Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: qTr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.962
Cevap
461
Favori
1.066.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynıları mediamarkta 99 liraya düşüyor almayı düşünenlerin haberi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 30 Aralık 2024; 19:48:2 >
  • Yigitnis kullanıcısına yanıt

Bu telefondan değil whatsapp'tan kaynaklı. Dosya olarak gönderebilirsin. Hangi telefondan göndersen fotoğraf ve videoların kalitesini kırpıyor

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Geçen gün kaptım bir tane. Sonra fiyatı 1600 e çıktı.
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Tekrardan düşer mi acaba keşke alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOANN -- 30 Aralık 2024; 20:56:45 >
  • İphone 15 almayı düşünürken s24+ özellik olarak kafamı karıştırdı fiyat bazlıda baktık mı iphona göre daha mantıklı geliyor kamera dışında memnun etmeyen bir özelliği var mı bilgi verirseniz sevinirim kamera yorumları biraz tartışılır gibi :)
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt

Pil süresi biraz daha iyi olabilirdi diyorsunuz, onun dışında 1,5 aylık kullanım sürecimde beni memnun etmeyen başka bir detay olmadı.

• Bugün itibariyle s24 plus kullanmaya başladım. Malum konudaki yanıt sayısı çok fazla hepsini okumamız çok mümkün değil. Telefonu ilk aldığımızda özellikle pil ve kamera olmak üzere yapmamız gereken ayarlar var mıdır? Batarya sağlığı için ilk etapta nasıl sarj etmeliyiz? Ekran koruyucu ve kılıf için önerileriniz nelerdir? Tecrübeli kullanıcıların tavsiyeleri için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hos42 -- 31 Aralık 2024; 1:30:30 >
  • hos42 H kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu ve kılıf olarak kullandığım ürünleri aşağıda paylaşıyorum, her iki üründen de memnunum. İkisi de yurt dışından geliyor ve elime 9 günde ulaştılar. Şu anda yılbaşı dönemi olduğu için bu süre biraz daha uzayabilir.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    amFilm 2 Paket için uyumlu Samsung Galaxy S24 Plus 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, 2 Paket Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPHWB41Z

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXWM45T

• Amfilm de parmak izi jetech'e göre daha çok kalıyor deniyor ekran koruyucu olarak da jetech mantıklı olabilir
  • NOANN N kullanıcısına yanıt
    Daha dün vatanda 230du aynisi. Hatta indirimsiz 500 tl suan. Yani elbet düşer takip edin yeterki. Fiyatlar şişik zaten bazıları gibi stok yapıp sonra burda satmaya çalışmanın bir manası yok
  • Merhaba arkadaşlar

Ortalama 4 sene telefon kullanıyorum. 6 ayda bir fotoğraf atan, dümdüz whatsap banka uygulamaları kullanan oyun oynamayan bir kullancıyım.

3 senedir 12 pro kullanıyorum. Iphone dan geçen arkadaşlara sorayım. 12 prodan S24e geçmek mantıklı mı arkadaşlar ? Gerçekten anlamadığımdan soruyorum. Teşekkürler

• NNoitra kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf olarak 12 pro daha iyi, geri kalan her şeyde s24
  • Merhaba bende dün itibari ile iPhone 13 den s24+ geçiş yaptım. Yeni yeni alışıyorum. Cihaza neler yapabilirim? Tavsiyelerinizi alırım. Birde 65w adaptör ile şarj etsem bile 22w üstünü göremedim. Hızlı şarjı kapatınca 9w düşüyor. Cihazı vatandan aldım. Teşekkürler
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    Kablo 5 amper desteklemesi gerekiyor sizinki 3 amper sanırım
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Yigitnis kullanıcısına yanıt

daha önceki mesajımda da ( https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160307769 ) paylaştım. Aşağıdaki ipucu ve önerileri uyguladığınız takdirde videoları whatsapp v.b. diğer uygulamalarda paylaştığınızda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

ipucu/öneriler

whatsapp, sosyal medya v.b. uygulamalar üzerinden paylaştığınız videoların/fotoğrafların piksel piksel, pul pul v.b. görüntü kalitesinde düşme yaşamamak ve düşük ışıkta daha parlak videolar çekmek için video ve fotoğraf ayarları şu şekilde olsun.

kamera uygulaması > ayarlar > Gelişmiş Fotoğraf Seçenekleri

-Yüksek verimli fotoğraflar (HEIF): kapalı

kamera uygulaması > ayarlar > videolar

-otomatik fps: 30 fps ve 60 fps videolar için kullan

-video sabitleme: açık

gelişmiş video seçenekleri;

-video biçimi: h.264 (en uyumlu) (alttaki iki seçenek otomatik kapalı hale gelecektir, hevc olarak kullanmak isterseniz (kullanmayın) alttaki iki seçeneği kesinlikle kapalı tutun)

-yüksek bit hızlı videolar: kapalı

-hdr10+ videolar: kesinlikle kapalı

çözünürlük ve fps istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. tüm kameraları aynı anda kullanabilmek ve geçiş yapabilmek için fhd 60 fps veya uhd 30 fps kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 31 Aralık 2024; 16:26:7 >

• cisem.karatas C kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım kablo sağlam ve 140w powerbank ile asus rog ally 30w çalıştırabiliyor. Rog ally adaptörüde 65w orjinal olarak. Ona takıncda yavaş hissettiriyor. Samsung kablosunu kullanmadım.

Edit: bu videoda açıklamış arkadaş
    Doğukan Akbabayoutube
    Samsung Galaxy S24+ Aşırı Detaylı İnceleme | Bu Fiyata Alınır mı?
    https://www.youtube.com/watch?si=7UrgNhSs-wQf9AmK&v=6XTJVjogXmw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 31 Aralık 2024; 15:6:56 >

• szm428 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    Arkadaşlar yuvarlak içine almış olduğum ekranın sol üst köşesinde bulunan "okunmamış bildirim" görünümünü nasıl kaldırabilirim
  • 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.