Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deli_kan , ltfgvn , strato026 , General Boozer , strato026 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
19.005
Cevap
460
Favori
1.069.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim cihaz Gayet iyi çekiyordu buna yakın çekimleri vardı ayı bile çekiyordu. Bu kamera kötü değil ama tatmin etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgguner H kullanıcısına yanıt
    Normal değil hocam bende 0,8

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can6prmk kullanıcısına yanıt
    Tam şarj sonrası düzeldi gibi hocam. Şimdilik çıkmadı ortaya sistem ui

• Daha önce denememiştim ama OneUI 7 ile yüz tanıma ile ekran kilidini açma çok iyi olmuş..

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Yalnız mağazadan aldığınız ürünleri iade şansınız yok haberiniz olsun. İade olayı sadece internetten aldığınızda geçerli. Boşuna beklemeyin yani :)

• Arkadaşlar merhaba s24 plus bir anda sarj soketi sivi temasi uyarisi verdi islanmamasina rağmen onu bi sekilde hallettim fakat hizli sarj yapmıyor hizli sarj secenegi acik olmasina ragmen farkli sarj aletiyle de denedim sorun devam ediyor basina böyle bir seey gelen olduysa yardimci olursa sevinirim

• infinity6161 İ kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp yeniden açarak ( yeniden başlatma değil) deneyin.

• shades99 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Hayrını 4 gün gördük :) Alırken sordum onu kutusu açılmamış olursa 14 içinde iade aldıklarını söylediler. Başta 40500 e carrefour da bulunca onu alayım dedim. Sonra S25 i bekleme kararı aldım. Bugün itibariyle mağazaya gidip iademi yaptım. Batarya performansı olumlu olursa S25 almaya çalışacağım.Yok S25 in batarya performansı s24 benzeri olursa S24+ ve S25+ arasında ekonomik şartlara ve f/p ye göre seçim yapmaya çalışacağım.

• Mitra kullanıcısına yanıt

Sızan fiyatlar kesinlik arzetmez tabi ama biraz risk almış oldum.

S24+ Yurt dışı fiyatı 1000 dolar civarı

S25+ da beklenti fiyat da 1000 dolar.

512 lik model bunun %25 üzeri gibi paylaşıldı. Yani s24 ailesiyle benzer fiyatlardan çıkma ihtimali var. Lansman dönemlerini her yıl takip eden biri değilim bu beklentilerde yanılmamayı umuyorum. İade henüz karta geçmedi geçince dolar almayı düşünüyorum 1 aylık süreçte kurda oynama olursa para ezilmesin diye vs vs. Ya nasip SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• togi02 T kullanıcısına yanıt
    Bu sürenin yüzde 90.95'i mobil veri ile alınan süre.
    Bundan 3 ay önce falan Ful wifide aldığım süre 12 saatide geçtiği olmuştu.
    Ama 3 ay önce taşındığım evde wifi olmadığı için ful mobil veri kullanıyorum ve buna rağmen ekran süreleri hiç 8 saatin altına düşmedi bende.
    Genel olarak 9.10 saat arası alıyorum.
    Konum sürekli açık.
    Ekran parlaklığı otomatik.
    Başkada herhangi bir kullanım yok bende.
    Birde ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi watsap ve youtube harici hiçbir sosyal medya yok bende.
    Hayatımda hiçbir sosyal medya kullanmadım kullanmamda.
    Telefonuma yüklemem asla, ne oyun nede sosyal medya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

Ha yok bnde tüm sosyal medyalar aktif .iptv maclar dahil.tlf ayarlari ise parlaklik olsun çözünürlük olsun hepsi açık. O kadar para verip ayarlari kisitlamanin manasi yok

Aslında mantık doğru ancak hem s23 hem de s24 serilerinde samsung ozel fiyatlama olsun kupon olsun saat kulaklik hediyeleri olsun çok fazla yardımcı oldu ancak temmuz ayı itibariyle bu kampanyaları yapan Drk Aksesuar gitti yerini Samsung un kendi yerel organizasyonu devraldı.

Bu organizasyonun çıkardığı ilk telefon ise fold 6 serisi ve neredeyse hiç kampanya yapmadılar üzerine easycep ile anlaşıp telefonların fiyatını öldürdüler. Üzerine shop da satılan modellere zam üstüne zam yaptılar.

Kısaca s25 serisinden çok umutlu değilim ama umarım samsung beni yanıltır.

• hgguner H kullanıcısına yanıt
    Bende 0.1 yok gibi birsey aşırı fazla arka planda calisan kullandığınız yeni kurduğunuz bir uygulama widget falan varsa o yapabilir

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Doğru bir bakış açısı. Kimse S24 plus verip uygun takas fırsatlarıyla S25 plus'a geçebilirim diye hayal etmesin artık. Zaten S25 plus'a da gerek yok güncel telefonlar ile takas yapmaya çalıştığımda hangi telefonu denersem deneyeyim ölü fiyatına alıyor. Geçen eşimin S21 plus'ı değişeyim dedim. Değişim kampanyası var sözde 8000 falan anca veriyor. Ölüsü 14-15 edecek telefona kampanya diye öldürüyorlar. Bütün değişim fiyatları bu şekilde. Artık gerçek değerinde telefon almıyorlar ki takas desteği olsun da uyguna yenileyelim. O iş bence de S24 serisine geçişle bitti.

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

*#0x# test ekranına girip tüm sensörlerin onay almasını ve ekran renk tonlarından yanma olup olmadığı testi yapabilirsiniz.

• can6prmk kullanıcısına yanıt
    Saçmalık şurada kendi telefonu mu verdiğimde 20500 civarı sayıyor ancak ben cihazimi satıp benzer fiyat bandında iphone 13 alıp takasa versem 27 bine sayiyor bu durumda 6-7 bin kar ediyorum.

Şimdi benim kullandığım cihazdan iki tane iphone 13 çıkar ama takasa verdiğimde neredeyse yüzde 25 daha düşük fiyattan alıyor başka firma yapabilir ama kendi telefonuna markasına bunu yapması olmuyor.

Valla şanslısın hocam. Ben Media Markt'dan aldığım ürünü geri verememiştim. Sadece internet üzerinden alınan ürünlerin iadesi var demişlerdi. Mağazadan mağazaya değişiyor demek ki. Ülkede herkes ayrı telden çalıyor :(

• Ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bonusflaş uygulamasının bildirim sesi standart Samsung bildirim sesi oldu değişmiyor abi benim bildirim sesi coin ama bonusflaş uygulamasında ıslık sesli Samsung bildirim sesi çalıyor nasıl düzelteceğim

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Buradan veriyi sil veya önbelleği temizle diyerek düzelebilir.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.