Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: killforyou1981 , keyboard772 , DorSey Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.004
Cevap
460
Favori
1.069.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam hangi ayarları yaptınız ve cihazınız ne ? ben imkanı yok alamıyorum o süreleri napmam lazım sizin süreyi %177 ile anca alıyorum

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Mitra kullanıcısına yanıt

Alıntı yaptığınız mesaj silindiği için göremiyorum ancak 99 ve 199 TL'ye satılan kılıflardan bahsediyorsanız düz S24 ve S24 Ultra kılıfları indirime girdiğinde S24 Plus kılıfları ne hikmetse indirime girmiyor.

• merhaba üstadlar aranızda yeniyim. İş ve merak gereği telefonunda hafıza yettikçe epey bir uygulama falan yükledim. Şarj acaip gidiyor gibi hissettiriyor. Acaba bu arka planda çalışan uygulamaları nasıl pasif edebilirim. İphone dan geçtim. Onda istediğimiz uygulamayı arka planda yenilenmesini konumunu kapatabiliyordum. Acaba samsung da var mı?

• sarppy kullanıcısına yanıt

Abicim ben anlamyorum bu işi.. S24 ve S24 Ultra'ya her türlü indirim ve kampanya yapılıyor Plus'a yok. Dikkat edin ekran koruyucu bile almak istediğinizde Plus için olanlar Ultra'dan bile daha pahalı. 

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Kullanmadığınız uygulamaları sistem önümüzdeki günlerde size bir bildirim ile sunar ve derin uykuya almayı teklif eder veya siz istediğiniz uygulamayı derin uyku moduna alabilirsiniz.

Ayarlar > Pil > Arka plan kullanım sınırları > Derin Uykuya Alınmış Uygulamalar ; yolunu takip ederek ulaştığınız menüden üst sağdaki + işaretine tıklayarak istediğiniz uygulamayı ekleyebilirsiniz veya sağ üst köşedeki alt alta 3 noktaya tıklayarak sil'e bastıktan sonra istediğiniz uygulamayı işaretleyerek silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 1 Ocak 2025; 14:14:58 >
    Çok sattığı için bence
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Ultra alsam aksesuar konusunda ekonomik olarak daha şanslı olacaktım.  

. İphone tarafında da plus modellerin aksesuarları ucuz. Talebe göre ayarlıyorlar
    Aslında tam tersi üç model içinde en az satılanı Plus modeli halbuki.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Arkadaşlar iPhone 16 prodan S24 plus a geçilir mi sizce?
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Hadi buyur buradan yak..SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• S serisinde plus modeli hep az satiyor. Apple'da da pluslar az satiyor en cok satani duz 16 ve 16 pro max.
  • Android 15 te dosyalarım uygulamasına güncelleme gelmiş yükledim telefon kapandı tekrar açıldı Ocak oldu hala düzeltecekler bazı şeyleri böyle giderse Şubatta anca gelir Android 15,Ulen Samsung..

ben tam tersine geçmek istemezdim

Aslında bunun cevabını 16 dan geçen daha iyi verir ama bende kendi fikrimi söyleyeyim

Artık iphon kullanmak istemiyorum diyorsanız Android de çok bir seçenek yok ya 24 serisi yada 25 i beklersiniz

Daha iyi olsaydı diyeceğiniz sadece kamera olur o da göreceli onun dışında üzmez

Android cephesinde 256gb 12 gb ram li 120hz ekran hızında iyi bir cihaz kullanmış olursunuz

• mesaverde kullanıcısına yanıt
    S21 Plus, S23 plus,S24 Plus kullandım sonra belki S25 Plus düz veya Ultra hayatta kullanmam bende..
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

İşin açığı biraz nakite ihtiyacım var. Aradaki nakit fark da işimi görecek. Bi yandan pişman olabilirim diyorum bi yandan da s24 plus a geçip kalan nakitle işimi göreyim diyorum

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bence Türkiye’de 24 Plus daha fazla satmıştır çünkü düz modelle aralarında 3000 TL fark vardı zincir mağazalarda
  • Enteresan olan bütün zincir marketler indirim döneminde sadece s24+ indirim yaparken ultra ve duz modele indirim gelmedi, aksesuarlarda ise olay tam tersi
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Olurmu ben ultra modeline bakıyordum 3-4 kere indirim geldi ultraya ama para sıkıntısı yüzünden alamadım. Sonra aradaki fiyat farkına deyecek kadar ultranın özelliklerini kullanmayacağımı düşünerek plus modelini aldım. İyiki almışım diyorum.

Bundan önce s23 ve iphone 13 kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 1 Ocak 2025; 18:38:39 >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Ultralar büyük düz modeller küçük
    Mecburen plus
  • 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.