Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (877. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
17.857
Cevap
434
Favori
989.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayincoya s24 plus siparisi vermistim amazon dan.Bu akşam geldi kurulumu tamamladim.Biraz kurcalama şansım oldu.Gercekten plus versiyonu boyut ve donanim olarak inanilmaz dengeli geldi.Gözum donup her an bende siparis gecebilirim;)
  • emrelst E kullanıcısına yanıt

Hala bu fiyata yapan varsa gayet iyiymiş hocam, İstanbul'da dükkana girdiğiniz an bırakıyorsunuz zaten 60 lirayı SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Edge bildirimler için bir problem olmuyordu değil mi ? Kullandığım ekran koruyucusunda şimdi fark ettim de, kenarlarda siyah şerit olduğu için edge bildirimleri açtığımda maalesef kötü bir görüntü oluyor. Göremiyorum desem yeridir daha doğrusu. Sipariş geçmeden son sorularımı da sorayım dedim 😀
  • OnurYZCi kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun yok. %100 performans ve memnuniyet.

Normalde edge panelleri kullanmıyorum ancak size fotoğrafını çekip göstermek için açtım, kendiniz görmüş olun hocam. Ekran koruyucuda siyah çerçeve olmadığı için bahsettiğiniz sorun bunda yok.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt

Aynenn hocam doğrudur

iphone 7 si olan 14 e olum aynı işte dedi 14 bir ayar yaptı 1 tık düzeldi keza 14 t pro kamerasından da bence daha iyi bizim ön kamera gibi arka kameraları var

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Size de zahmet verdim ama görmek daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Ne demek hocam, neticede forumun amacı bu. Umarım siz de memnun kalırsınız.

Bekleme süresi arttıkça ekran süresi azalır hocam 2 gün bekleme 9 saat ekran suresi veren amiral gemi cihaz var mı piyasada bilmiyorum ama daha yüzde 27 şarj ile bu kullanımla ekran dört buçuk saati rahat geçer beklentiniz neydi ki anlamadım zaten surda 20 dk şarja taksaniz yüzde 50 yi geçecek
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Çok yerinde bir açıklama olmuş.
    Beklentim 2019larda yaptıkları s20 fe sd den daha iyi olmasıydı. Başka bir beklentim yok. 6 saat görüyorum bu şekilde bekleme süresiyle. 3 yıllık cihaz.
    Neredeyse iki kat daha güçlü işlemcinin yanında qhd ekran var, ekran ayarlarını fh yaparsanız belki istediğiniz sürelere ulaşabilirsiniz
  • SERKAN BEY S kullanıcısına yanıt
    Bu hangi cihaz?
    S24 Plus..
    Bu benim kendi kullanım tarzıma göre aldığım maksimum süreler herkes aynı süreleri alacak diye bi şey yok ama ne yaparsam yapayım 1 gün beklemeye 3-4 saat ekran süresi almadım hiç ..
    Pardon bide bu varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 19 Kasım 2024; 0:53:17 >
    Hocam o S20 FE nin işlemcisi ne seviyede bir işlemci idi hiç hatırlamıyorum ama şunu düşünün amiral seviyedeki cihazlardaki işlemciler hem çok güçlü hem de aynı zamanda destek verdikleri en üst seviyedeki işletim sistemi ve özellikleri için bir o kadar da çok enerjiye ihtiyaç duyan bir yapıya sahip oluyorlar. Bu nedenle de daha fazla enerji tüketiyorlar. Bu durum stand by durumda bile aynı şekilde geçerli.

FE modeller her zaman için birçok özelliği kırpılmış cihazlar olarak piyasaya çıkar. Bu nedenle onların bir amiral gemisi modele göre enerjiyi daha verimli kullanmasına çok da şaşırmamak gerekir. Üst seviye hiçbir marka cihazda arkadaşın da dediği gibi hem 2 gün bekleme alıp aynı anda da 6 - 7 saat ekran süresi alamazsınız. Bunu kabullenerek almak gerek bu modelleri. Ama yok sizin için uzun bekleme ve ekran süresi çok önemli ise o zaman bu tip amiral modellerden uzak durmanız gerekiyor. Yoksa hep bir mutsuzluk yaşamanız olası.

Bu az yaksın diye uygun bir araba alıp ama neden bunun geri görüş kamerası kablosuz Android i yok, neden 0 dan 100 e 5 saniye değilde 14 saniyede hızlanıyor demek ya da tam tersi güçlü son donanım ve paket bir araç alıp iyi güzel harika özellikleri var ama bu araba kilometre de niçin 3 lira değil de 7 lira yakıyor demek gibi bir şey.

Cihaz neredeyse 2 günden fazla bir süre şarj görmemiş ve hala yakınıyor musunuz? Problem sizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 19 Kasım 2024; 1:22:19 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bunun şarja bir etkisi olur mu acaba?
    Kendin kullanıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umay16umay

Telefonla sipariş verdim ödeme yaptım kartla

Ben de siparis verdim dun aksam mail geldi onayliyorum dedim sonrasinda takip edebilecegimiz bir siparis numarasi vs oluyor mu yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.