Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: togi02 , Mert1920 , Umay16umay Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.131
Cevap
461
Favori
1.143.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj temel planda, 100 e geldiğinde durur 95'e kadar bekler sonra tekrar doldurur diyor ama bende şarjdayken hiç 95'e düşmüyor. 100'den aşağı inmiyor hiç. Bunun çözümü nedir?

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Benim de öyle. Bilen varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Portre modunda bulanıklaştırma ayarı var. Burada göründüğü gibi 7 de olmasın senin ayar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

Brom sorun yok , cihaz bu şekil çekiyor. Arkadaş tüm ürünün net olmasını ve arka tarafı flu olmasını istiyor. Ama görselde gördüğün gibi aracın ön tarafı net , arkası flu.

Problem yok , Perspektif kaynaklı bir şey olduğu için arka tarafı net yapmak zor. Prof makine ile çeksen bile bu şekilde bu açıda arka tarafı aracın flu olur. İphone ile deneme şansın varsa nasıl yapıyor bende merak ettim açıkcası. Bende denediğimde prof makine tadında çekiyor portre modu böyle objeleri. Belki yemek modu ile denemek lazım. Deneyim yazarım

Portre modunda 1 2 3 x'in sağında bir yuvarlak var. Ona tıklayıp, en başta ki bulanıklaştırma seçeneğinin efekt gücünü sıfır yapın hocam.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Ozamanda arka plan portre gibi değil de normal fotoğraf gibi oluyor hocam tam bulanıklaşmıyor yani

O zaman efekt gücü ile oynayarak, objede bulanıklaştırmaya neden olmayan bir ayar tutturmak lazım hocam.

Kamera o konuda pek başarılı değil. Aynı objede, açı ve ışığa göre aynı ayarda bile farklı sonuçlar verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 24 Kasım 2024; 15:50:36 >
  • Valla çekmiyor diye sinyal çubuğuna bakıp yorum yapan çok. Ama telefon çalmıyor veya konuşma kesiliyor diyorlarsa onu bilemem şebekenin kendisiyle alakalı olabilir. Ben Turkcell kullanıyorum s24 Plus asansörde bile çekiyor, biri arayınca çalıyor

• Speziale kullanıcısına yanıt

Dün 50 mp yazısı yazarken denedim berbat çekiyordu, ışıkları falan da pusluyordu. Blurlanmış gibi oluyordu. 12 Mp'de netti çekim. 50 Mp daha iyi çekmeyecekse berbat bir seçenek. Maksat zoom ise zoom modu var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 24 Kasım 2024; 16:39:52 >
  • Antutu Benchmark testi yaptım, bu puanı aldı telefonum S24+

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Herhangi sıvı teması olmadı, kir var mı diye baktım tertemiz duruyor şarj yeri girişi.

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Sıvı teması olmadı, tertemiz şarj giriş yeri kir de yok.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    USB ayarlarını sıfırlıyorum, hiç çözüm olmadı, düzelme yok. Android sistem ayarlarını sıfırladım, telefona Hard reset attım, yok olmuyor. Bilgisayara bile bağlayamadım. Samsung tutors'dan yetkililer telefonuma girip baktılar, onlar da çözemedi. Fener tutup şarj girişine baktım baya. Hiçbir şey yok orada da.

• Eşimin telefonuna kendi telefonumu yükleyeceğim. Yarın servise vereceğim artık. Fazladan 3 kablo daha denedim, kabul etmiyor, hepsinde uyarı veriyor. İnternete baktım, yabancı forumlarda da baya S10'dan beri bu şikayetler varmış. Ben de hiç duymamıştım bu zamana kadar.

• S24 Plus telefonu farklı kullanım senaryolarında kullanımında pil performansını gözlemlemek için Cuma gecesi 23.00 de hızlı şarj ile full şarj edip tamamen wifi kullanımında test etmek için telefonu kullandım. Sonuç %93 şarj ile 1 gün 22 saat bekleme, 10 saat ekran süresi. Hiç bir kısıtlama olmadan, 120 hz. Bluetooth Açık, saat bağlı, konum Açık, qhd ekran. SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• S24 ultrada bile bu kılıf 1000 lirayken plusta niye 2100 lira acaba

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]www.teknosa.com
    Samsung Galaxy S24+ Kordonlu & Standlı Buz Mavisi Silikon Kılıf Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-s24-kordonlu-standli-buz-mavisi-silikon-kilif-p-145079259
  • pukiman kullanıcısına yanıt

Yada istersen çok iyi porte resimler çekiliyor cihazın hiç bir sorunu yok

hee her cihazın sıkıntılı serileri oluyor Denk geliniyor işte

hindistanda çalışan işçiler den birinin hatasıda olabilir

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

Cihazın sorunlu seri olup olmadığını nasıl anlayabiliyoruz hocam

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.