< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (890. sayfa)
-
-
s24+'a geçmeden ben de kargo ile göndermiştim s20 fe cihazımı. garanti bitmesine 2 hafta vardı. pili değiştirip göndermişlerdi ama kasayı yamultmuşlar. gözle görülür derecede yamukluk vardı. ben de bir zeminde çevirdim orta noktası üstünde döndüğünü görmek için, zemin ekranı da çizdi. garanti bittiğinde cihaz elime ulaştı. pişman olmuştum gönderdiğime... kaş yapacağım diye göz çıkarmıştım :)
-
Antalya'da Yıldırım Elektronik diye bir firma bakıyor servisine ben direkt götürüp veriyorum, çok da memnunum. Demin arkadaşın dediği gibi servisten servise kalite ve fiyatlar değişiyor demek ki bir standardı yok.
-
Baştan aşağı yanlış bir bilgi. En kritik en acelesi olan güncellemeler güvenlik güncellemeleri :) Hiç bir zaman da bir sonraki ay gelmiyor gelmemeli. Kasım ayındaki gibi aksaklıklar olunca böyle oluyor daha doğrusu s24 serisinde böyle bir sıkıntı var nedense en kritik güncellemeler olan güvenlik güncellemelerini zamanında dağıtamıyorlar. s23 e çoktan geldi.
-
Biranda kendi kendine kapanması beni daha çok şaşırttı. Instagramda dolaşıyorum ekran gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A33 bile bugün aldı Kasım güncellemesini. Hakkaten inanılmaz bir durum yaşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden rezalet bir durum. Sırf bu güncelleme olayı yüzünden Samsung dan soğumaya başlıyorum. Alt serilere once güncelleme vermek nedir ya. Ne diye biz amiral gemisi cihaz aldık? Valla ios tarafına kayıp daha da orada kalasım geliyor.
Samsung iyice cıvıttı tabiri caizse.
-
S24 hepsiburada da 28.500 visa ile odeyince. Ben aldım bu fiyattan. Daha aşağı geleceğini sanmıyorum.
Yok ayın 4 ünde Avrupa daki bazı ülkelere Amerika ya Kore ye verdiler sonuçta verecekleri Avrupa ile aynı güncelleme farklı bi güncelleme olsa tamam diyeceğim de aynısını diğer ülkelere de vereceksin neyi bekliyorsun zaten bu sene Android 15 beta sürecinde de sıçtılar Aralık geldi daha beta başlamadı millet ard arda güncellemeyi yayınlıyor Android 15 li telefonlar çıkarıyor koskoca Samsung ta ses yok herhalde Samsung ta güncellemelerden sorumlu bölümde 1 kişi çalışıyor oda yetişemiyor haliyle..
Bu durumu en son s6 kullanırken yaşamıştım. Tarih verirlerdi o zaman gelince sürekli tarih değişir ileri atardı. S23 e kadar daha Samsung cihaz kullanmamistim. Risk alıp s23 e geçtim ios tan. S23 kullanırken bile böyle değildi. Çıkan güncelleme Avrupa ile aynı anda ve ilk model olarak gelirdi. İşler acayip tersine döndü şu an. Mide bulandırıcı olmaya başladı benim açımdan.
Yok gecikmenin sebebi OneUI 7 imiş ne güncelleme imiş ya sanırsın Android i yeniden yazıyorlar zaten gelsin çoğu kişi pek bişey fark etmeyecek dağ fare doğuracak gibi..
S24 plus modelini dün aldım, 1-2 kelam edeyim.
Öncelikle telefonun tasarım ve tutuş hissiyatı çok iyi, "paha"lı hissettiriyor. S24 ultra modelini alacaktım, durumum da var çok şükür fakat tasarımı, cepte duruşu ve ağırlığından dolayı vazgeçtim.
Arka ana kamera konusunda emektar oneplus 7 pro telefonumdan bir farkını göremedim, oneplus 7 pro dönemin belki de en iyi arka kamerasına sahipti. Bu kamera yorumumu çok kısa ve kısıtlı tecrübeme istinaden (5-10 fotoğraf) yapıyorum, uzun dönemde bakacağız. Selfie kamerası ise beklentimin üzerinde. Çok ekstrem bir kullanıcı değilim kamera tarafında zaten.
Goodlockdaki kişiselleştirme içeriklerinde ve rutinler uygulamasında gerçekten çok faydalı içerikler var. Bir kaç rutin yazdım, müthiş düşünülmüş gerçekten.
Ekran konusunda çok iyi, ses konusunda ise nötr'üm.
Telefonla birlikte spigen 45W şarj aleti aldım, PPS destekli ve baştan sona kadar 2.0 süper hızlı şarj ile ilerliyor.
Bir de buds 3 pro aldım. İlk kulak içi kulaklığım bu oldu, önceliğim müzik dinlerkenki netlik ve telefon konuşmalarında sesimin net gitmesiydi. İki tarafta da beklentimin üzerinde, sesim telefon mikrofonunda konuşuyormuş gibi. Diğer özellikleri daha deneyimleyemedim ANC gibi. Onlara da bakacağız.
Telefon ve kamera ile ilgili "mutlaka şunu yap" dediğiniz şeyler varsa üşenmeyip yazarsanız çok sevinirim.
Son olarak ilk şarjım %10 kaldığında 6 saatlik bir ekran süresi aldım 18 saat önce şarjdan çekmiştim. Şimdi ikinciye taktım. Bir tık düşük gibi geldi ama 1-2 haftanın sonunda netleşir bataryanın durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne alakası var Allah aşkına:)) buna hiç inanmıyorum. Az önce bir haber daha gördüm. 2021 yılında çıkan A22 4g cihaza da Kasım güncellemesi gelmiş. Bu rezillik değil de nedir ?
güle güle güzel günlerde kullanın
-
Hocam bende aynı düşünüyorum alt modellere geldi güncelleme ama en üst modele yok daha zaten forumlarda herkes şikayetçi bari beta yı başlatamadın aylık güncellemeyi ver o zaman oda yok..
Asya ülkeleri için Kasım güncellemesi başlamış galiba bize de bugün yarın gelir..
:)))) gelmez abi gelmez
-
geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X