< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (891. sayfa)
-
-
Telefonun içinde etiketler var sıvı temasına dair, demek ki onlara etki etmemiş.
-
Samsung Shop'tan online alışveriş yapmayı düşünen varsa eğer elimde son kullanma tarihi yarın gün sonu olan %10 indirim sağlayan kupon bulunmakta, ihtiyacı olan varsa benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.
-
Özel mesaj attırmiyor. S24 plus alacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti süresi içinde giriyor hocam. En azından Samsung Kadıköy servisinde sorun yaşamadım.
-
Hocam ben Kadıköy Samsung servisini tavsiye ederim eğer İstanbul'daysanız.
-
S24+ Samsung Shop'ta 56.999 TL gözüküyor, %10 indirim ile bile piyasanın ciddi şekilde yukarısında kalıyor. Oradan almak yerine Teknosa'dan alışveriş kredisi ile %0 faiz ve 3 ay vadeli olarak almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Ek olarak özel mesaj atmayı denediğinizde tam olarak nasıl bir uyarı veriyor? Dün gece başka bir arkadaş özel mesaj atabilmişti bana.
Evet hocam İstanbul'dayım ve Yazıcıoğlu İş Hanı'nın çaprazındaki pasaj içerisinde olan bu servisi biliyorum. Gerekmesi halinde ben de buraya götüreyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
yeni bi şey yok
-
-
Hepsiburada üzerinden Teknosa satıcısı da gayet uygun. 38.804TL
www.hepsiburada.comSamsung Galaxy S24+ 256 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatıhttps://app.hb.biz/R9cX3N64ZEfT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 28 Kasım 2024; 12:16:22 > -
S24 FE'nin fiyatı 256GB'lık model için olsaymış anneme bir tane alacaktım. Geçtiğimiz hafta kupon kodu ile FE'yi %50 indirimli aldığını yazanlar olmuştu, bu tarz şeyler denk getirebilirsek güzel olacak.
-
Öyle kupon bulsam ben bile alırım
-
-
Evet hocam kargo ile gönderdiğinizde o sorun hep başınıza gelebiliyor. Sizin başınıza gelen gibi telefona bir şey yapsalar kime ne/nasıl anlatacaksınız. Mümkünse direkt servise verip geri almak en iyisi. En azından direkt görüp kafalarına vurabilirsiniz:)
-
-
Kontrol etseniz neyin değiştiğini fark edebiliyor musunuz?
-
Onu hemen anlamak zor ama ilk fark ettiğim tepkisel hız artmış. Gecikme yok gibi az. Güncelleme esnasında %1 pil gitti. 5 dakika kadar sürdü. Güncelleme bittiğinden beri cihaz buz gibi.
Uygulama güncellemeleri oldumu bilemiyorum çünkü kontrol etmedim ve Güncelleme öncesi bakmadım. Klavye çok kararlı ve stabil yazıyor. Bu metni yazana kadar hiç hata yapmadı. Normalde çok olurdu.
Geriye pil kalıyor şimdilik. Onu da 2 güne anlarım.
Güncellemeden sonra türkçe çeviri dil paketi kayboldu gözükmüyorda. Herkeste aynı şekilde mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X