Aranızda spigen 45w şarj adaptörü kullanan var mı? Aksam hem s24 ü hem sw7 yi şarja takmak için çift çıkışlı aldım hızlı olarak şarj ediyor ama markadan endişeliyim. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (940. sayfa)

-
-
Demagojiye gerek yok. iPhone ile kıyaslasakta kıyaslamasakta düşük ışıkta kamera performansı kötü keza ön kamera kötü. Yani iyi ama iphone a göre kötü değil. Direk kötü. Bu ama cihazı kötü yapmaz. Genel paket olarak, fiyat olarak iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanmadığım vede kullanmayacağım bir telefonu kıyaslamak benim açımdan mantıklı değil
cihaz günlük kullanımda işimi görüyor
-
-
Ben 2 tane aldım sıkıntı yok yalnız 2 cihazı aynı anda şarj ederseniz 45 watt şarj olmuyor 20 watt ve 25 watt olur ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısını kullanıyorum 27w olanida 7 aydır kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım
hocam o cok büyük
o kadar büyük telefon istemiyorum daha kompakt olmasi lazim
-
Kamera işini bırakın , google maps düz 24 de düzgün çalışmıyor
-
Arkadaşlar Tertemiz Samsung Galaxy S24 256 sahibiyim. Samsung Galaxy S25' i eskiyi getir yeniyi götür ile almak istiyorum. En iyi teklifi bana hangi firma verir ? Benim telefonun üzerine ne kadar daha vermem lazım ?
Henüz S25 serisinin fiyatları belli değilken buna net bir cevap verebilmek şu anda zor. Hangi model için ne kadarlık bir takas desteği sağlanacak hepsi önümüzdeki ay lansman döneminde ortaya çıkmaya başlayacaktır.
-
Hocam teşekkür ederim bilgi için. Ben Snapdragon Elite 8 bekliyorum. O geldiğinde S25 alacağım. S25 fiyatları belli olduğunda ve birde istediğim işlemcide geldiğinde ben tekrar bu soruyu yazayım o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beneficial -- 27 Aralık 2024; 0:43:17 >
hocam s20feden s24+ geçince ekran süreniz arttı mı kaç saat alıyorsunuz ben s20 fede zar zor 3-4 saat alıyorum şuan
-
Aralık güncellemesi nasıl?
Kasıma göre bi kötü tarafını fark eden var mı?
Dostlar s24 duz olan seride kronik sorun neler var acaba? Kumlu ekran ve seneke sorunu duz s24 modelinde de mevcut mudur?
Rahat 2 katı alırsın. 6-7 saat aralığında. Toplam ekran kapalı kullanımda da sabahtan akşama rahat götürüyor.
-
ben çok yoğun kullanıyorum hocam cihazı kullanım senaryom full 120 hz + full mobil veri + Bluetooth mesai saatleri içinde açık, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 Pro bağlı sürekli müzik dinliyorum konum ve google maps konum paylaşımı 7/24 açık, iki sim kartım var biri Vodafone biri Turkcell ikisinin de çekimi genel olarak bulunduğum bölgede iyi. Bu senaryoyla 4 saatin üstünü bir kere bile geçemedim o da 100-0 arası yani şarjım %1 kalınca 3 saat 45 dakika gibi absürt ekran süreleri görüyorum. bu dediğim senaryoda s24+ veya s24 fe 7 saat falan verir mi ekran süresi
-
Kumlu ekran yok - şebeke sorunu yok
kronik sorun yaşayan hiç görmedim
Düz S24 ile S24 Plus'ın GPS'leri arasında bir fark var mıdır bilmiyorum ancak S24 Plus'ı kullanmaya başladığım hafta Google Maps'i kullanarak araçla İstanbul'dan yola çıkıp Yunanistan'a gittim, yine Google Maps'i kullanarak Yunanistan içerisinde hem araçla hem de yayan olarak gezdim ve aynı şekilde araçla İstanbul'a geri döndüm. Bu saydıklarımın tamamında Google Maps düzgün olarak çalışıyordu.
Sizin telefonda diğer navigasyon uygulamalarında durum nedir?
-
Hocam onda bu yıl ortalarına kadar 5 6 saat arasi alıyordum. En son 5 i zorluyordu. Ama ben wifiye felab evde baglaniyordum mobil veri yoktu bazen de oyun oynuyordum. S24 plus 8 9 saati zorluyor. Su cihazı 1 aylık uyguna almamış olsam denk gelmese yani bu parayı vermem
s20 fe kaç yıllık cihazı uçurum felan yok aralarında. Yine fark var yok değil ama o kadar zaman geçmiş artık insan gözle görülür şeyler istiyor dxomark da ki skorları saymıyorum bile adamlar benim bildiğim 2 nesildir aynı kamerayı kullanıyor ve olağanüstü çekim yeteneği de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkoln2732 -- 27 Aralık 2024; 15:27:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X