< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (893. sayfa)
-
-
Tamam şimdi çözüldü mesele. ABD'deki cihazlarda bu ayar aktif değilmiş. Bizde zaten galiba daha önce açıkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Xiaomi ile kıyaslayınca galiba tek büyük eksisi bu. 33watt adaptörle şarj olan Xiaomi bile bundan daha hızlı şarj oluyor.
45 wattın normalde daha kısa sürede şarj etmesi lazım. Garip...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında ilk %50ye hızlı geliyor ama sanıyorum sonradan şarj hızını düşürüyor, veri tutmasam da böyle bir izlenimim var, bana öyle gelmiş de olabilir detaylı kontrol etmek lazım. Ama dediğiniz gibi bence de yavaş bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: theasus
Xiaomi ile kıyaslayınca galiba tek büyük eksisi bu. 33watt adaptörle şarj olan Xiaomi bile bundan daha hızlı şarj oluyor.
45 wattın normalde daha kısa sürede şarj etmesi lazım. Garip...
Evet samsunglarda o var. Özellikle %70 sonrası aşırı yavaşlıyor.
Hb de s24 kuponla 27500. Alacak olan kaçırmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 29 Kasım 2024; 0:19:6 >
Hangi kuponla hocam 30 bin görünüyor
SAMSUNG1500 kuponu ama tükenmiş.
SAMSUNG1000 Var şuan
Evet gördüm hocam ben s24 plus alacağım muhtemelen şu an s24fe ile arasında kararsızım
13 bin tl farka değer mi bilmiyorum herkesin bütçesine göre değişir tabi.
Hocam s20fe yi 3 buçuk yıldır kullanıyorum, uzun süre kullanıcı sayılırım. Su an s24fe ve plus arasında tam 10 bin TL fark var. Çok aşırı kararsız kaldım:) fe alırsam 4500tl lik watch 6 saati 2999 a veriyorlar ama plus da öyle Bi kampanya yok.
S24 plus nerede ve nasıl o kadar ucuz?
Fiyatlarda link var hocam tıklarsanız hepsiburada'ya atıyor zaten.
-
Vatan in websitesinde 37949 du sabah alırım diye düşünmüştüm yükseltmişler hocam 40 bin olmuş muhtemelen fe ye döneceğim
Acele etmeyin hocam, 3 hafta önce 37 bin TL'ye aldık. Telefonun fiyatı çok değişken, takip etmeye başladığımdan beri 37 ile 42 bin TL arasında gidip geliyor. Hatta banka kampanyası ve mağaza kuponları ile daha uyguna bile gelebiliyor. S25 serisi çıkacağı için fiyatını çok yüksek tutacaklarını sanmıyorum.
-
5 sene önce 2000 TL'ye aldığım Xiaomi'nin üstüne bu fotoğraf performansı beni üzdü. Işıklar biraz patlasın ama bu kadarı da çok fazla. Lensler temizdi, kendim focus için uğraşmadım ama uğraştığım durumlarda da sonuç çok farklı olmuyor.
-
Hocam 128 kafamı karıştırdı 256 olsa 1 dakka düşünmem de 256 kampanyası olur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merich0 -- 29 Kasım 2024; 12:6:17 >
S24 256gb almayı düşünüyorum
Android auto ve Google maps pusula kalibrasyonunda sorun yaşayan var mı?
Cihazın kronik sorunu var mı? Poco x6 pro dan geçmeyi düşünüyorum.
Hepsiburada da s24 plus için kupon uygulanamadı. Sanırım 1000 TL lik de bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X