Hocam pil korumasından adaptifi seçerseniz kendi ayarlıyor. Ayrıca rutin oluşturmaya gerek kalmıyor. Gece/uykuda %80 şarj ediyor, sabaha karşı uyanmadan önce %100 şarjı tamamlıyor. Telefon kullanma/uyuma alışkanlığına göre kendi ayarlıyor. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (884. sayfa)
-
-
arkadaşlar cihaz arıyorum kendime kullanıcı olarak sizlere sormak istedim tek kriterim kamera s24 ve s24 plus modelleri üst seviye kamera performansı verir mi acaba s23u 14pm kullandım çok kaba geldiler biraz kibar cihaz kullanmak istiyorum ama kamera konusunda pişman olmak istemiyorum.
-
Teşekkürler biliyorum. Telefonu yeni değiştirdim. Pil kullanım verileri oturana kadar eski rutin yöntemi ile birlikte kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kamera kriterinde s23 s24 %100 pişmanlık garantilidir hocam asla tatmin etmez. ki ultraları bile birçok koşulda başarısız görülürken kamera için samsung telefon alınmaz ya Çinli markalara bakacaksın yada iPhone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sammobile.com/news/samsung-final-one-ui-7-0-release-roadmap-may-have-been-uncovered/
Şuan görünen en erken Android 15 ile One Ui 7 tarihi şubat gibi görünüyor. Ee bir de S25 satışları baltalanmasın diye bir ay da geciktirir siz onu şubat sonu mart başı yapın. Sene 2025 de ana sürüm çıkışından 7 ay sonra amiral gemisine lütfedip güncellme vermek rezillik değil rezilliğin bambaşka halidir kimse kusura bakmasın. Sabaha kadar övseniz de boş. Piyasaya One Ui 7 öyle uçacak böyle kaçacak diye haber pompalayıp aklı sıra tepki azaltıyor. Ne hikmetse fenomenler süreçleri sızıntı yaparak beklenti içinde tutuyorlar. Çöp redmiler bile Kasım ayında alıyorsa kusura bakmasın ne kadar iyi yaparsan yap rezilliktir bu. Ve her sene bu politika devam ederse daha rezillik.
Ben şahsen One ui 7 nin aynı şeyin laciverti olacağını düşünüyorum. Sadece insanları oyalama taktiği kanımca.
1.5 yılda geliştirilen yazılımın 20 alkışlı şınav çekmesi lazım o kadar mühendis eşek değildir herhalde.
Bende bu gecikmenin tek ama tek sebebi s25 satışları için s24 dü baltalamak.
S24 den gayet memnunum şahsen ve hiçbir şikayetim yok ama samsung kendini rakipsizlikten dolayı aşırı bozdu. Huawei ambargosu apple değil aslında samsunga yaradı en çok. Tüm serzenişim sadece buna. Zaten s25 serisine geçmececeğim s24 ile uzun yıllar devam.
S24 serisi samsung adeta üvey evlat muamelesi çektiği seri oldu. Ki çok satınca da diğer seriyi satmak için baltalıyor s24 dü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 22 Kasım 2024; 16:50:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
7 sene gerçekten uzun bir süre, Samsung iddialı bir iş yapmış ama sonlara doğru kamera kötüleşiyor inşallah güncelleme ile böyle birşey yapmazlar.
-
Her Yeni çıkan amiral gemisi telefon kullanıcılarının kahır ekseriyetinin değil 7 sene en fazla 2 yıl sonra ellerinden çıkarırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 22 Kasım 2024; 21:5:54 >
Ben tek port kablolu olarak aldım. Daha mantıklı geldi
Şubatta oneuı7 gelse android 15 le gelecek ki Google nisan beta/ haziranda final android 16 sürecek piyasaya Çinliler zaten donanım/yazılım/arayüz de çıtayı çok yukarı taşıdılar, Samsung s23u dan beri yatıyor demiştim, gün geçtikçe bunu daha rahat görüyoruz. Kaldı ki s25u fiyasko donanım olarak , kamera modülleri , kullanılcak panel m13 (yazılımla m13+ denmiş sızıntılarda) eskimiş bir andorid 15 sürümü ile çok geride kalmış olacak yeni cihazı çıkar çıkmaz , komedi gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 22 Kasım 2024; 21:23:15 >
-
Düz S24 kullanıcısı arkadaşlar Exynos'tan memnunlar mı? Kronik bir problem vs var mı telefonda?
Amazonda düz S24 128 GB versiyonu 29500 TL'ye düşmüş.
Öte yandan S23 256 GB versiyonu da 27500 TL'ye geliyor.
Çok arada kaldım.
-
İki telefonu da en az 5 ay kullandım. Aradaki farkı hissetmezsiniz bile. Isınma, pil, perfomans neredeyse aynı. Ama bütçe varsa S24 alın tabiki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad aradaki 2 bin TL fark önemli değil de işlemci Exynos ve 128 GB olması tereddüte düşürdü beni.
Hoş şu an kullandığım tel Mi9T de 128 GB, 5 seneyi devirdik kendisiyle..
-
Exynos bi tık daha iyi gibi. Yağ gibi akıyor aylardır. Üzmez yani sizi.
256 gb almaya çalışın mutlaka. Uzun vadede 128 gb asla yetmez. Yedekleme yapıp öyle kullanırım diyorsanız sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 23 Kasım 2024; 0:12:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aliexpress.Samsung Galaxy S24 artı kılıf ile uyumlu Ringke oniks sağlam darbeye kaymaz esnek TPU ince kapak - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005005199868555.html
S24+ için kaliteli kılıf arayanlar varsa bunu tavsiye ederim. Redditte çok önerilmiş aldım bugün elime ulaştı. Oldukça ince, köşeleri ve kamera kısımları korunaklı ve yan kısımları alçak. Eldeki hissiyatı da gayet güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreW -- 23 Kasım 2024; 13:12:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba izlediğim testlerde s24 ve s24 plus ın batarya süreleri birbirlerine yakın gözüküyor.Gerçek kullanımda da çok fark yoksa direk düz 24 alıp geçmeyi düşünüyorum.Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.Ekran boyutu takıntım yok ama batarya daha önemli benim için.
Benzer durumdayız forumda nem diye aratma yaptım bir kaç kişi daha aynı durumu yazmış. Sensör sorunlu sanırım.
Telefona kesinlikle su teması olmadığı halde sürekli bu hatayı veriyor, yine temizleme, kurulama vs herşeyi denedim düzelmiyor. Programlardan USB ayarlarını sıfrılayınca 3-5 gün gidiyor sonra yine aynısı oluyor.
Garanti yolları gözüküyor sanırım çok can sıkıcı daha 2 aylık telefon.
-
Size katılıyorum. Samsung zaten OneUI 6 ile kendi erişebilir kullanılabilirlik felsefesine ihanet etti. OneUI7 için sadece uygulama açılış kapanış animasyonu övülüyor? Yapay zeka bir kaç özellik dışında ben kullanmıyorum. S24 ile bir kaç sene daha devam ederim diye düşünüyorum. Hala Kasım güncellemesi verilmedi mesela
bir ay sonra s25 çıkacak. üstelik işlemcinin Snapdragon olacağı söyleniyor. acele etme bence
Amazon Almanya'daki almıştım. Gerçekten güzel kılıf. Aliexpress te daha uygun fiyatı var orjinalse iyi fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X