Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: killforyou1981 , keyboard772 , DorSey Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.004
Cevap
460
Favori
1.069.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda s24 plus alma niyetindeyim, mevcutta redmi note 9s kullanıcısıyım fakat samsung eko sistemine geri dönmek istiyorum gün içinde aktif olarak iş görüşmesi ve toplantılarda çok yoğun kullanım sağlıyorum seyat sebebi ile navigasyon önemli tercihim çoğu sayfayı hızlıca okumaya çalıştım fakat 900 küsür sayfa çok fazla :)

Genel olarak navigasyon sorunu ve şebeke problemli yazılmış navigasyon sorunu durumu nedir özet geçebilir misiniz yada sorun çözüldü mü ?

Huaewi gt 3 pro akıllı saat kullanıyorum fakat iade için tüketi hakem heyetine başvurdum ( dalış modu veya su dayanımı çok kötü 3 kere dalış veya denize girişten sonra sıkıntı çıkardı garantiden 3 kere tamir gördü )

Bu sebeble iadem kabul görürse galaxy watch 7 almayı düşünüyorum.

bu telefon ve setten önce samsugn note 4 ve gear s3 kullanıyordum çok memnundum o dönemki fiyatlar sebebi ile tekar samsung ile devam edememiştim ama zamanla pişlanlığı yaşadım

Aslın Spen sebebi ile ultra gönlümden geçsede fiyat farkı çok fazla ve değeceğini düşünmüyorum ona gelene kadar 1 adet samsung fe 9 tablet alarak bu açığı hem kapatıp hemde daha iyi bir not alma deneyimi yaşayacağımı düşünüyorum.

Durumu göz önünde bulundurduğunuz da s24 plus mantıklımıdır genel olarak bir kronik sorun mevcut mudur ?

Telefonlarımı uzun süre kullanırım şuan değişiklik ihtiyacım hem bataryanın artık ölemesi 5 yılda 2 kere değiştirm redmi note 9s'i

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Şebeke sorunu ben yaşadım samsung uzaktan ne yaptıysa sorunu çözdü şuan hiç bir problem yok
    bazı arkadaşlar ısınma dan şikayet ediyor onuda ilk kurulum dışında hiç yaşamadım
    Daha önce lg v30 plus kullandım 6 yıl bilmediğim bir yere kaybolmadan gittiğimi hatırlamıyorum hep birilerine adres sormak zorunda kaldım
    24plus a 2 kere işim düştü metre şaşmadı
    yaya denemedim öyle sorun yaşayan da var
    Hocam benim için s24 le ne yapamayıp da 25 de kesin yaparım diyeceğim hiç bir şey yok
    haliyle iyiki beklememişim fiyat farkı vermeye değecek bir numarası olmayacak
    İsterse çöp exinos olmasa bile
  • haxem H kullanıcısına yanıt

Planlarınıza bir şey diyemem.

Bahsettiğiniz şebeke ve navigasyon kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor sanırım.

Ben hiç şebeke sorunu yaşamadım.

Telefonu Nisan 24 te aldım Türkcell kullanıyorum sorun yok.

Navigasyona gelince telefon sorunu değil Google map sorunu sanırım.

Bir defa yanlış yere yönlendirdi. O zamanda herewegoo açtım düzgündü.

Ama artık Google da sanırım güncelleme ile düzeltti bende sorun yok.

Ancak ben yerinizde olsam 1-2 ay sonra s25+ alırdım

• Beyler amazonda s24 e 3000 TL indirim vermis bana. Kisiye ozel mi bilmiyorum ama 30450 TL ye geldi indirim ile. Dusunen varsa bir baksin hesabina belki herkese tanimlanmistir.
  • Şuan bi güncelleme geldi bana ama yapan var mı tavsiye eder misiniz?

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 28 Aralık 2024; 22:11:51 >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Düz güvenlik güncellemesi.
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Gece çektiğim 3 fotoğraf. Genel olarak iyi ama çekim sonrası düzeltme daha kötü yapıyor sanki fotoğrafı. Bir de ne yaptıysam ışığı patlamasına engel olamadım.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Türkiye cihazı değil mi bu ? Bize gelir herhalde 1 ay sonra falan.
  • recepix kullanıcısına yanıt

Türkiye cihazı resimde görünüyor TUR için gelmiş

• ya arkadaslar s24+ ile sabah yuzde yuz alıyorum 4 saat acık ekran süresi veriyor bana çok az değil mi nasıl arttırabilirim bunu ? 120hz qhd aod kapalı bluetooth konum nfc açık
  • Güncelleme gelmiş

• invisible kullanıcısına yanıt
    Kılıfı aldım bugün hemen mağazadan. Beyaz ve sarı vardı telefon turuncu dedim beyaz olsun. Fena durmadı cihazda siritmadi renkler. Önce baktım fiyata 260 olmuştu. Şimdi yine baktım 1600 olmuş. 99 a iyi kaptık sayende üstat.
  • recepix kullanıcısına yanıt

Estafurullah üstad . Benim evde 7 kılıf oldu. vatan ve mediamakrt sayesinde. Dandik kılıf alınmıyor bu paraya. S25 alırsak yazık olacak 😀

Evet benim de baya oldu kılıf ya :)) hiç aklımda da yoktu aslında. Hele beyaz kılıf hayatımda alıp kullanmadım sevmem de aslında. Ama güzel durdu. Dedim orijinal kılıf sakız parasına al gitsin :))

S24 Plus'ı telefondan saymıyorlar herhalde, Plus kılıflarının fiyatı indirim yüzü görmedi. Bu arada S25'in adı geçmişken bugün telefon kılıfı satan bir dükkanda S25 serisinden konuşuyorduk ve daha telefon çıkmadan ellerine kılıfları gelmiş. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• sarppy kullanıcısına yanıt
    4 sene önce s20 ultra'ya kılıf alacaktım, kılıfın üstünde s11+ yazıyordu
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Bende S20 çıktığı gün telefonu almıştım. Telefon gelince kılıf almaya çıktım Kadıköy e. Telefoncuya sordum öyle bir kılıf yok dedi. Sonra dükkandaki kılıfları incelerken üstünde Samsung S11 yazan kılıflar gördüm. Acaba dedim kendi kendime ve çıkarıp telefona taktım cuk oturdu. Çok şaşırmıştım. Adamlar boyutlarının istihbaratını erkenden almış ama S10 dan S20 ye atlayacaklarının istihbaratı gelmemiş demek ki dedim 😆😆
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Bende yok🤔
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu güncellme 10 gün önce falan gelmişti bize zaten arkadaşlar yeni fark etmiş herhalde
  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.