Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.115
Cevap
462
Favori
1.141.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çekmiyor şarj az gidiyor portre sıkıntılı konik arzılalı söylentileri üzerine diyorum yoksa bildiğim birşey yokSAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocamSAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Talep cok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Temel koruma öyle çalışıyordu güya cok acayip. Ben tam koruma kullanıyorum 80 şarj ediyorum özellikle oyun oynarsam sık sık şarj gerekiyor.

• -Radiohead- kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam kafanız rahat olsun telefon da herşey çok iyi jilet gibi maaşallah

İlk zamanları Şarj az gidiyordu söylendiği gibi şarj tanıyınca süreler oturdu

• Yurt dışından arkadaşım getirdi 600TL'ye aldım. Denk gelirse öyle bir şey deneyin burada nedense anlamsız pahalı. Kılıf kesinlikle S24 plus için takılabilecek en iyi kılıflardan birisi. Bir de Benks Montage ArmorPro'yu çok beğeniyorum ama o da yurt dışının 3 katı buralarda.

• can6prmk kullanıcısına yanıt

Fırsatçılık resmen, çok satanın fiyatını yükselt az satanın düşür malzeme aynı kalite aynı söğüşleyecek adam da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 25 Kasım 2024; 17:54:1 >
  • Iphone 6'dan bu yana Apple cihaz kullanan birisi olarak, bu yıl S24'e geçiş yaptım. Tabu'yu yıkmak kolay olmadı ama fazlasıyla memmunum şimdilik.

• Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Memlekette tutanın tuttuğunu öpme ekonomisi olduğu için böyle oluyor geçen hafta Vatan da düz S24 için olanı 149 tl ye satıldı ne bu şimdi ..

• Portre modu s24 +

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Güzel bir portre. Oyuncak arabayı portre modu ile yakından çekip arka kısmının bulanık olmasından şikayetçi olan arkadaşın resmi gibi bunda da cephede netlik ama kedinin kuyruğa doğru arka bölümünde bulanıklık var. Aslında bu portre modunda olması gereken bir şey. Hata deği. Bu modda kamera merkezde belli bir uzaklığa doğru focus ve netleme yapıyor. Bu nedenle o bölge dışı doğal olarak bulanık çıkıyor. O oyuncak araba resminde araba yan bir açı ile duruyor ve resimde çok yakından çekilmiş bu nedenle kamera arabanın ön kısmına focus olup netleme yapmış. Doğal olarakta Oyuncak arabanın yarısından sonrası yani geride kalan kısmı bulanık çıkmış. Eğer o araç aynı yakınlıkta ama kameraya doğru açı ile değil tam paralel dursaydı her yeri net çıkacaktı. Aslında sorun falan yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Kasım 2024; 9:8:50 >

kedinin sağ gözünde katarakt var sanırım

• Beyler samsung shop %10 doğum günü indirimim var kullanmak isteyen özelden msj atabilir..

Xiaomi 13t pro ile çekmiştim bunu

Bu da S24 Plus

Xiaomi 13t pro daha güzel çekiyordu bence lakin yazılımı vasat idi, kamerası hariç beş para etmezdi.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Evet doğru bir tespit fotoğraf makinelerinin odağı düzlemseldir insan gözü de aynı şekilde düzlemsel olarak odaklar. Bu sebeple keskin bir lensle veya yakın bir objeyi çekerken nesne ne kadar yakında olursa odak düzleminden o kadar çok etkilenip biraz yakın veya biraz uzak olan noktalar bulanık çıkar.

• S25U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 26 Kasım 2024; 12:53:10 >

• hbk58 kullanıcısına yanıt
    Bu ilk resimde de odak ve netlemeyi kamera kedinin önüne yapmış kedinin arka gövdesi bulanık. Aynı arkadaşın şikayetçi olduğu oyuncak araba resmi gibi önü net arka tarafı bulanık yani. Bu bir kamera hatası değil yani.

• Eşimin S24 Plus'ının ön kamerasının etrafında siyahlık oluştu. Ekranın değişmesi mi gerekiyor, nedir bu durum?

• hayloft H kullanıcısına yanıt

dediğinize şekilde düşünmeye başladım hocam her ne kadar yazılımını beğenmesem de xiaomi 14u kamera performansı olarak çok beğendim ona yöneleceğim gibi.

• 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.