Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mesutismail , DorSey , ssavtak , BVBLİFE Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.157
Cevap
460
Favori
1.079.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ILO yapmışım zamanında.

• tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Valla telefonu değiştiricem , s25 i bekliyorum ama a50 de beş sene bitti ne kasma ne donma pili desen hiç değiştirmedim hala sorunsuz. Arızalansın artık diyorum da gönül rahatlığıyla değiştireyim :)
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Hocam A50 konusunda görmüştüm sizi benimde 5. Sene doldurdu s24 geçtim yatağın altında ölü yatıyor telefonum
  • mathamath M kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil benimde uzun kullanım sonucu sadece şarj giriş yerinin boyası atmıştı
  • NOANN N kullanıcısına yanıt
    Doğrudur :) telefon arıza çıkarmadan değiştirmem genelde , ama artık bi yenilik olsun diyorum bakalım s25 e geçicez kısmetse.
  • Şu gözlük temizleme mendiliden kullanan var mı acaba telefonda boya atması veya çizmeye sebep olur mu arkadaşlar?

https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/mendiva-gozluk-temizleme-mendili-40-li_p-23000657

Telefonun sağını solunu lensleri bununla temizliyordum. :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Ben kullandim 3 4 paket bir problem yasamadim.

• beyler spigen hayalet ekran sipariş ettim. bunlarda parmak izi çalışıyor muydu?

• av.ak kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım hocam kesinlikle okuma da problem yok parmak izini taktıktan tekrar okutun gayet düzgün çalışıyor
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Mantıklı
    Ben hiç bu açıdan bakmamıştım👍
  • mesaverde kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Lens temizleyicilerini metal üzerinde kullanmanın uygun olmayacağını düşünüyorum açıkçası. En iyisi nemli bezle telefonu silmek, kılıfı da ürün özelliğine göre temizlemek ( benim kılıf sert şeffaf olandan ve haftada 1 kere sabunlu suyla kılıfı yıkarım)
  • H.M. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 8 Ocak 2025; 23:42:11 >
    Parmak izinde sorun yaşayan yorumları okumuştum hayalet ekran koruyucularında.
    Ben S21 plus kullanırken spigen cam ekran koruyucu almıştım ve parmak izini yeniden tanıtmama rağmen parmağı baya bastırmak gerekiyordu okuması için. Hayalet ekranda durum biraz daha kötü olabilir.
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Bence de Subat güncellemesi ile Android 15 gelecek şu an Beta3 yüklü telefonda hiç bir sıkıntı yok belki bi beta daha verilir sonra final gelir..
  • General Boozer kullanıcısına yanıt

Saat, Player, Hava Durumu kendi yaptığım Widgetlar. Büyük klasör uygulaması ise Folder Widget ücretli sürümü.

play.google.com
    Folder Widget - Large Folders - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pub.hanks.appfolderwidget
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    O zaman şubat sonunu bulur gibi geliyor.

Merhaba. S24+ plus için üretilen Youngkit marka kiliflarda magsafe özellikli ve sağlam kılıflar.

• 
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.