Sizi iphone grubuna alalım lütfen. Samsung grubunda olup neden iphone savunulur anlamış değilim. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (935. sayfa)
-
-
yorum ciddi olarak yazılmamış gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddide olsa şakada olsa bana göre yanlış.
Mesela bana iki tane ayıphon 16 verseler ben s24 plus telefonumu vermem.
Vallahi vermem billahi vermem.
Hava atmaktan başka neye yarar o telefon.
Ha, tasarımına hayranım.
Ona sözüm yok.
Ama yazılımına gelince, bana göre çöp.
Adamlar resmen millete arabayı satıyor ama direksiyonu vermiyor.
Direksiyon bende kalacak diyor.
Oysa android özgürlüktür.
Adam diyor 70 bin lira verdim ayıphon telefon aldım.
Sabaha alarm kurdum alarm bile çalmamış
Hava telefonu zaten nasıl alarm çalsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum, forum ahalisinin herseyi exynos'a baglamasina bir atif yapmak istedim, ama anlamadiniz galiba :) ayaklari tasa carpsa exynos'tan biliyorlar ya :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Aralık 2024; 15:36:15 > -
Şu an bende S24+ kullanıyorum ve aşırı memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S24+ candır bataryası hızlı biten arkadaşlar forumda batarya önerilerini uygularsanız gerçekten çok uzadı ekran sürem kesinlikle tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisem.karatas -- 23 Aralık 2024; 16:17:0 >
Önceki başı ağrısa Exynos dan bilenler ile maytap geçtiğimiz Exynos un gazapları şeklindeki mesajlarımızı okumamış sanırım arkadaş. Ciddiye almış 🙄🙄
Daha ne olsun, ekran açık 12 saat kullanmayı falan beklemiyorsun herhalde :D İyi ekran süren
-
Arka kamera bazen portre modu olmamasına rağmen yüzleri çok puslu çekiyor. Dediğim 2-3 metrelik mesafede oluyor. Arka kamera kullanırken neye dikkat etmeliyim, sağ üstte 12M mi yoksa 50M mi yazmalı?
-
Bugün sistem ui pili sömürmeye başladı ya durup dururken. Teli baştan başlattım ama çare olmadı. Pilin %6.9 unu tüketti ve sürekli artıyor oran.
-
Evet hocam böyle bir şey yoktu hiç. Bugün bir anda oldu nedense. Şimdi yeniden şarj edicem bakalım değişecek mi
Önerileri bulamadım
Ekran suresi gayet iyi. Hangi ayarlari yaptinizda bu sürelere ulastiniz.bnmki 6 saati görmüyor hiç
Kameradan pek memnun kalmadım. Öncesinde s20 fe kullanıyordum. Bu normal mi ?
@enver49 paylaşmış onu hocam.
Ben normalde 6 7 saat civarı alırım ekran süresini.
S20 FE'nin çöp kamerasından sonra S24 serisinin tam olarak neyinden memnun kalmadınız? S20 FE karanlıkta çekmiyor adeta. Simsiyah fotoğraf görünüyor.
-
Kendi kullanımımda mümkün değil böyle bir ekran süresini göremem bile. Daha ne olsun zaten 6-7 saat ekran süresi veriyorsa sabah 8 gece 12 rahatlıkla çıkartırsınız. Neredeyse 19 saat toplam pil süresi var ve %91 tüketim ile. Fazla iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X