Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.757
Cevap
455
Favori
1.116.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım normal s24te kullandı. şeffaf olan sarardı mıknatısı da o kadar iyi tutmuyor. spigen slim armor kullanıyorum mecburen. kılıf o kadar ağır ki telefon 500gr a ulaştı :D

• SGNTR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LiPP0 L kullanıcısına yanıt
    Pek fazla çeşit görememiştim siz nereden baktınız acaba?

• https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-ultra-tum-detaylariyla-ortaya-cikti--186328
    Aylardır beklediğimiz s25
    Beklentiler hayal kırıkları

• Arkadaşlar beni kesinlikle yanlış anlamayın ama çoğu kişinin her yıl radikal değişiklik beklentisi var. Üst seviye telefonlar günlük ihtiyaçları karşılayan en iyi paketi sunmuyor mu? 1 yılda ne gibi radikal ihtiyaç değişiklikleri oldu da markalar radikal değişiklik yapsın? Hepimiz uygulamaları yeterince iyi seviyede hızlı efektif kullanabiliyoruz, yeterince simetrik ve iyi malzeme kalitesine sahibiz, en iyi boyut formlarını sunuyorlar hangisi bize hitap ederse onu alıyoruz, günlük kamera ihtiyaçlarını ve işlemci gücünü sunabildikleri son teknoloji seviyesinde kullanabiliyoruz. Düz kullanıcılar daha ne istiyor ki? Olabilecek en iyi paketi yakalamış durumdalar, bundan sonraki gelişimler bu paketi daha iyi hale getirmek olacak tabiki. Daha iyi ekran, daha iyi kamera, daha iyi işlemci, daha iyi ergonomi, daha daha olarak ilerleyecek. Her yıl bir kaç iyileştirme yaparak devam etmek gayet mantıklı değil mi? Farklı arayışlar içinde olanlar için bir çok marka model çıkıyor dünyada, çok büyük bir ihtiyacınız ise onlara ulaşılabilir. 30 bin mah powerbank telefonları, projeksiyon yansıtabilen telefonlar, ısı haritası gösteren vs. Bunlar günlük kullanımda kaç kişi için ki? Neden gereksiz maliyetlerle alalım bunları. Samsung da değişik arayanlar için katlanır serileri yıllardır çıkarıyor bunlara yönelebiliriz diye düşünüyorum. En optimum modeller dünya için en iyisi bana göre, ki markalar da bunu biliyor ki bu şekilde devam ediyorlar

• Görsel ve donanım tasarımı olarak zaten Apple dahil bir değişiklik yok en azından 3-4 yıldır. (iPhone 14'ün kılıfı ile iPhone 13'ün kılıfı birbirine uyuyordu mesela) Sadece biraz daha güçlü işlemciler, ki son kullanıcının fark edeceği gelişmeler de değil bunlar aslında. S25 modeli de (slim belki incelik olarak farklı olabilir, bilmiyorum) s24 hatta s23 gibi olacak. Firmalar bu sebeple yazılım dünyasının fırtınasına tutunmak amacıyla AI özelliklerini ön plana çıkarıyorlar. Ben S25 serisine, eğer S24'teki gibi çok iyi bir teklif gelmezse (S24'e 2500TL'ye geçmiştim S23'ten) düşünmüyorum değişiklik yapmayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 9 Ocak 2025; 15:17:6 >
  • Ziraat Bankası ve Vakıfbank ta NFC ile ödeme yapabiliyormusunuz. Bende yaklaşık 10 gündür ikiside maalesef çalışmıyor. Telefonu sırf bunun için fabrika ayarlarına sıfırladım. Yine düzelmedi.

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

Ben de bunu anlamaya çalışıyorum gayet iyi şuanda ne tür bir farklılık bekliyorlar bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bundan bahsediyorum, olabilecek en iyi paketi yakalamışlar neden değiştirsinler? İhtiyaçlarımız değişmedi. Bundan sonraki gelişimleri bunun üzerine yapmaları çok doğal değil mi, bundan sonra en iyi yapılan paketi yazılımsal olarak iyileştirmek doğal sonuç. Yapay zekayı saçmalık olarak görmek çok yanlış geliyor bana, ben özellikleri kullanıyorum ve hayat kolaylaştırcı şeyler olduğunu düşünüyorum.(size söylemiyorum genel) Fotoğraf üzerinde oynayabilmek, hızlıca ekran çevirisi almak veya ekrandaki bir şeyi hızlıca tarayıcıya sorabilmek, ses kaydını yazıya çevirebilmek gibi. Bunlar zaten vardı diyebilirsiniz ama bu özellikler artık çok kolay kullanıma açıldı default olarak sahip olduk, herkesin kapasitesine indirgenebildi bundan bahsediyorum. Şimdiki s25 serisi önceki serilere göre daha ince ve hafif olacağı söyleniyor eğer doğruysa ergonomi tarafında bence harika bir gelişme. Ailede 16 pro da var, gerçekten çok ağır geliyor S24ten sonra özellikle kılıf ve cam ile kullanınca

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Vakıfbankta sorun devam ediyor, ziraati bilmiyorum. Vakıfın apksı zaman zaman böyle sorunlar çıkarıyor, yeni bir güncelleme alana kadar da sorun devam edecek gibi. Google Playdaki yorumlar kısmına 1 yıldız ile yorum yazılabilir, genelde dikkate alıyorlar.

• alicanbo A kullanıcısına yanıt

Bizim insanımız garip o nedenle beklentiler oluşuyor.

Biri diyecek S25 aldım, diğeri neden plus almadın diyecek.

Plus olanı alsan neden ultra almadın diyecekler.

Malesef bizim insanımız kendi ihtiyacına göre değil çevre ne diyecek, testlerde hangisi güçlü onu alacak.

Telefoncu arkadaşımda oturuyorum sohbet muhabbet.

Bir kadın geldi "Bu telefon yeni değilmiş, ben en yenisini istiyorum 16 mı neymiş" dedi.

Arkadaşım tamam dedi ve aldı eskiyi iphone 15pro imiş 16pro verdi.

Kadın gidince arkadaşım sadece telefon konuşmasında kullanır ama arada gelir telefonu yeniler gider arkaşadaşları senin telefon eski deyince gelirmiş.

(Koca parası)

• Terms kullanıcısına yanıt
    " elalem ne der putu"😀

• Terms kullanıcısına yanıt
    Ne güzel bu abla gibi olabilmek 😂 Telefoncuya gidip ben en yenisini istiyorum deyip alabilmek

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Zamanında gözünü açmış😀😀

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Ben garantiyi kullanırken arada çalışmama durumu oluyordu, sonra başka bankanın kartına nfc tanımladım onda çalıştı. En son qnbye tanımladım onda hiç çalışmadı.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    İşlemci , ekran vs yeterli olabilir evet ama kamera tarafında güncelleme yapılması gerekliydi bence
    .

• mathamath M kullanıcısına yanıt

Donanımsal değişiklikleri doğru ama görünüm ve işlev olarak yazdım ben. Kamera güncellenmeliydi bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan beta yı yükleme sayfasının linki varmı

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Aklıma bir fıkra getirdi bu kadın🤣
    Kadının biri bir saat beğenmiş.
    Kocasına söylemiş ve ikisi beraber saati almak için saatçi dükkanına gitmişler.
    Saatin fiyatını sormuşlar saat çok çok pahalıymış.
    Bunu alma imkanımız yok deyip eve dönmüşler.
    Ertesi gün adam bi bakmış saat karısının kolunda.
    Yaw kari sen bu saati nasıl aldın?
    Kadın, "Çok basit. Yarım saat verdim, bir saat aldım" demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

yarım saat  

• 
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.