SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (894. sayfa)
-
-
Hocam açıkçası biraz canim sıkıldı. Vatan dan bankkartin kampanyasına dahil olarak alacağım. Muhtemelen 2500tl puan kazanacağım ama s24fe için de geçerli hatta s24fe de yanında watch 6 da 2999tl 1 günüm kaldı banka kampanyasını kaçırmamam için biraz stres oldum yarın banka kampanyası bitiyor karar veremedim en kötü fe yi 256 lik olanı alayım diyorum. Onun fiyatı değişmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 yıllık s20fe m de aynı ekran süresini alıyorum hocam bence düşük düzelmezse
Bendeki son performans verisinde 30 saat ekran kapalı süresi var hocam, siz de 1.5 günde bu verileri alıyorsanız dediğiniz gibi az görünüyor. Bakalım toparlayacak mı. Toparlamazsa da çok önemli değil gerçi çift telefon kullandığım için. 2 günde 1 değil de her gün %35 falan kalınca şarja takarım artık.quote:
Orijinalden alıntı: aydinkaragoz
4 yıllık s20fe m de aynı ekran süresini alıyorum hocam bence düşük düzelmezse
8-9 saat ekran süresi alanlar muhtemelen arka planda çalışabilecek tüm uygulamaları kaldırıyorlar. Ben de tam şarjda 6 saat ekran açık süresini geçemedim henüz ama çok önemli değil sanki.
-
Hocam akşam saat 10'dan sonra tekrar bakın. Genelde fiyat akşam saat 10'dan sonra düşüyor Vatan'da.
-
S24 plus için kupon kodu yoktu bildiğim kadarıyla
Eyvallah hocam. Her yerde 38-39 bin arası.
Şöyle biraz indirim olsaydı güzel olacaktı.
-
En ucuz Amazon'da 34'lü bir rakam görmüştüm. Ama baya oldu 37-38 civarı fiyatlar.
Şu an 44 olmuş amazonda gördüğüm kadarıyla.
11 Kasımda olmuş sanırım bir indirim şu an cimriden baktım 38800 civarından başlıyor.
-
Evet.hocam dün gecmedigime baya pişmanım zaten sadece bugün de bekleyeceğim yarına kampanya bittiği için alicam ne fiyat olursa ama onu beklerken inşallah s20fe kaçmaz o arada
O kadar foro çektim bu şekilde kötü olan tek bir foto yok lensin temiz olup böyle çekmesi bence imkansız
Bankart müşteri hizmetleri ile görüştüm. 2 kampanyanın birleşmediğini söylediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geçen bende şöyle bir foto çetim ama araç içinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Maalesef kabul etmemiz gereken bir husus, gece fotoğrafları iyi değil.
Benim çektiğim foto Urfa Balıklıgöl, bir daha çekemem aynı resmi ama benzer ışıklarda çeker gene atarım :)
Bu tip güçlü bir ışık kaynağına karşı otomatik modda fotoğraf çekip sorun yaşamayan paylaşsın lütfen.
-
Hocam titreşim motoru şarj yemesin diye onu bile kapatmışsınız nasıl bataryası azalsın bu telefonun İşin şakası tabi, bir şey soracağım ; derin uyku modu için "pil" ayarları içerisindeki "arka plan kullanırım sınırları"nın açık olmasını kast ediyorsunuz değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Ben kapatmıyorum, hiç bir zaman da yapmadım. 10 saat civarı süre aldığım oldu. Cihaz bir süre kullanmadığım uygulamaları kendisi derin uykuya alıyor. Daha sonra illaki kullanıyorum uygulamayı ve uyanıyor. Düşük süre alıyorsanız bu sizin kullanımınız ile alakalı ( bir arıza sorun yok ise ) Sonuçta aynı cihazları kullanıyoruz.
Mesela dün gelen son güncelleme sonrası ilk şarj da pilde fark edilir bir iyileşme hissediyorum. Normalde Güç tasarrufu açık olarak alabileceğim değeri hiç Güç tasarrufu açmadan fazlası ile alıyorum.
Bunu net şekilde değerlendirmek için 3 4 şarj döngüsü gerekiyor. Ama şuan gayet iyi gidiyor.
Ek olarak,güncelleme sonrası wipe cache/data vs yapıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinorosso -- 29 Kasım 2024; 17:29:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aaaaa kötü haber, teşekkür ederim hocam o zaman au an hepsiburada üzerinde 37999 a düştü ama renk mor sanırım. Valla işleri yolunda gitmiyor 🤣 eski cihazım s20fe nin ahı tuttu
Ben de mor aldım, gayet güzel bence, feminist bir renk olduğunu düşünüyorsanız bir şey diyemem tabi, cart bir mor değil sonuçta Zaten hemen herkes telefonun rengini belli etmeyen bir kılıf ile kullanıyor, arka kapak altın kaplama olsa ne olacak ..quote:
Orijinalden alıntı: aydinkaragoz
Aaaaa kötü haber, teşekkür ederim hocam o zaman au an hepsiburada üzerinde 37999 a düştü ama renk mor sanırım. Valla işleri yolunda gitmiyor 🤣 eski cihazım s20fe nin ahı tuttu
Aslında tam tersi. Ben dışarıda değilsem evde işte her yerde sürekli titreşim açık. Gürültülü yerde titreşimi hissetmediğim için sesi açarım. Konum 7/24 açıktır hiç kapanmaz. Geceleri de telefon açıktır, sadece İnterneti kapatırım bildirim gelmesin diye.
Sorunuza gelince; burası sürekli değişir çünkü cihazdaki her şeyi kullanırım. Bazen resimdeki gibi derin uyku 33 olur, bazen 5 yada 6. Kullanmadığım şeyi yüklemem. Sadece uzun süre kullanmadığım uygulamaları kendisi uyutuyor.
Gelen güncellemeyi OTA ile yüklerim ve ekstra hiç bir şey yapmam. Daha öncede, her zaman söylediğim şeyi tekrar edeyim. Benim kullanımım ile başkalarının kullanım senaryosu farklıdır. cihazda yüklü uygulamalara, kullanılan operatöre ve çekim gücüne kadar farklılık gösterir.
Ben karanlık tema kullanırım, başkası açık tema. Ben tuş titreşimleri kapatırım başkası açık tutar. Bende BT hep kapalıdır, başkasında saat olur açıktır gibi çok senaryo var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X