Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yılmaz1907 , Yılmaz1907 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.427
Cevap
460
Favori
1.097.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hoparlör çıkışında neden ızgara tasarımı uygulanmamış acaba tozlar içini istila etti resmen yapışkanlı filtre falan yapıştıran uygulayan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pukiman kullanıcısına yanıt

Kendiliğinden gelecektir bunun dışında Google uygulamasının verilerini silmek güncellemek zorla durdurmak gibi şeyler faydalı olabilir kendiliğinden gelmesini beklemelisiniz bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL'ye 2 metre Belkin kalitesi hem de 100w destekli. Bu kablo da mantıklı Type C to Type C kablo arayan kaçırmasın

Belkin USB-C - USB-C Kablosu, 100 W Güç Dağıtımı iPad Pro, MacBook, Galaxy ve Diğer Aygıtlar için Çift Örgülü Naylon Kılıflı USB-IF Sertifikalı 2.0 Şarj Kablosu (2 m) Beyaz
    amazon
    Belkin USB-C - USB-C Kablosu, 100 W Güç Dağıtımı iPad Pro, MacBook, Galaxy ve Diğer Aygıtlar için Çift Örgülü Naylon Kılıflı USB-IF Sertifikalı 2.0 Şarj Kablosu (2 m) Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3GMVZY5?ref=cm_sw_r_apan_dp_7A4KDTE6P031ZB1QB8Z6_2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_7A4KDTE6P031ZB1QB8Z6_2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_7A4KDTE6P031ZB1QB8Z6_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 22 Aralık 2024; 10:37:37 >

Ana ekran da iken widget ekle bölümünde google de kamera ikonu olana tıklayın ekrana gelecektir
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Slm arkadaşlar. S24+ ile mi14 t pro arasında kaldım. Fiyat olarak neredeyse aynılar. Şu anda xiamoi mi8 kullanıyorum 6 yıldır ama ömrünü tamamladı artık. Hızlı şarj, kutudan çıkan şarj aleti ve kamera performansı 512 gb hafıza mi 14 öne çıkarıyor. Ayrıca mi14 ün ekranı daha canlı geldi bana. Ama xiamoi nin sürekli uygulamalarda çıkan reklamları bıktırdı. Birde güncelleme olayı samsung da 7 yıl gibi bir süre olarak öne çıkıyor. Kararsız kaldım şu anda. Yada s25+ serisini mi beklesem diyorum birkaç ay sonra çıkacak.

• Diveman kullanıcısına yanıt
    Şarj ve batarya noktasında Xiaomi önde. Şarj aletinin yanında çıkmaması ve şarjın yavaşlığı büyük handikap Samsung için.
    Ancak yazılım ve diğer noktalarda rahatlıkla Samsung S24+ diyebilirim.

• Diveman kullanıcısına yanıt

14 ün Kamerası bana soluk geliyor hyperox da sorunlu diyorlar

tasarım zaten kendisini gösteriyor 4 tane kamera pörtlemiş

ben olsam gene sorunsuz 24+ seçerdim zaten bir kaç sayfa önceye gidersen görürsün sorunsuzluğu kronikçiler de gitmişken SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

Sizin tercihinize kalmış çözünürlük ve fps istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tüm kameraları aynı anda kullanabilmek ve geçiş yapabilmek için fhd 60 fps veya uhd 30 fps kullanabilirsiniz.

• vcihan kullanıcısına yanıt

Ekledim ama gelmedi reis , circle to search yapınca yine attığım gibi gözüküyor. Widget istemiyorum zaten ki eklememe rağmen gelmedi.

Telefonunuzda Google Photo/Fotoğraflar uygulaması yüklü mü?
    Yüklü değilse veya kaldırmışsanız Google Lens arama çubuğunda aktif olmuyor bildiğim kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 22 Aralık 2024; 20:56:45 >

https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1fqub1t/they_removed_the_google_lens_shortcut_from_circle/

Bahsettigin sorun çoğu kiside mevcut kimisinde cikiyor kimisinse cikmiyor çözümü su an icin yok.

Not: Bende de lens iconu gorunmuyor

• Bende'de kamera simgesi çıkmıyor.
    Ama google fotoğraflar denen gereksiz uygulama bende yüklü değil.
    Sebeb o ise yinede yüklemem varsın çıkmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

İllallah ettim arkadaşlar s24 aldığımdan beri modem sorunu olsa gerek sürekli mobil veri paylaşımı kopuyor 2 3 dakikada bir kopma yaşıyor kapatıp açıyorum öyle veri akışı sağlıyor ayrıca sağladığı hız da 5 Mbps falan eski telefonum A50 hiç sıkıntısız saatlerce açık kullanıyordum en ufak kopma yaşatmıyordu bu muymuş amiral gemisi dedikleri

NOT: mobil veri ile 5Mbps hız alırken kablo ile paylaşım yaptığımda 200Mps veriyor kopma da yaşanmıyor

• mesaverde kullanıcısına yanıt

Bende de Google Lens ikonu yok. Sanki gerekte yok gibi çünkü Circle the Search'ü açtığınızda nir görsele tıkladığınızda lens gibi çalışıyor

• NOANN N kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aydır yeni eve taşındım.
    Taşındığım ev yeni 6 daireli sıfır bina.
    Taşındığımdan beri ev internetimin yeni adresime taşınması için başvuru yaptım ama 3 ay geçtiği halde hala taşımadılar.
    Sebeb: bina yeni olduğu için binada altyapı yok.
    Bende üç aydır kendi mobil internetimi ev halkıyla paylaşıyorum.
    Bugüne kadar hiç sorun yaşamadık.
    Sorun senin cihazla ilgili olabilir.
    Cihazı sıfırlayıp dene olmazsa servise danış.
    Bu konuda burda başka kimseden şikayet duymadım.
    Bu arada benim cihaz plus modeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOANN N kullanıcısına yanıt

Samsung a WhatsApp dan yaz telefonun seri no sunu öğrenip ordan birşey yapılıyor

benim şebeke sıkıntısını ordan hallettiler belki senin sorununu da çözerler

• Telefonu kilifsiz kullanmak çok hosuma gidiyor.yalniz sabun gibi kaygan.bunun bi çözümü var mi film vs. gibi...
    S24+

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Düz s24 benim cihaz sorun benim telefonumda demek ki

• togi02 T kullanıcısına yanıt

Wrapsol mat kaplama

• togi02 T kullanıcısına yanıt
    Ben de kılıfsız olarak kullanıyorum. Kaplama yaptırdım hem kaygan değil hem de çiziklerden koruyor.

• 
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.