrupa da iyi kazanıyorsunuz muhtemelen. Avrupa'daki herkesin kazancı (çoğunluk anlamında) bu seviyede mi genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 3 Aralık 2024; 22:32:25 >
  • 
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.