Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: H.M. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.727
Cevap
433
Favori
979.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, hatta 11 saat süre aldığım bile çok oldu. Benim yoğun zamanlar bile 9 saat altı çok nadir olur. Güç tasarrufu kapalı, 2K 120 Hz ekran Mobil WiFi karışık olunca da 7-8 saat dolayında dolu dolu süreler almışımdır. Çoğunu SS alıyorum bilgi amaçlı duruyor.

Herkesin kullanım senaryosu ve kullandığı uygulamalar ile sayısı çok değişken. Ben bundan önceki pili değişmemiş 6 seneye yakın kullandığım S10+ la bile tek şarjda 6 saat civarı süre alıyordum bu cihazı almadan önce.

Yani bu durum cihazda arıza yok ise kişiden kişiye değişir. Değişik yollar ile cihazın içine girip ne uygulama silerim nede kapatırım. Fabrikadan ne geldi ise o şekilde kendi ayarlarım ve uygulamalarım ile kullanıyorum. Durum bundan ibaret
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Yok hayır. Sadece uzun süre kullanılmayan uygulamaları cihaz kendisi derin uykuya alıyor. Hiç bakmıyorum bile hangileri diye. Bildirimi silip geçiyorum.
  • Son güncellemelerden sonra Hotspot ile wifi paylaşımı engellenmiş. Hotspot açıkken wifi açmaya çalışınca wifi kapatılmalıdır uyarısı veriyor.

Var mıdır çözümü?
  • Telefonu almadan önce Jak girişi olmadığını bilmiyordum :D İyi çalışan temiz type c jak dönüştürücü bulan var mı? Amazon'da yurtdışından gelen Ugreen dışında.

Bir de telefonun şarj performansı benim için bayağı yetersizmiş, uykuya falan aldım uygulamaları ama yine de güç tasarrufu açık olmadan tatmin olmuyorum

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Bende jak girişinin olmadığını aldıktan sonra fark etmiştim
    Tip-c girişli kulaklıktan istediğim verimi alamadım
    Philips Bluetooth kulaklık ile çözdüm
    Ses gecikmesi olmadan güzel konfor sunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 20 Kasım 2024; 1:40:40 >
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Bende de bluetooth kulaklık var ama genelde geceleri bir şeyler dinleyip izlediğim için sabahına şarjını azaltmış oluyorum ve sabah işe gidiyorum direkt o yüzden sıkıntı

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben telefonu alınca hızlı şarj aleti ile aldığım ilk ürün kulaklık için bu dönüştürücü oldu. Bir çok pahalı marka gördüm ama hiç gerek olmadığını bunu alınca gördüm.

Mart ayında almıştım ve çok sık olmasa da hala kullanıyorum. Seste hiç bir şekilde kısılma, azalma olmadığı gibi, kulaklık üzerinde bulunan tuşlar da sağlıklı şekilde çalışıyor. S24+ da kulaklık sesi de inanılmaz yüksek ve iyi gerçekten. S10+ sonrası çok belli etti.

Ürün budur. Bir çok kişiye buradan tavsiye ettim.

https://app.hb.biz/l5eJIwN4MA3M
  • Samsung orijinal tiype-c kablolu kulaklık almıştım. Gayet güzel
    Şarjla dönüştürücü ile uğraşmaya değmez.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim sorun yok🤔

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • S22'den s24'e geçmeyi düşünüyorum, şuan aldığım ekran süresi max 2.5 saat, s24 te durum nasıl? Kalan her şeyde telefondan memnunum fakat pil aldığım zamandan beridir böyle, pil sorunu s24'te çözüldü mü? Isınma sorunu var mı?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt

Band 5 GHz seçerseniz olmaz. WiFi 5 GHz bağlanıp 2.4 paylaşmanız gerekiyor

• TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 hafta kadar oldu S22 den S24e geçtim, sinyal kalitesi zayıf yerde işyerim S22de güç Tasarrufu ile kullanarak 3 saate yakın ekran süresi alıyordum, s24 ile güç Tasarrufu kapalı 4.5-5 saat aralığında değişiyor günlük 1.5 katını geçik bi fark var. Sizi kurtaracak ise geçmeye değer..
  • Eskiyi yenile ile iPhone 13 verip düz S24 almak sizce mantıklı mı? Üzerine 2500 vereceğim eğer teklifte fiyat kırmazlarsa.
  • Osvajac kullanıcısına yanıt

Aceleniz yoksa S25 çıkacak bekleyebilirsiniz

diğer türlü mantıklı. Çok yönden yükseltme oluyor

• General Boozer kullanıcısına yanıt

S22 in ekranı darbe aldı sol üstte mürekkeplenme var, günlük kullanımı etkilemiyor ama değiştirmek istesem garantide pil kasa ve ekran komple 6500 e değişiyor, buna mı yatırım yapsam ya da uğraşacağıma direk s24 mü alsam bilemedim

• TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Uygun mus yetkili servis mi? Bana aylar önce note 9 için o fiyatı verdiler.
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Pili idare ediyorsa beklerim ben olsam ip13 iyi cihaz
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt

Evet evet yetkili servis, zaten Samsungun sitesinde de bu fiyatlar var

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil erişim ayarlarında en alttaymış wifi paylaş seçeneği çıkıyor normalde yoktu son güncellemelerden sonra gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.