Aldığı skor çok bile hocam s23 s24 bunların kamera kalitesi çöp özellikle iPhone'dan geçenlerin beğenmemesi çok normal ekşi sözlük yorumlarında çoğu kişi kameranın berbatlığından şikayet ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (938. sayfa)
-
-
Bi yanlkşlık olmasın
Az önce kullandım sorun yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapptan gelen konumlar ile ilgili sorunu yaşıyorum. Örneğin 2 tane konum gönderildi, hangi konuma basarsam basayım. Harita en son gelen konumu açıyor. Farklı harita uygulamaları ile denedim sonuç aynı.
Benzer sorun yaşayan var mı
Bende çok tatmin olmadım açıkçası ama 15 pro max ile karşılaştırma izledim bazı yerler de aynı bazı yerlerde daha iyi bunları görünce de düşündüğüm kadar kötü olmadığını anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her gördüğünüz videoya inanmayın hocam 15 pm ile yarışabilir bir kamerası yok
-
herkese merhaba.
s24 neden mi6 da calisan kablolu kulakligi kabul etmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yalnız bir video dan değil. Birkaç video izledim ama dediğim gibi beni çok tatmin etmedi lakin videolar sonucunda asırı waow diyecek bir şey bulamadım ama cacık da değil
Aynen hocam ise yarar şeyler çıkıyor
Telefonu ilk çıktığından beri kullanıyorum herşeyiyle çok iyi ama asla bir iphone kamerası olmaktan çok çok uzak
Telefonu(24+) kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu. Kamera için şunu söyleyeyim: büyük beklentisi olan varsa hayal kırıklığı oluşturabilir arkadaşlar. Video çekiminde de iphone'u aratıyor bazı zamanlarda. Cihazın ekran olarak, hız olarak çok iyi, çok memnunum bu konularda ama kamera işi için aynı şeyleri söyleyemeyeğim. Birkaç fotoğraf da atmıştım buraya yine denk geldikçe foto çekiyorum ama tam anlamıyla memnun kaldığım söylenemez. Telefonu 35'e almıştım bu kamera durumunu gözardı edeyim diyorum ama bazen can sıkıyor az buz bi fiyat da değil.
-
Bence çok iyi
tabi iphondan geçmediğim için bana öyle geliyor da olabilir
kıyasladığımız telefonların fiyatlarınıda göz önünde bulundurmak gerek ama net elmanın 14 ün den iyi onun farkını gördüm
Yeterli ışık altında sorun yok, yeterli bence çektiği kalite ama iç mekana geçin, ışık biraz azalsın Nokia 6600 gibi çekiyor. Temel problemi bu.
Bildirim ayarlarında uygulamanın bildirim sesi değişmiyor hocam
kime göre neye göre; bu hususta aşağıdaki inceleme sizin için faydalı olabilir; aynı/benzer resimleri yanyana/arka arkaya görüp inceleyebilirsiniz.
tom's guideI took over 200 photos with the iPhone 15 Pro vs. Galaxy S24 Plus — here's the winnerhttps://www.tomsguide.com/phones/i-took-over-200-photos-with-the-iphone-15-pro-vs-galaxy-s24-plus-heres-the-winner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 26 Aralık 2024; 9:47:15 > -
Bu tartışma boşuna, eşimde iPhone 15 var bende ise S23. Raw photo bilmem ne kullanmadan "point and shoot" ile yapılan çekimlerde iPhone bariz öne çıkıyor. Hele ki ön kamerada.
İyi Hocam ama insanlara anlatamıyoruz. Birçok video da iphone ile başa baş çekimler yapıyor yahut öne geçiyor profesyonel insanlar yapıyor bu kıyaslamayı ama anlamıyorlar.
Video cekiminde iphone evet daha iyi ama 15 pro 72 75 bin TL olduğunu düşününce o kadar da fark olsun diyorsun. Ama fotoğraf çekiminde birçok yerde öne bile geçiyor
Kime göre neye göre diyorsunuz hocam da biz de günlük hayatta benzer koşullarda farklı cihazları kullanıp test ediyoruz sonuçta. Bu kadar kamera reklamı yapılan cihaz bazı koşullarda resmen patlıyor. Walker hocamın da dediği gibi için mekanda hele bir de ışık ona göreyse telefonla fotoğraf ve video çekmek zulüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X