3X < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (930. sayfa)
-
-
Firmayı bilmem ama fiyat bu:
https://app.hb.biz/dLQ7ASRTbK2Q
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gri kesinlikle siyahtan güzel duruyor. Bu fiyata kaçmaz. Ama satıcı gerçekten inanılmaz ucuz satıyor. Flip6'yı falan diğer mağazalardan 10-11bin ucuza, S24 Ultra'yı da 15.000 ucuza koymuş. Şansımı denerdim açıkçası :)
-
Manzara çekerken!
Telfonu neden sola yatırıp çekmiyorsunuz?
16:9 ve full screen görsek
-
-
Yurtdışı s24 ultra'dan 10 günlük s24+ geçtim.. Artık Yurtdışı kullanmak istemiyorum, normalde s24 fe alacaktım ama hem ekran çözünürlük hemde o kenar çerçevenin kötü olması nedeniyle biraz kendimi kasıp 24+ geçtim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler hocam
Daha önce yazılmış sildim güncelleme bilgisini.
Yükledim ama ne değişti anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Aralık 2024; 22:33:49 > -
Güvenlik güncellemesi
-
Bazen çektiğim fotoğrafları sosyal medya uygulamalarında hikāye olarak paylaşıyorum o yüzden alışkanlık olmuş hocam. Yatay çekim de yaparım ve eklerim buraya. Fikir verir cihaz hakkında 🙂 Sosyal medyada paylaşım yaparken kalite gözle görülür biçimde düşüyor, iphone bu konuda iyiydi.
Cihazın ön kamerası selfie çekerken fena değil gibi. Whatsappta görüntülü görüşürken pastel boya renginde bir görüntü çıkıyor ortaya bunu hiç beğenmedim açıkçası. Bir yandan sanki makyajlı gösteriyor.
Bugün arkadaşlar cihaza nazar değdiler ne güzel cihaz diye. Akşam da toplandık muhabbet sohbet derken telefon koltukta duruyordu. Bizim arkadaş üstüne oturdu aman dedim telefon gitti😃 Sağlam cihazmış baktım da eğilme bükülme olmamış şükür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 25 Aralık 2024; 23:31:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sevindim. Güle güle kullanın. Güzel görünüyor. İçiniz rahatlasın diye size garanti vermiştim. İyi ki karar verip almışsınız. Hayırlı olsun.
Arkadaşlar s24 için spigen zero One ve privacy ekran koruyucu +2 tane de kılıfı satıyorum hepsi çekmecede bekledi pek kullanılmadılar ilgilenen olursa
https://www.sahibinden.com/s/jEtoLsbI
Güzel fiyat hayırlı satışlar. Sıfırını uyguna alıp sıfırından %10 aşağı koyulan ilanlardan değil. S24'ü olan kaçırmasın.
-
Bu sorunuzun cevabı biraz telefonun aciliyetine göre değişir fakat ben bu saatten sonra kasımdaki gibi 36 35 bandına düşeceğini düşünmüyorum. Ben de geçen gün Samsung Storeden tamamen tesadüfi olarak görüp aldım. Normalde 47ye satılıyormuş gittiğim mağazada ama son 1 adet mor renk kalmış fiyatını 42ye indirmişler ben de alayım dedim. Sizin gördüğünüz fiyata istinaden amazonda şu an 40a bulabiliyorsunuz ama alışveriş kredisi ile almak istiyorsanız bilmiyorum öyle bir hizmetleri var mı. Ayriyeten mediada gün içinde saatten saate değişen fiyatlar da gördüm 38 - 47 arası seyrediyor dilerseniz ben ekran başında dururum o şekilde daha da ucuza getiririm derseniz bu da bir seçenek. Fakat yılbaşı geliyor elinizi çabuk tutmanızı öneririm ki ben de öyle yaptım.
-
fp midir bilmiyorum ama 2 metre aşağısı kablo kullanmayı sevmediğim için biraz da ileriye dönük daha da yüksek güç aktarımını desteklemesi amacıyla linkteki ürünü sipariş ettim ama henüz kullanma fırsatım olmadı:
https://www.mcdodo.com.tr/mcdodo-ca-3681-240w-type-c-to-type-c-sarj-kablosu-siyah-2m
örgüleri ve uçları gayet sağlam görünüyor onu söyleyebilirim. Şu linkteki şarj aletini de sipariş ettim fakat henüz gelmediği için kullanma fırsatım olmadı:
amazonMcdodo CH-1502 67W GaN 5 Mini 2xType-C 1xUSB Girişli Hızlı Şarj Aletihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CNTV6CCY?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image
-
Ben eşime aldım bence hissiyat ve tutuş olarak çok farklı telefonu kavranması aliminyum cerceveleri gorebilmeniz vs farkı var. Ayrıca telefonu kabalastirmiyor, kılıf ile kullanırken rahatsızlık hissetmiyorsunuz
Aralık ayı güncellemesi gelmiş.
-
Güzel fiyat. Bu arada soru cevap bölümünde 5 yıldır işsiz olduğunu iddia edip Samsung Galaxy S24 sahibi olan yurdum insanı da indirim istemiş. Yersen. Alıp sonra okutacak herhalde. Anadolu irfanını(!) iliklerimize kadar hissettiğimiz bir gün oldu yine. Hamdolsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X