Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: beneficial Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
19.104
Cevap
460
Favori
1.076.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Radiohead-

Bu Ürünü kullanıyorum memnunum tavsiye ederim hocam.

amFilm 2 Paket için uyumlu Samsung Galaxy S24 Plus 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, 2 Paket Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPHWB41Z?ref=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&ref_=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&social_share=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Teşekkür ederim hocam, kendim ekran koruyucumu almadan önce bu gözüme çarpmıştı. İthalat vergisini falan görünce gelmesi uzun sürer diye vazgeçmiştim. Kaç günde elinize ulaştı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• vinorosso kullanıcısına yanıt
    İstanbul a 7-9 gün arasında teslim ediliyor.

• bende ekran koruyucuların parmak izi okuyamayışından müzdaribim çile çektiriyorlar resmen

• Rica ederim hocam. 13 güne gelmisti, evet biraz vergisi olsa da fiyatına değer bence. Ben farklı ürünlerde aldım ama ne ekranı doğru düzgün koruyordu ne de parmak izi düzgün çalışıyordu bu yüzden tek memnun kaldığım ürün bu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Radiohead- -- 30 Kasım 2024; 14:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Kaliteli olsun derseniz spigen den başka alternatif yok

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişinin aksine nedense ben bu markadan kaliteli hissiyatı almıyorum, veya fiyatına göre yeterli kalite hissi almıyorum desem daha doğru olur ama ölçüsel anlamda iyiler öneriniz için teşekkürler

Evet dediğiniz gibi. Aslında markanın kendi anti reflective koruyucuları ülkemizde yaygın satılsa ve uygun fiyatlı olsa, başka alternatif aramasak

• -Radiohead- kullanıcısına yanıt
    Videosunda ultra'nın kamera deliği O şeklinde açık, kullanıyorum demişsiniz ultra olmayanlarda da O şeklinde mi? U kesim gözüme hoş gelmiyor o yüzden merak ettim

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyorum maalesef. Bende plus için olan var onun kamera kısmı u şeklinde.

Sensör sağlam bendeki amfilm de sıkıntılı kafasına göre okuyor bazen dokunur dokunmaz açılıyor bazen hiç açılmıyor

onun dışında mobil veri olayı canımı sıkıyor bugün bankamatik den qr la para çekicem

Mobil veri bağlı gözüküyor ama İnternet yok arkamdaki 4 kişiye sıramı verdim benin İnternet yeni geldi inşallah güncelleme ile çözerler yoksa işimiz var

bunun dışında herşey den memnunum

Ben 20 Kasım'da sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Konum Gaziantep

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bir süre. İstanbul dışı da genelde 10 - 12 günü pek aşmıyor zaten.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Filmi taktım. Takarken baloncuk kaldı sandım üstten öyle görünüyordu mekanizmayı sökünce tertemiz oturmuş ama kamerayla ekranın birleştiği yerde film çıkıntısı ekrana doğru taşmış gözümü alıyor   Amfilm Filmi takacak olanlar kamera kısmına dikkat edip iyice ortalamaya ve filmi üst kenara iyice yaklaştırmaya çalışsın.

• Arkadaşlar Merhaba. Çok kararsız kaldığım bir konu hakkında danismak istedim. Dün ku indirimlerde ; S24FE 256GB +kablosuz şarj standindi vatan bilgisayardan toplam ZiraatBank Kampanyasindan yararlanarak toplam 27598TL ye aldım (1000tl ziraatbank puan ve 1500tl ektre indirimi kazandım.) Yani cihaz bana 25 bin TL ye gelmiş oldu. Diğer yandan S24PLUS 256GB/12 GB cihazi da sipariş ettim ve onu da 36500tl ye aldım ama onda indirim kullanma hakkım olmadı. Ben bu cihazlardan birini iade edeceğim. Hangisini etmeliyim hangisini kullanmaliyim F/P olarak halihazırda s20fe mi 4 yıldır kullanıyorum ve en fazla yine hangisi olursa olsun 4 yıl kullanırım. Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Bana yol gösterecek

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu sormak bile aslında yersiz. Yine de yanıt vereyim tabi ki S24 Plus ı kullanın. Niyesini açıklamam ve nedenini yazmama gerek yok bence.

• Herkese iyi forumlar S24 Plus’ın fiyatını görünce alasım geldi fakat S24 Plus ile Airpods kullanan var mı acaba ses kalitesi çok farkediyor mu? Bir de sosyal medya uygulamalarında kalite düşüşü vs. oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle. Aralarında 10 Bin TL lik fiyat farkı var. 2 cihazı da marketlerde 1 haftadır inceliyorum. Normal kullanıcının ayırabilecegi bir performans farkı görünmüyor açıkçası. Benim için s24plus ı öne çıkaran özellik sadece daha hafif ve daha kibar olması. S24fe plus a göre daha kalın ve daha büyük duruyor.

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    RAM, göze güzel gelen tasarımı ve kullanım kolaylığı dışında önemli fark yok. Mesela parmak izi sensörü farkı var plus daha hızlı okuyor ama çok mu önemli bunları düşünmek lazım. Bence o fiyat farkına değmez.

• Arkadaşlar mor renk s24+ için hangi kılıfı kullanıyorsunuz?
    Yukarıdaki mesajları okudum ancak hep siyah s24+ alan arkadaşların paylaşımını gördüm.

• Bugün teknosada S23 Ultra 512 gb 39.999 TL ye satılıyordu. Çok şaşırtıcı bir fiyat. S24 Plus'ım olmasa direkt alırdım. Samsung S25 serisi öncesi stokları tüketmekte kararlı gibi.

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.