Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mori Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.115
Cevap
462
Favori
1.141.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S23'den S24'e 2500 liraya geçtik ama S25'e geçiş için bir S24 parası daha isteyecekler. Yüzde 95 benzer olan bir üst modele o kadar para ödeyip geçmek çok mantıksız. Çok az kişi geçecek bu defa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi S25 görüntüleri. Neredeyse birebir S24-S23 ile aynı. Ultra'da köşeler yuvarlatılmış. Zaten sızıntılardan biliniyordu. 2025'te S24'le devam
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 10 Ocak 2025; 21:6:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Gerçekten birtek illa işlemcim Snapdragon olsun diye onca parayı çöpe atıp geçilecek bir durum yok. Zaten Exynos işlemcimiz kusursuza yakın ve sorunsuz. S25 Slim çıkana kadar devam S24 Plus ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız bir kılıf varsa paylaşabilir misiniz? Benim geçici olarak kullandığım silikon kılıfta inanılmaz parmak izi kaldı. Dükkanlarda da adam gibi kılıf yok.

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız kod yanlış olabilir. Aşağıdaki şekilde olmalı mesajlar.

./adb devices
    ./adb reboot recovery
    ./adb sideload update.zip

• theasus kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Yani 9 gün sonra tam 1 yıl oluyor. Bu sürede sadece iki kılıf kullandım. İkisinden de çok memnun kaldım. İlk 4 ay Ringke onyx lacivert 8 aydır da Coverzone şeffaf + gri kombine.

Resimlerini ve aldığım yerlerin linklerini koyuyorum.

Ringke Onyx kılıf, Samsung Galaxy S24 Plus ile uyumlu, 6,7 inç (2024), kaymaz esnek TPU çizilmeye karşı dayanıklı ince cep telefonu kılıfı, Galaxy S24 Plus için, lacivert
    www.amazon.de
    Ringke Onyx Case Kompatibel mit Samsung Galaxy S24 Plus Hülle 6,7 Zoll (2024), rutschfeste Flexibel TPU Kratzfeste Dünne Handyhülle für Galaxy S24 Plus - Navy
    https://www.amazon.de/dp/B0CQ6FRQYS?ref=cm_sw_r_apan_dp_CW7GR9R3H7K570WCVG9H&ref_=cm_sw_r_apan_dp_CW7GR9R3H7K570WCVG9H&social_share=cm_sw_r_apan_dp_CW7GR9R3H7K570WCVG9H&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

amazon
    Coverzone Samsung Galaxy S24 Plus ile uyumlu Kılıf Kenarı Renkli Arkası Şeffaf Kamera Korumalı Impact Protectıon Gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSFPLVMQ?ref_=cm_sw_r_apan_dp_3748K633NQZ70HNYQ8A1&starsLeft=1&tag=dhapp00cyf-21&ie=UTF8&language=tr_TR

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Ocak 2025; 21:27:22 >

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Ama çözemedim nerde eksik var

Geliştirici seçeneklerine girip "USB hata ayıklama yetkilerini kaldır" seçeneğini işaretleyin sonra telefonu tekrar bilgisayara bağlayıp deneyin

Yaptım
    Her senaryoda farklı sıkıntı çıkıyor.
    Bu sefer recorvy moda geçerken telefon direkt açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 10 Ocak 2025; 22:6:15 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam şeffaf olan gördüğüm kadarıyla pek iz bırakmıyor doğru mu? Silikon malzeme herhalde?

• Temudan aldığım kılıf çok memnunum. Magsafe ise super ötesi çok süper yapışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 10 Ocak 2025; 22:21:36 >

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Tasarım konusunda bari tepe modellere bir ayrıcalik tanısalar,bir tek ultra modelleri biraz ayrisiyordu diğer modellerden onu da bitirmiş görünüyor samsung...

6.1 den beta 3 geçiş olanını yüklüyorum sonunda "yanlış" yükleme hatası alıyorum😡

Şuan cihazınızda yüklü olan sürüm nedir? Türkiye cihazlar için güncel sürüm S926BXXS5AXKB/S926BOXM5AXKB/S926BXXS5AXKB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 10 Ocak 2025; 22:48:33 >
    Bu SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 10 Ocak 2025; 22:43:49 >
    Ana bant sürümüne bakmanız gerekiyor.

Önce AXKA ile biten bir ana sürüm rom yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında update.zip ile UI 7 geçişi yapabilirsiniz.

İndirebileceğim link varmı

• theasus kullanıcısına yanıt
    İz bırakmıyor 8 aydır kullanıyorum sararma olmadı. Şeffaf kısım silikon değil sert bir yapısı var ama gri olan bölümleri silikon yumuşak. O nedenle tutuşu kolay kavraması iyi elden kaymıyor.

• 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.