SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (945. sayfa)
-
-
arkadaslar s24+ ekran süresi ss leriniz varsa atabilir misiniz benimki çok kötü gidiyor da karşılaştırmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarjdan çok memnunum. Akşama kadar hücresel ve gps açıktı
Ayarlar
Bildirimler
Gelişmiş ayarlar
Bildirim simgelerini göster
Hiçbiri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler
-
Uzun süre düşünüp İphone 11 den S24+ a geçtim aranıza katıldım :) kutudan çıkan kablo kaç wata kadar destekliyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
25 watt destekliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son güncellemeden sonra efsaneye dönüştü adamlar bitmeyen şarj yapmış resmen 😎
iyi günlerde kullanın
umarım memnun kalırsınız
-
Konsere gidip video çeken oldu mu hiç akşam karanlıkta zoom ile nasıl performansı? bir de müzikli video kaydederken ayrıntı nasıl müzikte basslar falan?
-
İphone parolalarını direk taşıyabilen varmı iCloud yedeğimde var ama almıyor parolaları taşırken başka bir yöntemimi var acaba
Macbook varsa disa aktarip diger platformlara tasiyabilirsiniz fakat iphone da bu ayar yok.
Bu arkadaş s23 ultra ile konser videoları çekiyor. Kameralar nerdeyse s24 ultra ile aynı. Ben çok beğendiğim için s24 ultra aldım. Bende s21 vardı konser çekiminde bu performansı alamamıştım.
https://www.youtube.com/watch?si=QkQlxy9DvN3vwFdj&v=gka91NLeOvc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 1 Ocak 2025; 2:10:50 >
Cihazı bugün satın aldim, bulduğu güncellemeleri yükledim ancak one ui 7 sürümünü gelmedi hala. Beklemek mi lazım yoksa bi yolu var mı bildiğiniz
Teşekkür ederim ses kalitesi çok iyiymiş. mikrofonlarla oynama yapmamışlardır herhalde 24 serisinde. 25 serisini bekleyip fahiş bir fiyat çıkmazsa onu almayı düşünüyorum abartı olursa fiyat 24 alıp devam ederim.
-
One UI 7, Beta test sürüm olarak belirlenmiş ülkelerde Beta programına dahil kullanıcılara açık. Veya resmi olmayan şekilde XDA Forum üzerindeki anlatıma göre yükleniyor. Deneyimli değilseniz uğraşmayın derim. Resmi olarak Ocak sonu güncelleme ile herkesin kullanımına açılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Media Markt bu fiyata S24+ kılıf vermedi değil mi?
-
hocam ayarlarınız ve cihazınız nedir? ben 6 saatten yüksek imkanı yok alamıyorum s24+ ile o da kapalı ekran süresinin çok olmaması kaydı ile yoksa 4 e düşüyor ekstra hangi ayarları yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X