Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.066
Cevap
460
Favori
1.073.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen uzaktan yardım benim sorunu çözdü

İlk başta zayıf çektiği yerde bağlantı var gözüküyordu ama internet yoktu 4-5 dk sonra geliyordu

Sonra 1 gün boyunca 3g den hiç çıkamadım

Telekom dan vodafona geçtim ama daha önce uzaktan yardım olayı çözdü seri numarayı aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt

Sim kartı çıkartma işi bende işe yaramadı samsung tavsiyesi bu yönde olmuştu klasik şebeke sıfırlama filan

şebeke sorunu hep vardı ben çekim gücünün zayıflama olduğu yerlere gidince fark ettim

çok sinir bozucuydu bir defasında bankamatik den para çekerken 5 kişiye sıramı verdim kimse kalmadı benim internet yeni gelmişti

Exynos sağlam sövdüydüm 

• Az önce ben de Samsung Müşteri Hizmetleri'ne bağlandım. Durumu anlattım. Bana Şebeke Modunu 5G/4.5G olanı seçtiğimi doğrulattı. Ağ operatörleri kısmının Otomatik olarak seçili olması gerektiğini doğrulattı. Son olarak da Erişim noktası adları kısmında sağ üst köşedeki 3 noktadan Varsayılan olarak sıfırla seçeneğini seçip sıfırlama yapmamı istedi. Akabinde hemen düzelmedi. 5-10 dk sonra uçak moduna alıp/çıkarttım. Cihaz şuan 4.5G moduna geçti. Test ettim. Bulunduğum lokasyonda asansöre bindiğimde hat gidiyordu. Asansöre bindim hat gitti. Asansörden indiğimde hızlıca H, H+ ve 4.5G ye çabucak geçti. 3-5 saniye içinde. Sanki şuan düzelmiş gibi duruyor. Bir süre daha test edip tekrar bilgi veririm buradan. İnş. düzelmiştir. :)

Özetle benim telefonumda 5G şebeke modu zaten seçiliydi. Aynı şekilde Ağ operatörleri kısmı da Otomatik aktifti. Ek olarak daha önce yamadığım işlem Erişim noktası kısmındaki sıfırlamayı yapmamıştım. Onu yapınca düzeldi.

@killforyou1981

• Cihaza "Hard Reset" atmek garanti dışı bırakır mı arkadaşlar?

• theasus kullanıcısına yanıt
    Bırakmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theasus kullanıcısına yanıt

şayet e sim kullanıyorsanız yedek alın

• vcihan kullanıcısına yanıt

eSIM için neyin yedeğinin alınması gerekiyor hocam?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Size e sim için verilen qr kodu mutlaka telefon dışında da kayıtlı olsun

• Henüz beta sürümünde olduğu için şubat erken değil mi? Resmi açıklama oldu mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    22 Ocak'ta çıkacak S25 ler one ui 7 ile sunulacak. O yüzden S24 için Şubat ayı açıklaması bence mantıklı.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Umarım şubat olur 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Pro Max kullanıyorum 6 aydır ama arayüz vs olarak Samsungu arıyordum. Satıp S24 Plus + ps5 alacağım bugün yarın bir aksilik olmazsa. Alışkanlıklar kolay değişmiyor. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tong Yabgu Han34 -- 2 Ocak 2025; 16:40:40 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir uygulamanın güncellemelerini kaldırmam lazım. Mesela Google Haritalar'da daha önce uygulamanın üstüne basılı tutup bilgi işaretine tıklayınca orada "Güncellemeleri kaldır" gibi bir şey çıkıyordu. Şimdi bunu bir türlü bulamadım. Herhangi bir uygulamanın güncellemelerini nereden kaldırıyorduk, hatırlayan var mı?

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Şubat güvenlik yamasını vermezler martta one ui 7 gelir direk 😁

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Subat ta gelecek büyük ihtimal bende beta 2 yüklü şu an dün bi sorun yaşamıştım oda olur sonuçta beta sürümü bu haliyle bile gayet kullanılır olmuş yarın beta3 bekleniyor beta 4 te 15 gün sonra gelse ay sonuna tamam olur bence..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

daha ilkini yüklemedim kararlı sürümü bekliyorum

• Eski telefonumda bildirim panelinde ekran parlaklık ayarıyla beraber ses ayarı da vardı. Bunda bulamadım böyle bir ayar.

Bildirim paneline ses ayarı eklemenin bir yolu var mı?

• 45 wattlık şarj adaptörü ile şarj ederken adaptör ısınma yapıyor. Sizce bu normal mi? 45 dereceyi görüyor diye tahmin ediyorum. Ankerin şarj aletini kullanıyorum.

• Tayfunekinn T kullanıcısına yanıt

Bildirim paneline ses ayarı One UI 7 ile gelecek. Ben buna alıştım ekranın solundan çekiyorum geliyor. Yerini tutmaz ama idare edebilirsiniz;

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-208#157322650

Uygulama adı One Hand Operation+ olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 3 Ocak 2025; 1:15:24 >
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.