Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.962
Cevap
461
Favori
1.066.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arka kismina degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Arka kısmına degil mi

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Şu kaplama işi için geçen gün çarşıyı altüst ettim sadece bu işi yapan iki yer gördüm ikiside farklı telefonlara önceden yaptıkları örnek bir kaplama gösterdiler hiç hoşuma gitmedi.
    Şarj yeri kenarı hoparlör kenarı falan kalkıktı yapışmamış gibiydi o yüzden yaptırmadım.
    Biri 200, biride 150 lira fiyat istemişti para değil ama içime sinmeyince bedavada olsa geri sökerim.
    Akhisardayım burası ilçe, keşke büyük şehirde olsamda düzgün yapan bir yer bulup yaptırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • togi02 T kullanıcısına yanıt
    Arka ve çerçeveler 360 derece komple kaplama yaptırdım. Önde zaten ekran koruma var. Her tarafı korunmuş oluyor bu şekilde. Şeffaf veya istediğiniz renk ve modelde parlak veya mat yaptırabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim 👍

Biraz elinizden geliyorsa internetten alıp siz kaplayın, zor da değil zaten. Bende öyle eğri büğrü şeylere takılır en son kendim yaparım. Hele ilçede yaşıyorsanız o tarz şeylere kendinizi alıştırın siz yapın derim 😊

• S24 den s23 ultraya ondan iPhone 14 pro ya ordan da xioami 14 e geçtim sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• darkex D kullanıcısına yanıt
    23 ultra neden bıraktınız? Ekran süresi ne kadardı

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Ağırlık büyüklük ve pil süresi yogun kullanımda 7 saat bile zor vermeye başlamıştı şuan mi 14 ile 8 saatler vs alıyorum rahat şarjı bariz daha uzun gidiyo

• darkex D kullanıcısına yanıt
    Mi 14 de çok küçük bir cihaz kamerası da s23 ultra'nın gerisinde kalıyor s24 Türkiye'de exynos işlemci ile satıldığı için işe yaramaz çünkü internette daha çok da yabancı forumlarda ve YouTube da çok güzel karşılaştırma videoları var exynosun şarjının bittiği yerde snapdragonda hala %20 batarya kalıyor aynı kullanım senaryosunda ama en azından s23 ultra zamanının amiral gemisi tek kötülüğü benim için hafif de olsa kavisli ekrani. Yoğun kullanımda 7 saat ekran süresi vermesi de bence normal mi 14 Pro belki düşünülebilirdi zaten ülkemizde yok.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Görüşlerine saygı duyarım fakat xioami 14 net şekilde söyleyebilirim hiç bir fanboyluk vrya artniyet yok kamerası net daha iyi iki cihazı da kullandım mi 14 açık ara daha iyi

• Medimarkt mağazasından aldığım ince ve şık kılıf. Kendi markalarıyla satılıyor.
    Telefonun tutuşunu ve inceliği bozulmuyor.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 23 Aralık 2024; 12:2:44 >

• Tarath1el T kullanıcısına yanıt

Nedir talebiniz yardımcı olayım.

• Tarath1el T kullanıcısına yanıt

S24 şu an alınabilecek en stabil çalışan telefon. Sorunlar için artık genel merkez hızlı dönüşler yaparak sorun taleplerine hızlı çözümler buluyor. Yazılım birimine Kore' ye yakınım atandı. Teknik olarak çok sağlam bir ekip oldular.

• F01-740d F kullanıcısına yanıt

Mobil veri de yaklaşık 7 saat alıyorum. Full aktif şekilde.

• kuşburnu kullanıcısına yanıt

% 10 fazla gider s24 plus kullanırsanız. Çünkü ekran büyük ama pil farkından dolayı 24 tercih edilebilir. Büyük telefon kaba gelecektir.

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Fiyatı ve markası nedir?

internette bulamadım.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Komik olmuş yorumunuz. Oyun grafik bus değerlerindeki yarışta bile daha yüksek puan aldı exynos.

• mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Medimarkt Levent mağazadan aldım. 369tl fiyatı Markalı değil. Mağaza içinde ekran koruma kaplama yapılan kısımdan alınabiliyor sadece.

• Az önce gittim kendini telefoncu sanan bir kümeste telefona şeffaf kaplama yaptırdım.
    Allah belasını versin daha eve gelmeden kenarları kalktı.
    Aldığı para zehir zıkkım olsun.
    Şimdi kümesine gidemem çünkü bu sinirle gidersem elimden kesin kaza çıkacak.
    Kendimce şimdilik şöyle bir çözüm buldum.
    Kaplama yaptırsanız bile yinede üzerine kılıf takın.
    Yoksa kaplama kenarlarından geri açılıyor.
    Yada benimkini yapan salak bu işten anlamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.