Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RİDEN7 , Esperens88 , hkubilayk , hyusko Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
19.750
Cevap
455
Favori
1.116.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım güncellmesi gelmiş Türkiye için. Hayır afedersin beş kuruş etmeyen güvenlik güncellmesini bile ayın 28 de vermekte ne bileyim. Samsung güncellemelerini hızı göz yaşartıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can6prmk kullanıcısına yanıt

Telefonun içinde etiketler var sıvı temasına dair, demek ki onlara etki etmemiş.

• Samsung Shop'tan online alışveriş yapmayı düşünen varsa eğer elimde son kullanma tarihi yarın gün sonu olan %10 indirim sağlayan kupon bulunmakta, ihtiyacı olan varsa benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj attırmiyor. S24 plus alacağım

• barisdragon B kullanıcısına yanıt

Garanti süresi içinde giriyor hocam. En azından Samsung Kadıköy servisinde sorun yaşamadım.

Hocam ben Kadıköy Samsung servisini tavsiye ederim eğer İstanbul'daysanız.

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    S24+ Samsung Shop'ta 56.999 TL gözüküyor, %10 indirim ile bile piyasanın ciddi şekilde yukarısında kalıyor. Oradan almak yerine Teknosa'dan alışveriş kredisi ile %0 faiz ve 3 ay vadeli olarak almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Ek olarak özel mesaj atmayı denediğinizde tam olarak nasıl bir uyarı veriyor? Dün gece başka bir arkadaş özel mesaj atabilmişti bana.

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam İstanbul'dayım ve Yazıcıoğlu İş Hanı'nın çaprazındaki pasaj içerisinde olan bu servisi biliyorum. Gerekmesi halinde ben de buraya götüreyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• boraa28 B kullanıcısına yanıt
    Evet gelmiş. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• boraa28 B kullanıcısına yanıt

yeni bi şey yok

• S24FE SAMSUNG1000 koduyla 23.999 TL
    S24 SAMSUNG1500 koduyla 28.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 28 Kasım 2024; 12:8:36 >

Hepsiburada üzerinden Teknosa satıcısı da gayet uygun. 38.804TL

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://app.hb.biz/R9cX3N64ZEfT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 28 Kasım 2024; 12:16:22 >
  • S24 FE'nin fiyatı 256GB'lık model için olsaymış anneme bir tane alacaktım. Geçtiğimiz hafta kupon kodu ile FE'yi %50 indirimli aldığını yazanlar olmuştu, bu tarz şeyler denk getirebilirsek güzel olacak.

Öyle kupon bulsam ben bile alırım SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• S24 Plus, Qhd açık, konum açık, Bluetooth bir buçuk saattir açık, wifi kullanımı yok denecek kadar az , mobil veri açıktı, tepedeki oyun aksiyon oyunu değil farming oyunu. Ekran süresi böyle. Geçen atan arkadaş o ekran süresini nasıl almış anlamakta güçlük çekiyorum. Amiral telefon aldık güç tasarrufu açık kullanıyorum Uygulamaların yüzde 90 ı derin uykuda, Instagram, WhatsApp falan hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 28 Kasım 2024; 14:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Evet hocam kargo ile gönderdiğinizde o sorun hep başınıza gelebiliyor. Sizin başınıza gelen gibi telefona bir şey yapsalar kime ne/nasıl anlatacaksınız. Mümkünse direkt servise verip geri almak en iyisi. En azından direkt görüp kafalarına vurabilirsiniz:)

• S24+ Türkiye cihazı.

Değişik bir güncelleme gelmiş. Kasım ayı için Avrupa'da çıkan sürümden farklı sanırım. işlerim var kontrol edemedim. İndiriyor şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Kontrol etseniz neyin değiştiğini fark edebiliyor musunuz?

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Onu hemen anlamak zor ama ilk fark ettiğim tepkisel hız artmış. Gecikme yok gibi az. Güncelleme esnasında %1 pil gitti. 5 dakika kadar sürdü. Güncelleme bittiğinden beri cihaz buz gibi.

Uygulama güncellemeleri oldumu bilemiyorum çünkü kontrol etmedim ve Güncelleme öncesi bakmadım. Klavye çok kararlı ve stabil yazıyor. Bu metni yazana kadar hiç hata yapmadı. Normalde çok olurdu.

Geriye pil kalıyor şimdilik. Onu da 2 güne anlarım.

• Güncellemeden sonra türkçe çeviri dil paketi kayboldu gözükmüyorda. Herkeste aynı şekilde mi ?

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.