Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
19.822
Cevap
457
Favori
1.120.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nihayet samsung ultra serisini telefona benzetmiş.
    Şimdiye kadarki tüm ultra modelleri benim gözümde tiksindirici bir tasarıma sahipti.
    Eğer bu gerçekten S25 ultra ise gerçekten tasarımı harika.
    Büyük telefon sevenler için süper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Evet evet bu şekilde tüm sızıntılar. Kenarlar tam köşe değil de yuvarlatılmiş olacak. Kasa çok az ince. Yine kaba geliyor bana. Plus benim için ideal. Keşke bunlarında kalemi olsa.

Ultra sevenler için ele daha iyi oturan ve göze hoş gelen bir model olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warland kullanıcısına yanıt

Evet bir problem var , daha kötüydü damlalarla bu hale geldi.

• hbk58 kullanıcısına yanıt

13T cok cok daha iyi çekmiş cidden. 14t almama sebebim , video konusuydu. Samsung 'un videosu ve portre videosu aşırı tatmin ediyor beni , 13t ya da 14t de deneyimledim ve bu konuda tatmin etmedi. Ama fotoda belli fark var..

• esVed kullanıcısına yanıt

Mi14 ultra kullandım arkadaşımda , kesinlike fotoğraf makinesi gibi.. Ki bende fotoğrafçıyım ve beni inanılmaz yükseltti o cihaz ama konu video ve sosyal medya paylaşımına gelince sınıfta kalıyor. Video istiyorsan net bir şekilde Samsung olmalı , fotoğrafta Mi.

• Merhabalar, S24 ultra modeli kaba geldiği için S24 plus modeli alarak aranıza katıldım. Sistem güncellemesinden sonra wipe data veya wipe cache yapmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinorosso kullanıcısına yanıt

şart değil ama arada bir yapmak faydalı olabilir

• ssavtak kullanıcısına yanıt

bence değil, o an o şekilde odaklamış sadece.

• arkadaşlar 1.5 ay sonra hepimiz S25 serisine geçiyoruz, herkes hazırlansın :)

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    25'inde servise verdim telefonu. 26'sı yani bugün aldım. Şarj soketi ve ana karta bağlantı yerini değiştirmişler. Arıza düzeldi şu an. Servise verdiğinizde ikame telefon da veriyorlar.

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Güzel değerler hocam. Gün içinde LTE, akşamları wifi şeklinde kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kral012 K kullanıcısına yanıt
    En az 20 bin isterler farka, ben 2500 geçtim s23'ten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Şuan s24 zaten 20k sayiyorlar🫠🫠

• Speziale kullanıcısına yanıt
    Mobil+wifi karma kullanımda +8 saat civarı ekran süresi alıyorum.

• Arkadaşlar ana ekrandaki google adama çubuğuna dokunup arama yapacağım zaman bu şekilde siyah ekran yazılar da okunmayacak renkte çıkıyor bir türlü beyaz yapamadım arka planı. Chromedan girince beyaz oluyor orda sorun yok SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• abu55 A kullanıcısına yanıt
    Hocam orada gördüğün G harfine tıkla. Açılan sayfada sağ üst köşedeki isminin baş harfine tıkla. Ayarlara tıkla. Alt tarafta arama widget özelleştire tıkla. İşte oradan beyaz yapabilirsin :)

• kral012 K kullanıcısına yanıt
    Çıkar çıkmaz geçileceğini ben pek düşünmüyorum sebeb ise 1 Fiyat 2 Isınma ile ilgili söylentiler beklemekte fayda olacak gibi..

• #Ramazan kullanıcısına yanıt

Kim ne derse desin Spigen'i tek geçerim. S21FE'de, S23 Plus'ta ve şimdi de S24 Plus'ta kullanıyorum sıfır sorun. Ama stok bulmak sorun oluyor maalesef. Ben Spigen sitesinden ön siparişli olarak S24 plus için 490 TL'ye almıştım 2'li olanı.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy S24 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen Glas.tR EZ Fit HD (2 Adet) - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s24-plus-kilif-spigen-glas-tr-ez-fit-hd-2-adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 27 Kasım 2024; 0:42:36 >
  • fet_ay kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.