Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: scorpion4201 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.987
Cevap
443
Favori
1.205.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende aynı şekilde kullanıyorum. Sadece ekran FHD onun dışında her şey açık. 6 saati rahat buluyor ama 7 zor bu kadar yoğun kullanımda. Bende 7'yi görmüyorum ama görenler çok. Biz göremeyiz 7 saat ekran sürelerini. Ama S20 FE'den sonra bariz fark hissedersiniz.

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

whatsappta kamera açıldığında direkt zoom yapması olayını çözmüştük =)

• sarppy kullanıcısına yanıt

Ben s24 ile gps olarak değil de pusulada sorun yaşıyorum google maps'de. Yürüyerek bir yeri bulmaya çalıştığımda yön farklı yönü gösteriyor kalibre hareketini yapınca biraz düzeliyor ama sıklıkla tekrar bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 FE için indirim bekleyen, almayı düşünen var ise yılbaşı öncesi kaçırmasın derim, güzel fiyat.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    Samsung Galaxy S24 FE, Yapay Zeka (AI) Telefon, 8GB RAM, 128GB Hafıza, Grafit, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü, Büyük Ekran (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGY2SH4X?tag=dh-forum-on-ug-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1
  • all_rock kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu aldığımdan beri bende düzelmedi. Navigasyonu Google Haritalar'a her zaman konum izni vererek çözdüm ama pusula asla düzelmiyor. Kalibre etsem bile düzgün yön göstermiyor. Sırf bunun için telefonu sıfırlayıp Odin ile yazılım attım, Google Maps güncellemelerini kaldırdım ama pusula asla düzelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • all_rock kullanıcısına yanıt
    S24 plus var elimde s23 plus da var. 2 cihazda da aynı problem devam ediyor. Araç kullanırken fazla problem olmuyor. Fakat yaya olarak kullanırken gösterdiği yönün tersini gösteriyor. Dediğin gibi kalibre edince düzeliyor fakat sonradan tekrar bozuluyor. Nedenini anlayamadım.

• Merhaba elimde 3 tane orjinal kutusu açılmamış S24 kılıfı mevcut. Eflatun, Koyu Eflatun ve Beyaz isteyen özelden ulaşabilir.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 27 Aralık 2024; 22:24:33 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Her gün işe gidip gelirken trafik durumu için mutlaka kullanıyorum. Yaya olarak da birkaç kez kullandım. Hiç konum ile ilgili sorun yaşamadım. Sürekli mi oluyor?

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Evet devamlı olarak aynı. Kalibre edince düzeliyor ama belirli bir süre sonra yine bozuluyor. Çok fazla sorun etmiyorum ama böyle bir sorun var malesef. S23 plus da da aynı problem var. Ne kadar kalibre ederseniz edin yönü bozuluyor tersini gösteriyor. Hiçbir zaman doğru göstermiyor. Kalibre edince sadece birkaç dakika normal gösteriyor.

• dostlar mediamarkt sitesinde s24 ve s24 ultra kılıflar 99 ve 199 tl.

Ama biraz stok sorunlu gibi kendime bir beyaz ek daha aldım :) Hızlıca bir bakalım ihtiyacı olanlar.

Yarın bir mağazalarada bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 27 Aralık 2024; 22:55:13 >
  • Merhabalar. Eşime almıştım. Ultra alacağımız için satılık. Takasda olur. Sim takılmadı. Mediamarktan alındı. 10 gün önce.
    35BiNTL

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinkaragoz -- 27 Aralık 2024; 22:59:13 >

• invisible kullanıcısına yanıt
    Beyaz aldım yarın gittiğimde diger renklerde bakarım haber için teşekkürler

Eyvallah hocam bende bi beyaz silikon bir de standlı buz mavisi aldım 198tl ye aldım bedava resmen

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

5 saat alırsınız s24 Plus'ta böyle yoğun bir kullanımda. Bu kadar yoğun kullanmıyorum ben, blueetoth konum kapalı durumda, ekran 120 hz. Genelde 7 saat civarı bazen de 7,5 saat ekran süresi alıyorum. Sizinkinin 5 saat üzerine çıkması zor. 7 diyenlere bakmayın

99 luk iyi midir?

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat hayırlı satışlar

Haber verdiginiz icin tesekkurler ihtiyacim vardi 199luk aldim beyaz baska s24 ultra icin kilif yoktu stok bitti sanirim diger modeller icin

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir ultrayla pazarlık yaptığım için bugün için 34 e birakicam

• volnes V kullanıcısına yanıt
    Hiç aklımda yokken ben de aldım s24 için beyaz ve sarı vardı 99 a beyaz aldık bakalım:))

• 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.