Giriş yapmadığınız için 45.990 TL gözüküyor. Giriş yapsaydınız hala 40.490 TL |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (931. sayfa)
-
-
Ben de tam tersini düşünmüştüm 2 Aralıkda s24+ aldım mediamarktan sonra ultrasini mi alsaydım diyip düşündüm ama boyutlarından dolayı vazgeçtim -
Arkadaşlar parmak izi okuyucusunu engellemeyecek bir ekran koruyucu cam almak istiyorum. Şuan üzerindeki koruyucu cam parmak izi sensörünün çalışmasını engelliyor. Bildiğiniz bir link falan varsa paylaşırsanız sevinirim. -
+1
-
1 aya yakındır bunu kullanıyorum oldukça memnunum. Parmak izini de kullanıyorum engellemiyor
-
İstanbul,fatih,doğubank-,İstanbul,fatih,hasırcılar çarşısı ve arkasındaki sokak. -
Bende hem normalini hemde hayalet olanı şimdi kullanıyorum parmak izi konusunda kesinlikle spigen çok iyi. Ama eğer illa kamera yeri açık olsun isterse de arkadaş amfilm var amazon da satılıyor. Ben kamerayı da kapatsın istiyorum o yüzden hep spigen aldım -
hızlı şarj destekliyormu kardeşim denedinmi bu markanın puding modelini aldım bende desteklemedi
-
Hocam Baseus Pudding'in type-c to type-c olanını mı yoksa type-a to type-c olanını mı denediniz?
Bende type-c to type-c olan modeli var ve Spigen'in Samsung PPS 2.0 destekli iki farklı 45W adaptörü ile denediğimde süper hızlı şarj 2.0 olarak şarj ediyor.
-
type-a to type-c olanından kardeşim
-
Bu cihazı alın kafanız rahat etsin
https://app.hb.biz/c7GT7Td1Dffb -
Type-a olan model hızlı şarj etmiyor olabilir. Denemek için 1 adet type-c to type-c olanından almıştım ve hızlı şarj ettiğini görünce indirimdeyken aynı kablodan 4 adet daha aldım.
-
Bunu tavsiye ederim ..
https://app.hb.biz/35SLSyzT8yyu -
Kimisi bu detaya pek takılmayabilir ama bu adaptörün kutusundan çıkan kablonun ucu bana sert geldi ve telefona söküp takarken biraz zorladığını düşünüyorum. Geçmiş sayfalarda bir arkadaşımız daha (@theasus) benzer yorumda bulunmuştu.
-
demekki iki model arasında fark var kardeşim almayı düşünenler dikkatli olsun.
-
Aynısında kullanıyorum gerçekten muazzam kaliteli adaptör bağlantı uc kısımlarımda hiç bu sorunu yaşamadım zaten biraz kullandıktan sonra sök tak yapımca o ilk takarkenki hissiyat kayboluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 21 Aralık 2024; 13:16:8 > -
Hayalet olanında parmak izi çalışıyor mu?
-
Çalışıyor gayet hocam bir kere bile okumamazlık yapmadı. Tabi ki ekran koruyucu takınca sıfırdan parmak izi tanıtında gayet iyi çalışıyor. -
Telefon görüşmesi yaparken ahize yankı yapıyor kendi konuşmamı da duyuyorum. Bu durumu düzeltme şansımız var mı acaba? -
Kaç defa ultra modelini kullandım ama doğru düzgün ne kalemi kullanım nede 50x zoom kamerayı, ultra ile ekran çözünürlük ve parlaklık aynı olunca 24+ bana daha cazip geldi. Belki ilerde s25 ultra ile de değiştiririm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X