hocam hangi ayarları yaptınız ve cihazınız ne ? ben imkanı yok alamıyorum o süreleri napmam lazım sizin süreyi %177 ile anca alıyorum |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (946. sayfa)
-
-
Alıntı yaptığınız mesaj silindiği için göremiyorum ancak 99 ve 199 TL'ye satılan kılıflardan bahsediyorsanız düz S24 ve S24 Ultra kılıfları indirime girdiğinde S24 Plus kılıfları ne hikmetse indirime girmiyor.
-
merhaba üstadlar aranızda yeniyim. İş ve merak gereği telefonunda hafıza yettikçe epey bir uygulama falan yükledim. Şarj acaip gidiyor gibi hissettiriyor. Acaba bu arka planda çalışan uygulamaları nasıl pasif edebilirim. İphone dan geçtim. Onda istediğimiz uygulamayı arka planda yenilenmesini konumunu kapatabiliyordum. Acaba samsung da var mı?
-
Abicim ben anlamyorum bu işi.. S24 ve S24 Ultra'ya her türlü indirim ve kampanya yapılıyor Plus'a yok. Dikkat edin ekran koruyucu bile almak istediğinizde Plus için olanlar Ultra'dan bile daha pahalı.
-
Kullanmadığınız uygulamaları sistem önümüzdeki günlerde size bir bildirim ile sunar ve derin uykuya almayı teklif eder veya siz istediğiniz uygulamayı derin uyku moduna alabilirsiniz.
Ayarlar > Pil > Arka plan kullanım sınırları > Derin Uykuya Alınmış Uygulamalar ; yolunu takip ederek ulaştığınız menüden üst sağdaki + işaretine tıklayarak istediğiniz uygulamayı ekleyebilirsiniz veya sağ üst köşedeki alt alta 3 noktaya tıklayarak sil'e bastıktan sonra istediğiniz uygulamayı işaretleyerek silebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 1 Ocak 2025; 14:14:58 > -
Çok sattığı için bence -
Ultra alsam aksesuar konusunda ekonomik olarak daha şanslı olacaktım.
-
. İphone tarafında da plus modellerin aksesuarları ucuz. Talebe göre ayarlıyorlar -
-
Arkadaşlar iPhone 16 prodan S24 plus a geçilir mi sizce? -
Hadi buyur buradan yak..
-
S serisinde plus modeli hep az satiyor. Apple'da da pluslar az satiyor en cok satani duz 16 ve 16 pro max. -
Android 15 te dosyalarım uygulamasına güncelleme gelmiş yükledim telefon kapandı tekrar açıldı Ocak oldu hala düzeltecekler bazı şeyleri böyle giderse Şubatta anca gelir Android 15,Ulen Samsung.. -
ben tam tersine geçmek istemezdim
Aslında bunun cevabını 16 dan geçen daha iyi verir ama bende kendi fikrimi söyleyeyim
Artık iphon kullanmak istemiyorum diyorsanız Android de çok bir seçenek yok ya 24 serisi yada 25 i beklersiniz
Daha iyi olsaydı diyeceğiniz sadece kamera olur o da göreceli onun dışında üzmez
Android cephesinde 256gb 12 gb ram li 120hz ekran hızında iyi bir cihaz kullanmış olursunuz
-
S21 Plus, S23 plus,S24 Plus kullandım sonra belki S25 Plus düz veya Ultra hayatta kullanmam bende.. -
İşin açığı biraz nakite ihtiyacım var. Aradaki nakit fark da işimi görecek. Bi yandan pişman olabilirim diyorum bi yandan da s24 plus a geçip kalan nakitle işimi göreyim diyorum
-
Bence Türkiye’de 24 Plus daha fazla satmıştır çünkü düz modelle aralarında 3000 TL fark vardı zincir mağazalarda -
Enteresan olan bütün zincir marketler indirim döneminde sadece s24+ indirim yaparken ultra ve duz modele indirim gelmedi, aksesuarlarda ise olay tam tersi -
Olurmu ben ultra modeline bakıyordum 3-4 kere indirim geldi ultraya ama para sıkıntısı yüzünden alamadım. Sonra aradaki fiyat farkına deyecek kadar ultranın özelliklerini kullanmayacağımı düşünerek plus modelini aldım. İyiki almışım diyorum.
Bundan önce s23 ve iphone 13 kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 1 Ocak 2025; 18:38:39 > -
Ultralar büyük düz modeller küçük
Mecburen plus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X