Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.443
Cevap
460
Favori
1.098.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A34 den S24 + e yaklasik 10 gün kadar geçiş yaptım.
    Telefon çok iyi çok akıcı. Yalniz ; ısınması çok canımı sıkıyor. Son güvenlik yama güncellemesini yaptim hatta pilde farkedilir derecede iyilestirme olmuş. Bu ısınma olayi sizlerde de varmi
    Tlf ayarlari
    120 hz aktif
    Ekran çözünürlüğü QHD kullanıyorum. Bunlar ısınmayı etkilermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi02 -- 4 Aralık 2024; 0:8:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • togi02 T kullanıcısına yanıt
    Isınmayı genelde amazon, hb vb. uygulamaları aktif olarak kullanınca yaşıyorum ama çok değil, sadece telefon biraz ısınmış diyebiliyorum. Bunun dışında bazı hd grafikli oyunlarda ve süper hızlı şarjda ısınma olabiliyor. Ekran QHD ve 120mhz, güç tasarrufu kapalı.
    Isınma olayı uygulama optimizasyonlarıyla ilgili olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, Spigenin şarj cihazı ile şarj ederken sizde de ısınma oluyor mu? Hem telefonda hem de şarj aletinde bir ısınma oluyor ilginç.

• theasus kullanıcısına yanıt
    Ilıktan biraz fazla oluyor ama rahatsız edici bir ısınma olmadı hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • togi02 T kullanıcısına yanıt
    Pil kaç dereceyi görüyor? Bende son güncelleme öncesi ısınma oluyordu. Kaç gündür max 38 gördü bir defa sadece yoğun kullanmıştım. Genel olarak 33-37 arası dolanıyor. 120 hz açık güç modu kapalı.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt

Ölçeme imkanim yok ama öyle aman aman ısınma da yok.gogleden biraz araştırdım "performans profili " ni düşük seviyeye ayarladim bakalim faydasi olacakmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theasus kullanıcısına yanıt

spigenin çift type c girişli 45 wat adaptörü ve samsung orijinal 45 wat kablo ile telefonu şarj ediyorum ne adaptörde ne de telefonda ısınma olmuyor ama benim cihaz s24 ultra, sizin sorun belki exynos işlemci kaynaklı olabilir.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

pilin ısınması ne zaman çipset problemi oldu?

• circle to search özelliğine şarkı belirleme, bulma özelliği eklenmiş telefonda veya dışardan çalan müziği dinleyerek, (bkz: shazam) v.b. ek programlara ihtiyaç bırakmadan şarkıyı/müziği bulabiliyor. Yeni farkına vardığım bu özellikten haberdar olmayanları bu vesileyle haberdar etmek isterim.

örn.: https://www.youtube.com/shorts/XldiTLzz5yc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 4 Aralık 2024; 11:1:36 >
  • Arkadaşlar s24 ü 128'lik alsam sorun olur mu. 2. telefon olarak kullanacagım(1. telefon 15 pro max), hafızadan ziyade ufs 3.1 ile 4.0 arasında aradaki 4-5 bin tl ye degecek fark var mı?

• szm428 S kullanıcısına yanıt
    2-3 ay oldu sanırım bu özellik geleli. Yalnız şöyle bir sorun var. Şarkıyı bulduktan sonra ana ekrana dönerseniz hangi şarkıyı bulduğunun kaydını tutmuyor. Anlık ekran görüntüsü almanız lazım.

Çok başarılı değil sanırsam.. Sena Şener'den Self Control şarkısını açıp denedim. Bulduğu sonuç "Bono ve Scarlett Johansson şarkısı I Still Haven't Found What I'm Looking For"  

fark etmede çok geç kalmışsınız 

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Gene iyi.
    Ben bu mesajları okuyunca faketttim valla🤷‍♂️
    Çok iyi olmuş.
    Text scanner programını kullanmaktan kurtulmuştuk artık shazamda çöp oldu benim için.
    Ben sana seviyorum samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 4 Aralık 2024; 15:8:35 >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Shazam kadar başarılı değil daha kat etmesi gereken yol var

• Qnb ve Yapı Kredi uygulamasına giremiyorum. "Cihazınızda root/jailbreak işlemi tespit edilmiştir." hatası veriyor. Halbuki stock rom falan kurmadım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 4 Aralık 2024; 15:9:55 >
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Telefonun geliştirici ayarlarını kapatıp açmayı deneyin hocam.

• Olmadı maalesef. Güncellemeyle alakası olabilir, önceden yoktu. Adamlar güncelleme göndermiyor, gönderince de bir şeyleri bozuyorlar anlamadım.

Hâllettim. Magisk yüklüymüş kaldırınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 4 Aralık 2024; 15:22:32 >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Enteresan valla olmadı geri göndereceğim bana bir tık fazla geldi.

• 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.