Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.066
Cevap
460
Favori
1.073.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon Almanya da satılıyor ve Türkiye ye de gönderimi var. Kargo ve ithalat ücreti dahil 962 TL fiyata.

Ancak bir tuhaf durum var 2 - 5 ayda kargoya verilir diyor çok garip oradan çok alışveriş yaptım buraya gelen ve en geç 10 - 11 günde teslim oldu hep bana. Bu 2 - 5 ay olayını hiç anlayamadım.

Spigen Liquid Air kılıf, Samsung Galaxy S24 Plus ile uyumlu, siyah

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ama dediğiniz gibi 2-5 ay arasındaysa ne anlamı var. Birde fiyatı gereksiz yüksek. Gümrük vergisini eklersen üstüne baya fazlaya geliyor. Türkiye de bulamadım.
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    "Apple güvenilir kanka" "android virüsten geçilmiyor kanka " Apple Ferrari ise, Android toros kanka" Apple uçuyor kanki oha çok iyi foto çekiyor kanka, Apple başka kanka, Bunu alacağıma gider iphone 11 alırım daha iyi kanka, samsung çöp kanka......"

Bu kaçıncı rezalet
  • arkadaşlar bu konudaki çoğu kişi 1 ay sonra s25 ailesine katılacak :)

• kral012 K kullanıcısına yanıt
    Eskisini getir kampanyasında verilecek fiyata bağlı bu durum, geçen baktım Samsung shopta s24 plusa 22bin TL veriyordu s24 ultra almak isteyince.
  • kral012 K kullanıcısına yanıt
    Geçiş için kampanya vs olsa bile minimum 20k isteyecekler :)
  • cgdstpgl kullanıcısına yanıt
    Ben şu anda S24 plus tan çok memnunum ama her sene yeni çıkan modele geçtim bazılarında memnun olmama rağmen.

Bu defa biraz farklı bir durum var benim için. Benim gözüm Slim modelde. Eğer dedikleri gibi S25 Slim de 22 Ocak ta çıkarsa ona kesin geçerim. Çıkmazsa onun gelmesini bekler düz ya da plus modele geçmem.

Sırf SD Elite ile geliyor diye Plus ya da Düz S25 almam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Ocak 2025; 20:14:8 >
    Slim in sizi cezbedici ne gibi özellikleri var ki
    Diğer serilerden farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 4 Ocak 2025; 20:18:42 >
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Bataryası daha az gidecek ve cepte yamulacak burada şikayetleri görüyorum şimdiden 4 saat batarya ömrü alıyorum ve yanlışlıkla arka cebimde üstüne oturdum yamulmuş 😂
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    😄😃😀
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Hafif ve ince olması benim için yeterli zaten.

Ama kamera özellikleri de Ultra ile aynı olacakmış. O da güzel birşey. Bataryası günü çıkarsın bana yeter zaten.
    45w üstü hızlı şarj desteği olur umarım.
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    Yine 45 watt olacak bildiğim kadarıyla.
    Baz modele de artık 45w gelmeli
    Büyük hayal kırıklığı olur
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    Wpyi bende zor geçirdim uğraştırdı biraz :) şifreleride tek tek yazıp hallettik mecbur :)
  • S25 Ultra yuvarlatılmış/oval köşeler ile gelecek. Çok büyük ihtimal s25 ultraya geçeceğim. Diğer taraftan s25 slim'ide bekleyeyim diyorum.
    özellikleri kulağa hoş geliyor
  • Herkese merhaba. S24 plus cihaza sahibim. İş için bir fotoğraf çektiğimde bazen s Pen tarzı bir kaleme ihtiyaç duyuyorum işaretleme ve fotoğraf üzerine not almak için. Bizim ekranda kullanılabilecek ince uçlu kapasitif kalem bulamadım bir türlü. Kullanan ve tavsiye edebilecek olan var mı acaba
  • avelox A kullanıcısına yanıt
    Ultra benimde hayalimdi. Hatta plus fiyatına bulsam s23 ultra alacaktım. Sırf kalem için. İşim gereği misal surface pc var kalemi ile imza bile atıp evrak yolluyabiliyorum. S24+ için eğer böyle birşey varsa çok güzel olurdu. Takipçisiyim
  • 
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.