Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (881. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.657
Cevap
434
Favori
972.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siyah renkli S24 Plus'ta kılıfın görüntüsü bu şekilde hocam. Arkadaki Samsung yazısı bulunduğunuz ortamın ışığına göre gözükebiliyor.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt

7 sene güncellenme taahhüdü mevcut, uzun süre kullanmaya niyetliyseniz bunu hatırlatayım. 7 sene gerçekten mobil cihazlar için oldukça uzun bir süre.

• TxsMelih kullanıcısına yanıt

S24+ ekran süresi 7-9 saat bandında. 2.5 saat ekran süresi aldığınızı beyan ettiğiniz bir cihazdan geçerseniz dünya varmış diyebilirsiniz. Ama siz gene de piyasayı tarayın. Rahatlıkla daha da uzun dayanabilecek cihazlar mevcut olmalı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Şu kılıftan elinde sıfır fazla olan varsa almak istiyorum. Yurtdışını beklemek uzun ve 450₺ ye geliyor.
  • 45 Watt destekli şarj aletine geçtim. Adaptör biraz ağır ve kablo kalın - özetle alet biraz hantal - ama şarj hızı çok tatmin edici. Cepte taşımaya çok müsait değil ama çantada taşımak için birebir.
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Benim aldığım satıcı satmayı bırakmış ama rastgele birinden almıştım açıkçası

Bu arada samsungun kendi usb c, kulakiçi kulaklığını da aldım. Fena sayılmaz samsung mağazasından 550 liraya almıştım. Nette sahte çıkabilir

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım sizin davranışlarınıza göre güncelliyor listeyi. Belki orada gözükmesini istediğiniz 16 uygulama dışındaki tüm uygulamaları hariç tutarsanız istediğiniz olur. Denemedim ama

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

mesela?

• merfarkav M kullanıcısına yanıt
    uygulamalarınızdaki aaad fermate auto yu telefonunuzda kullanabiliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 21 Kasım 2024; 7:56:28 >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/s/pyzRYfEa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 21 Kasım 2024; 8:12:18 >
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    Bunu gördüm ama aynısı değil hocam magsafe işareti yok mesela
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Bu sabah işe giderken Android Auto'yu aktif hale getirdim, gün içerisinde Fermata Auto'yu kurup onu da deneyeyim. Bende AAWireless cihazı da olduğu için onunla birlikte çalışacağını düşünüyorum ancak onsuz da çalışacak mı merak ediyorum.

• emrelst E kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım da o zaten. Kullanmak istediklerim dışındakileri hariç tutuyorum. 16 uygulama bırakıyorum. Ekrana bir dönüyorum 6 bazen 8 uygulama falan gösteriyor.
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Hocam eski telefonumda kullanıyordum. Buna geçince yeni kurdum. Zaten 1 hak veriyor ben fermata yerine carstream tercih ediyorum. Onu da kurarken google güvenlikle ilgili bir uyarı yaptı kurmadı. Hakkım da gitti. Seyir halindeyken çok dikkat edemedim uyarıya. İlgileneceğim ama diğer telefondan alırım gerekirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

7 sene güncellenme taahhüdü mevcut, uzun süre kullanmaya niyetliyseniz bunu hatırlatayım. 7 sene gerçekten mobil cihazlar için oldukça uzun bir süre.

Güzel bir süre ama daha ilk yılda güncellemeler zamanında gelmiyor. Hayırlısı.

• Güç tasarrufu, performans profili, 1080p ve 60 hz ile s24+ pil tüketiminin asgari 2 kat düştüğünü gözlemledim. Sadece 60hz rahatsız ediyor.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 21 Kasım 2024; 11:27:15 >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Boş bir vaat olduğunu düşünüyorum yani pazarlama taktiği tamamen 7 yıl. 4 sene güncellemenin sonunda pert hale gelmiş olacaktır cihaz

• 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.