|
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (951. sayfa)
-
-
Ben de Temu'dan çok baktım ama işe yarayacak bir şey görememiştim. Sizin cevabınız da bunu destekler nitelikte oldu. Teşekkür ederim
-
Ultra harici spen desteği yok yani başka kalem de çalışacağını sanmıyorum
-
-
Şu kılıftan almıştım. Telefonun arkasına magsafe kısmı iz yapmış. Sildim geçti gibi oldu ama yine de zarar verir mi diye tedirgin oldum. Bu tarz kılıftan kullanan var mı kalıcı iz bırakır mı acaba?
trendyol.comFibaks Samsung Galaxy S24 Plus Kamera Lens Korumalı Magsafe Şarj Kilifi Şeffaf Yumuşak Kapak (Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/Fibaks/Samsung-Galaxy-S24-Plus-Kamera-Lens-Korumali-Magsafe-sarj-Kilifi-seffaf-Yumusak-Kapak--Uyumlu--p-800790709?boutiqueId=61&merchantId=110546&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_source=share&adjust_creative=800790709&utm_term=10609721&adjust_campaign=product_free_2025159_TR&link_userID=10609721&adjust_adgroup=10609721&link_contentid=800790709&utm_campaign=800790709&utm_medium=product_free
-
Ben de yaklaşık 8 aydır bu kılıfı kullanıyorum.
Kılıf çok harika.
Hiç iz yapmadı ama arasına küçük taş kırıntıları girmiş ve telefonda iğne ucu kadar iz yapmış.
Dikkatlice bakmadan görünmüyor.
Sırf o yüzden geçen gün gittim telefona şeffaf kaplama yaptırdım ama bir hafta geçmeden kaplaması açıldı her tarafı kalktı.
Ya kaplamada hayır yok yada kendini telefoncu sanan ama telefonun t'sinden anlamayan kişi yapmayı bilmemiş.
Ben bu kılıfın kenarları renkli olanı değil de, şeffaf olanını çok aradım ama bulamadım.
Bulursam alacağım.
Çünkü benimki kenarları mor ve hep renk attı.
Ama genel olarak hiç kılıf izi yok telefonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 5 Ocak 2025; 13:8:31 > -
Benim telefonun arkasına yuvarlak iz çıkınca ne olur ne olmaz demiştim de kafaya takmayım o zaman teşekkür ederim hocam.
-
İphone kullanırken hafızada yer açmak için fotoğraflar iclouda yükleniyordu samsungda bunu yapabiliyormuyuz acaba nereye yedeklemem lazım -
-
Google fotoğraflar var
-
S24 ultra kalemini s24 plus için denedim. Çalışmıyor. Başka kalem de çalışmaz. Size s25 ultra alalım takasla :)
-
Onedrive öneriyor onu kullanarak mı yer açılıyor -
:) fazladan 60 bin vermeye değecek kadar çok kullanmayacağım kalemi. Tükenmez kalem arkalarında bulunan silikonun incesini bulsam yetecek bana :)
-
Bugün bir fırsatım oldu ve s24 kalemini denedim. Çok işlevsel ve güzeldi ama s24+ da çalışmadı. Birşey imzalarken ekranda yapay zeka için seçim yaparken kolay olurdu ama maledef fiyat farkına değmez -
Google drive daha ucuz ben onu kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 5 Ocak 2025; 22:56:23 > -
Fotoğraflar daha sorunsuz çalışıyor ve hızlı yedekleme yapıyor kendi galeri ve onedrive pek sağlıklı gelmedi bana göre. Ayrıca 15 gb veriyor google
-
Android'de fotoğraf ve videoları yedeklemenin en iyi yöntemi Google Fotoğraflar uygulaması: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos
Uygulamanın ayarlarını kurcalayıp hangi klasörleri yedekleyip yedeklemeyeceğinizi seçebilirsiniz. 15GB ücretsiz depolama veriyor, yükseltme paketlerinin fiyatları da makul.
Yükseltme yapacaksanız ayrıca Google One uygulamasını da kurmak faydalı olur: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.subscriptions.red
-
Bilgilendirme için teşekkürler merak ediliyordu bu ürün hocam
Nereden almıştınız link vermeniz de mümkün mü acaba? -
Telefon ilk çıktığında kutusunu 1.100e almıştım sanırım.. kutudan 2 tane çıkıyor.. s23 serisi çok daha güzeldi. Şu an güncel link yok, amazonda samsung aksesuarlarını germany satıcısından bulamıyoruz artık.. muhtemelen bu 27 Avro düzenlemesinden sonra TR satışından çektiler. -
Peki buraya yedeklediğimde hafızamda yer açıyor mu icloud gibi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X