Hocam öğlen araca geçip deneme yaptım. Telefonu araca kablolu olarak bağlayınca beklediğim gibi Fermata Auto gelmedi. AAWireless üzerinden kablosuz olarak Android Auto bağlantısı yaptığımda ve AAWireless'ın geliştirici modunu açtığımda Fermata Auto geldi. "Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz)" başlığında da yazdığım gibi halen Android 14 işletim sisteminde Fermata Auto doğrudan çalışmamakta ancak AAWireless cihazı ile kullanıldığında çalışmakta. |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (882. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler
Bende carlinkit var. Sadece android autoyu kablosuz yapıyor
Carlinkit üzerinden kablolu yada Kablosuz bağlayınca da ekrana malesef gelmiyor -
Carlinkit'in uygulamasında geliştirici mod gibi bir seçenek var mı acaba? AAWireless'ta geliştirici mod kapalıyken Fermata Auto gelmemişti çünkü.
-
carlinkit uygulaması play storede bir tane var o da ücretli aylık 699 tl
çok fazla ayarlamalara izin vermiyor
-
Çözünürlük düşür 60 hz geç telefonu böyle kullanacaksak niye aldık? Giriş modellerden mi alsaydık diye düşünmüyor değilim. -
Çok haklısın da bunu bazı arkadaşlar anlamak istemiyor. Yok araba 0 dan 100 e şu kadar saniyede çıkarsa şu kadar yakıt yakarmış da bilmem neymiş... Komik ve de hayli saçma bulduğum örnekler... Ben tüm özellikler aktifken bu süreleri görmek istiyorum amacım sadece test etmekti cihazı 60hzde kullanmam, çok rahatsız edici.
Özetle 5 yıl önceki cihazdan 1 adım ileri gidilmemiş pil konusunda. Bunu eleştiriyorum. Aksini iddia eden bana etmesin, cevap yazmasınlar lütfen keza yanıtlamıyorum, tartışmaya girmeyi dahi gerek görmüyorum. -
Cok pahalı olmasa pil ömrü ve ios için iphone 16 plus alacaktım. 120 hz olayının genelde kapatıldığını biliyordum. Şimdilik ben dışarıda tasarruf modunu açıyorum, evde kapatıyorum. -
Şöyle düşün
Son model arabamız var
Hızlı gitsek yakıt artıyor cezalar katlıyor 😄
Konforun bedeli biraz pahalı -
S24+ çok büyük geliyor bana, daha kompakt bir cihaz arıyorum. S24 tek çözümü galiba
-
S24'ün şarj durumunu kullananlar yorumlarsa daha sağlıklı olur; benim bildiğim düz S24 5-7 saat arası ekran süresi veriyor. Bu arada ben de S24'e kompakt olduğu için çok özendim ama daha büyük bataryadan dolayı Plus'ta karar kıldım. Bir de eski bir Note kullanıcısı olarak büyük ekranlı iri telefona alıştım; o açıdan küçük bir telefona geçmek istemedim. Ama mağazada incelerken düz S24 bana kompaktlığıyla acayip bir şekilde eski iPhone'ları - mesela 4S'i - hatırlatmıştı. Şık bir cihaz.
-
-
Gayet güzel fiyat.
-
Düz S24 kullanıyorum dediğiniz gibi 5-7 saat civarı ekran süresi veriyor. Sabah 7'de şarjdan alıyorum öğlen 2-3 gibi şarj yüzde 50-60 oluyor tekrardan şarja bırakıyorum uyuyana kadar duruma göre 40-50 şarj kalıyor. Tek şarj ile benim kullanımım günü çıkarmıyor. Öyle telefonla haşır neşir olmayan biri rahatlıkla günü çıkarır. Büyük telefon taşımak istemediğim için tercih ettim ama içimde kaldı 8-9 saat ekran sürelerini görünce keşke plus alsaydım diyorum. Şarj dışında mükemmel bir telefon. -
Merhabalar ben yaklaşık 10 yıldır iphone kullanıyorum. Şu an elimde iphone 13 var. Telefonu iki yıldır kullandım ancak telefonun batarya performansı ve ios 18 sürümünde hissedilebilir düzeyde yavaşlaması nedenleriyle telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Apple'ın bir süredir kaydadeer bir yenilik geliştirmemesi nedeniyle ios cihazlardan soğukmaya başladım. Acaba androide mi geçsem diye içimden geçiriyorum.
Yaptığım araştırmalarda Samsung'un s24 serisi dikkatimi çekti ve s24 plus ya da s24 ultra almayı da düşünmeye başladım. Bir yandan da ocak ayında tanıtılması beklenen s25 serisini mi beklesem diye düşünüyorum. Acaba s25 serisi çıktığında ortalama fiyatları ve özellikleri neler olabilir? İnternete sızan bilgiler mevcut mudur? Şu an kararsızlık içerisinde olduğumdan fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. -
Ben de tam sizin durumunuzu kafamda varsaydım, dedim ki şarj ve Note-vari ekran takıntılısın, neden Plus almıyorsun?
-
S25 bekle, Exynos'lu S24 alıp napcaksin -
En ucuz 50 civarı olur muhtemelen. Şuanda ihtiyaç varsa S24 çok iyi bir telefon beklerseniz S25 mantıklı.
-
S25 50 plus 65k gelir -
Çözünürlük düşür denmesinin nedeni neredeyse iki kat daha güçlü işlemci ve 2 k ekran kullanıyorsunuz HD kullansanız dahi ekranın nit değerleri farklı olduğundan s20fe ye göre daha çok enerji harcayacaktır bunlara rağmen batarya kapasitesi sadece yüzde 8 arttırılmış olması, arti arayüzden tutun bir çok yeni Android özellikleri de cabası
Zaten plus modelinin en büyük alameti hic bir özelliğini kısmadan günü rahat rahat çıkarması insanoğlu en kötü 24 saat içerisinde 4 saat uyumakta bu süreçte telefonu şarja taksanız kullanımınız sekteye uğramadan kesintisiz kullanırsınız
Neden 3 gün telefonu kullanıp 15 saat ekran suresi almıyorum demek bana biraz abes geliyor. -
Bu şarj aletini kullanıyorum bu fiyata kaçırılmaz %20 den %80 e 20dk bizim için mecbur gibi
Kapının önünde aslan besliyorsak yediğine içtiğine bakmıyacaz
369tl
Hb de 349 TL
https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-gan-usb-c-2-port-mini-adaptor-samsung-pps-2-0-destekli-hizli-sarj-aleti-iphone-android-ipad-macbook-type-c-pe2105-white-ach03717-p-HBCV00003USFGU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 22 Kasım 2024; 3:20:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X