Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratkurt , muratkurt , -Radiohead- Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.985
Cevap
436
Favori
997.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kılıfta önerebilir misiniz :) Markalı kılıf pek yok nedense piyasada
  • theasus kullanıcısına yanıt

Ben telefonun rengi görürsün ve sararmasın istediğim için bunu aldım. Tam şeffaf değil, biraz el izim de kalıyor ama fiyatına göre oldukça memnunum :)

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]amazon
    Coverzone Samsung Galaxy S24 Plus ile uyumlu Kılıf Kenarı Renkli Arkası Şeffaf Kamera Korumalı Impact Protectıon Gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSFPLVMQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
    Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ancak oldukça hoşuma gitti, çevremdekilerin yorumları da bu kılıf için gayet olumlu oldu.

amazon
    JETech Manyetik Kılıf için Samsung Galaxy S24+ / S24 Plus 5G, ile Uyumlu MagSafe, Yarı Saydam Mat Arka Darbeye Dayanıklı Telefon Kapağı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPXWM45T

• Arkadaşlar elimde 1 kere kullanıp beğenmediğim benks kılıf var. İsteyen arkadaşlar ozel mesaj yoluyla iletişime geçebilir. 0 duruyor kutusunda.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Hocam benim telefon mor renk acaba siyah olan ile uyum sağlar mı? Kılıf mat mı transparan mı acaba?

• Takvim uygulaması ve simgesi Android 15 te böyle olacakmış..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Bu durumda mor tonlarında bir kılıf ile daha hoş durabilir. Linkini paylaştığım kılıfın arka bölümü %100 transparan değil ancak tamamen opak da değil. Buzlu bir yapıda olduğu için telefonun rengini tam anlamıyla olmasa da hafiften belli ediyor.

Kendi kullandığım onyx black renk S24+ için durum aşağıdaki gibi.

Amazon kullanıcı yorumlarındaki şu görseller buzlu görünüm için belki biraz fikir verir.

• Almayı düşünenler için S24 Plus Hepsiburada(MediaMarkt satıcısı) ve Trendyol(Teknosa satıcısı)'da yine dip fiyatları gördü.

• saldi S kullanıcısına yanıt

İkidir bu resimler siliniyor sıkıntıyı anlamadım

Benin gece resimlerinden memnunum

Hepsiburadadan biraz önce aldım bakalım. Siyah rengi
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, çok güzel fiyattan kaptınız.

Siyahın kasa çizilince cok belli oluyor diye gri aldım ama şu görüntü çok iyi duruyomuş...baya iyi
    Çok teşekkür ederim 🙏
  • Merhaba, daha önce mutlaka konuşulmuştur ama mesajlara biraz göz attım göremedim: S24 için parmak izi çalıştıran, ön kamera kesimi U şeklinde olMAyan (O şeklinde veya tam kapatan olabilir) internetten alabileceğimiz ekran koruyucu cam önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanbo

Merhaba, daha önce mutlaka konuşulmuştur ama mesajlara biraz göz attım göremedim: S24 için parmak izi çalıştıran, ön kamera kesimi U şeklinde olMAyan (O şeklinde veya tam kapatan olabilir) internetten alabileceğimiz ekran koruyucu cam önerisi olan var mı?
    Ben telefonun aldıktan sonra aşağıdaki linkteki koruyucuyu aldım, kendim uyguladım ve memnunum aslında.

Ama dün parmak izi koymaya çalışırken parmak izimi okumadığını fark ettim İşin kötüsü, ekran koruyucusunu takmadan önce parmak izini denemediğim için sensör mü bozuk yoksa koruyucudan dolayı mı görmüyor bilmiyorum Önümüzdeki hafta koruyucuyu mecbur söküp deneyeceğim. Bununla ilgili bilgisi veya önerisi olan varsa ben de dinlemeye açığım.
    https://app.hb.biz/kKEzufEcMvhb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinorosso -- 30 Kasım 2024; 13:20:56 >

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam

Ekran görüntüsü yerine link paylaşsanız keşke

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://app.hb.biz/WTHANljEchGi
  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, s24 yorumlarını okudum ancak belirttiğiniz gibi parmak izi okumadığını yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanbo

Teşekkürler, s24 yorumlarını okudum ancak belirttiğiniz gibi parmak izi okumadığını yazmışlar
    Siz diyince ben de baktım,öyleymiş. En azından artık neyi almamanız gerektiğini biliyorsunuz O zaman ben de parmak izi sensörünü engellemeyen, selfie kamerasını kapatmayan koruyucuyu önerilerine açığım.
  • vinorosso kullanıcısına yanıt

Bu Ürünü kullanıyorum memnunum tavsiye ederim hocam.

amFilm 2 Paket için uyumlu Samsung Galaxy S24 Plus 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, 2 Paket Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPHWB41Z?ref=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&ref_=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&social_share=cm_sw_r_apan_dp_N1EBH26XZGS63HH4ST28&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.