Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.136
Cevap
460
Favori
1.077.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman güncelleme, haber vs var mı diye konuya baksam apple samsung kavgası okuyorum.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hiç bitmeyen temcit pilavı gibi🙄🙄

Bu konulara gelip dadanan devamlı sataşan apple fanları gibi apple konularına dadanan Samsung ya da Android fanları da var mı acaba? 15 yıldan fazladır forumda aktif takılıyorum ve hayatımda bir kere bile Apple ürünlerinin birinin konusunu açıp ne okudum ne yazdım. O yüzden oralarda da işler böyle mi merak ediyorum.
  • benim cihazda kasada nokta nokta boya atmaları başladı ve gitgide büyüyor sanki, sizde durum nedir?

1 yıl oldu telefonu alalı, kılıfla kullanıldı hep.
  • Kavgaya son vereyim :) ben hem pro max hemde s24 kullanıcısıyım ikisi de güzel :)
    S24 şahsi hattım genelde onu kullanırım mesai sonrası. Heralde şu arayüz güncellemesi seviye atlatacak bu telefona. Bu Samsungları orijinal kılıfla kullanmak avantajlı gibi tek yorumum bu. Kablosuz şarj vs iyi çalışıyor.
  • İlk Samsung Galaxy cihaz çıktığı günden buyana Samsung telefon kullandım. Apple ürünleri hep antipatik buluyorum.
    Bence kıyaslama yapmak gereksiz bir durum. Geniş baktığınızda bir birine rakip ama farklı yapıda firmalar. Telefonlarını karşılaştırmak başka Marka algısını karşılaştırmak bambaşkadır. Gereksiz polemiklere girmek istemem ama markalar ve arkalarında ki devletlerin güçleri ile ilgili konular, kimin dünya çapında büyük olacağına kimin karar verdiğini anlamanızı sağlar diye düşünüyorum.
    Biz fani tüketiciler aslında önümüze konan ürünleri sadece tüketiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 8 Ocak 2025; 14:38:48 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bir ara merak salmıştım
    O dönemde 20 ,30 sayfaya bakmıştım
    Değil samsung, android in esamesi bile geçmiyordu
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Bizim günahımız ne o zaman. Biz ikide bir bu apple övülmesi ve karşılaştırma yapılması talihsizliğini niye çekiyoruz. Tam tersi orada da olmalıydı.
    Gerçekten garip bir durum
    Benim bu konuyla ilgili bir teorim var ama kimse kızmasın. Genel olarak Elma kullanıcıları kendilerini elit bir zümre veya tarikatın üyesi gibi hissediyor. Tehdit olarak gördükleri marka ve ürünlere karşı aşırı bir korumacı tavır sergiliyor. Bu benim şahsi tespitim kimseyi kırmak veya üzmek istemem.
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Oldukça mantıklı aslında düşününce.

Malesef statü belirleme muhabbeti %100 olmasa da en az 70 i için geçerlidir

Sene 2007 nokia nın bir modeli vardı çok hoşuma gitmişti sırf nokia diye fiyat 1000tl idi samsung tıpa tıp aynı modelini çıkardı u800 ilk samsung telefonum olmuştu 750tl idi bu arada asgari ücret 500 küsürdü

Hee elma olmasaydı belki bizde ucuza 120 hz li 12gb ram li 45w şarjlı tel kullanamıyabiirdik

Vay elma telefon kullanıyo demeyi versinler SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• Birkaç deneme

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• Alkol içeren temizleyici ile temizlediniz mi hiç? Bunun dışında kılıfla kasa arasına giren zerrecikler de buna sebep olabiliyor.
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    En fazla ıslak mendille silmişimdir. Tozlar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.M.

Alkol içeren temizleyici ile temizlediniz mi hiç? Bunun dışında kılıfla kasa arasına giren zerrecikler de buna sebep olabiliyor.

Hocam bu temizleyicileri kullandığımızda telefonda boya atması olur mu acaba? Ben kılıfı çıkardığımda telefonu, özellikle lensi bununla siliyorum. Çizme durumu yapmaz diyor ama yine de ne olur ne olmaz tabii.

https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/mendiva-gozluk-temizleme-mendili-40-li_p-23000657

Bu konuda markanın zaten kendi imajını oluşturduğunu atlamamak gerekiyor. Ne olursa olsun kabul edelim ki Apple' ın gerçekten kendine has bir imajı, tarzı var. Kalitesini belli ediyor her türlü. Bu konuda tercih edene de neden tercih ettin, veya o kadar para verilir mi diyemeyiz. Bir eko sistem oluşturmayı başardı. Bu bir başarıdır.

Değil S24, S23, S22, S21 ve daha nice konularda sürekli apple ile ilgili sürekli bir karşılaştırma veya kavga dönüyor hala.. Bu olan tartışmalar geçmiş konularda oldu, şuan da oluyor, gelecek olan S25 in konusunda da olacak. Bu değişmez. Benim anlamadığım burası atıyorum S24/S24+ kullanıcıları için açılmış bir konu. Alan kişi almış zaten. Tekrar tartışmanın manası yok. Cihazı gömüpte apple böyle şöyle diyenleri anlayamıyorum. Ben zaten almışım kullanıyorum. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun..
  • iPhone , Samsung alan kişi hangisini tercih ediyorsa kendince haklı bir sebebi vardır. Çok kafa yormaya gerek yok bence , kim ne alıyorsa güle güle kullansın
  • Normal değil hocam , servise göster bence. A50 var bende , beş yıldır sürekli kolonya ile silerim boya atma gibi bi durum olmadı
  • Şubat gibi OneUI 7 dağıtılmaya başlar diye düşünüyorum. Samsung sadece S24 için açmış betayı. Diğer S serileri ve A serilerine beta verilmeyecekmiş. Bu iyi bir şey en azından beta süreci uzamayacak diyebiliriz. Muhtemelen 22-23 Ocakta yeni S25 lansmanı yapılacak. OneUI 7 ile çıkacağını düşünürsek. Şubat güncellemesi muhtemelen OneUI 7 olacak.

Kaynaklar:https://www.sammobile.com/news/where-is-one-ui-7-update-for-galaxy-s23-plus-ultra/

https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-beta-program-uncertain-for-pre-galaxy-s24-devices/

• mathamath M kullanıcısına yanıt
    A50 bence efsane bir model. 4 yıl kullandım ben de
  • 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.