Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metinuyar , uruk33 , recepix Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.013
Cevap
460
Favori
1.070.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben düz s25'e sd elite koyulacağını zannetmiyorum. Plus'tan emin değilim ama serideki hepsine koymaları durumunda telefonların fiyatları çok yükselebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek.

731 TL çıplak fiyatı üstüne vergi geliyor 1169 TL ödeyeceksiniz. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun sayın abim.
    Bu kadar detaylı bir görüntüyü kendileri bile atamazlardı.
    Demekki amazondakini almak daha kârlı.
    Enazından onun fiyatı 964 lira ve orda ne yazıyorsa onu ödüyoruz.
    Teşekkürler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 1 Aralık 2024; 22:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Burada Türkiye ye fiyat 1050 tl nin üstünde olamaz diyor ama sizde 1169 tl fatura çıkıyor
    Sıkıntı yaşanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 2 Aralık 2024; 8:33:41 >

Gümrüğe takılır muhtemelen

Geçen ay arkadaşa amazon dan kılıf aldık herşey dahil 932 tl idi kargoyu getiren kişi extra vergi var diye 220 tl daha aldı faturasını da verdi ,bazen belli olmuyor galiba..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki resime bakar mısın.
    Bizim Türkiyedeki sitelerde aynı saat 2.400 lira.
    Herne kadar ekstra vergi çıksada 964 liradan 2.400 liraya çıkmayacağı garanti🤣

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcher öneriniz var mı? Launcherler güvenilir midir? Bizim hesaplarımıza özelimize felan ulaşabilme yetkisi vermiş mi oluyoruz? Bu tür risk var mı daha önce denediğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 2 Aralık 2024; 14:56:50 >
    O konuda haklısınız her türlü o fiyata gelmez..

• S24+ ekran süresi nasıldır? S23fe kullaniyorum ısınma ve ekran süresinden memnun değilim. S23 ultra alacaktim 2.eli 24+in sıfırından pahalı.

• Ben S24e s22den geçiş yaptım. Şu an s22 de yanımda. Ekran s22de çok daha canlı, ikisinin bütün ekran ayarları birebir aynı. Böyle benim gibi s22den geçiş yapıp da bunu fark eden oldu mu?

Ayrıca 1 şey daha var, aynı ortamda cihazlar yan yanayken ekran parlaklığı otomatikte s24 %30 gibi ayarlarken s22 %60 gibi ayarlıyor kendini. Kullanırken S24te parlaklığı hep 1 tık daha açma gereği duyuyorum kendim.

Bir ayarı mı var, başka bir özellik mi eklendi de ekran bu şekilde? S22de adaptif ekran ayarı yok bundaki gibi o yüzden denerken onu kapatarak denedim.

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

Bende Xiaomi Note 10 Pro vardı kaç yıllık telefon, renkleri daha keskin ve canlı veriyor. Bunda biraz boz,beyazla karışmış gibi renkler. O konuda ben de muzdaribim. Ayarlardan ekranı canlı yaptım pek bir şey değişmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: western-digital

S24+ ekran süresi nasıldır? S23fe kullaniyorum ısınma ve ekran süresinden memnun değilim. S23 ultra alacaktim 2.eli 24+in sıfırından pahalı.
    36 saatlik bir kullanımda 6 saatten az ekran süresi pek almazsınız.

Ben dün komple evde iken wifi ve sosyal medya kullanımı ile (mobil veri, konum ve Bluetooth kapalı) 7.5+ saat civarı ekran süresi aldım, totalde şarjdan 30 saat önce çekmiştim.

Dün gece şarjdan çektim, bugün mobil veri, konum, bluetooth falan Allah ne verdiyse açık, 3 saat ekran süresi almışım %52 şarj kalmış. 6-6.5 saatte biter yüksek ihtimal.

Forumda hemen hemen herkes benden fazla ekran süresi alıyor bu arada, bende bir sorun olabilir

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

LTPO olduğu için belki S22 kadar parlak olmayabilir. Ekran parlaklığının otomatikte daha kısık olmasının sebebi yüksek parlaklığı S22'nin 1.5 katı olduğu için olabilir. S22 Max parlaklık 982nit, S24'ün 1400 üstü

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi bende de daha boz gibi

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir bilemiyorum, max parlaklık seviyesi s24ün daha yüksek olsa da otomatik parlaklık yeterli gelmiyor S24te. Belki daha iyi batarya performansı için bu şekilde biraz kısıtlanmış olabilir

• Spigen 45w şarj aleti ve kablosu %40 indirimde. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. (449 tl)
    https://app.hb.biz/b6YxcFJ159rR

• kellemrt kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 375 e sattılar o zaman aldıydım fp cihazı kablosu baya kalın %20 den 100 e 45 dk sürüyor

Tavsiye ederim

• S24 Avrupa'da ikinci bir Kasım ayı güncellemesi almış

• 
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.