< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (898. sayfa)
-
-
Internette en düşük 50 bin olmuş gözüküyor ama o magaza fiyatı zannedersem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, İzmir'de bir avm'deki Teknosada gördüm bu fiyatı. Başka yerde yok.
Aslında S24+ neredeyse her yönden S24 FE'den daha üstün. Sizin üstün olan bu özelliklere ihtiyacınız olup olmadığına göre karar vermeniz daha doğru olacaktır.
Temel farklılıklara bakacak olursak;
S24 FE'nin ekranı 1080x2340 çözünürlükte iken S24 Plus'ın ekranı 1440x3120 çözünürlükte.
S24 Plus'ın ekranı dinamik olarak yenileme hızını değiştirebilen LTPO panele sahiptir, S24 FE'nin ekranı bu özelliğe sahip değildir.
S24 FE'de Exynos 2400e varken S24 Plus'ta biraz daha iyi performans sunabilen Exynos 2400 bulunmakta.
S24 FE 8GB ram ile gelirken S24 Plus 12GB ram ile gelmekte.
S24 Plus daha iyi fotoğraf ve video çekim kalitesi sunmakta.
S24 FE'nin batarya kapasitesi 4700mAh iken S24 Plus'ın bataryası 4900mAh kapasitesindedir.
S24 FE kablolu 25W şarj olabiliyorken S24 Plus kablolu 45W şarj olabilmekte.
-
Hocam ekrandaki tam doğru noktaya dokunuyorsunuz değil mi? Ekran kapalıyken parmağımla doğru noktaya dokunduğum an ekran bende ikiletmeden açılmakta. Parmak izinizi ekran koruyucu filmi uyguladıktan sonra eskisini silip tekrar baştan tanıtmış mıydınız? Bir de eğer aktif değilse ekran ayarlarından "dokunma hassasiyeti" seçeneğini de aktif hale getirmek fayda sağlayabilir.
-
Bende izmirdeyim bugün bir çok avm ve teknosaya baktım öyle Bi fiyat görmedim hocam hangi market ?
Kesinlikle ozellik olarak daha gelişmiş ve üstün hocam, buna şüphe yok. Ama pratikte normal bir kullanıcı bunu hissedebiliyor mu onu bilmiyorum. Ve aradaki fiyat farkı da 10 bin TL kadar farklı.
Farkları çok güzel açıklamışsınız.
Ek olarak ekran parlaklığı
24 Plus 2600nit
24 FE 1900nit bence çok önemli bir fark. Ayrıca boyutlar çok yakın olsa da elinize alınca S24 Plus daha fazla premium hissi veriyor.
Hilltown Karşıyaka
Anladım hocam eğer kapalı kutu ve teşhir değilse alınırmis hakikaten hatta s24 plus siparisimi iptal.edip alirdim
Kesinlikle hocam zaten bundan dolayı plus a yakınım, plus fe den daha premium duruyor ve boyutları daha küçük olduğu için ele daha iyi oturuyor.
Iki cihaz içinde söylüyorum lensleriniz çok kirli hocam temiz veya ciziksiz lensin bu şekilde çekmesi imkansız kendi cihazım da eşimin cihazım da s24 yani sadece tek cihaz üzerinde konuşmuyorum
512 için çok çok iyi fiyat
bu bilgiler doğrultusunda, S'lerin FE serisini, S ile A arasına konumlandırabiliriz diye düşünüyorum doğru mu?
S24 > S24 FE > A55
S24 amiral gemi ise, S24 FE de orta sınıfın amiral gemisi gibi.
-
-
Benim gece çekimi ile bir sıkıntım yok patlayan fotoyu arabanın içinden alelade çekmiştim yoksa bildiğiniz canavar
@sarppy hocam teşekkürler hassasiyeti artırınca daha iyi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram'a yüklediğim fotoğraflar cam gibi çıkıyor, sorun yaşamadım
-
Bendeki arkası şeffafa yakın coverzone kılıfı, kenarı siyah. Memnunum ama daha şık olması için gri olabilirdi diye düşünüyorum
-
Bende iPhone 13 ve AirPods Pro 2 vardı. Samsung ekosistemi geçince ikisininde sattın. S24+ ve Buds 3 Pro aldım. Çok memnunum kulaklıktan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X