|
Samsung Galaxy S24 serisi beklenen özelliğe kavuşuyor

-
-
Zaten bu kadar hızlı 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android 16 çıkacak, samsung daha 15'i sunamadı. S23 kullanıcısıyım ama bu sene iphone 17 pro düşüneceğim sanırım
Var olan özellik iyileştirilmiş ama başlık sanki yeni bir özellik eklenecek havasında.
-
Zaten böyle? Denklanşör hızlanacak mı ondan haber verin. En yavaş shutter speed Samsung da şuan çocuk kedi köpek çekmek anı yakalamak imkansız
Her parmağı açmaz inş
Bu kadar seri olması da güven vermiyor Android'de hele.
çıkarılabilir batarya bekledim
-
Aynen öyle, ben de acaba uydu iletişim özelliği mi geldi diye heyecanla girdim habere. Exynos 2400 donanımsal olarak bu özelliğe sahip çünkü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi S23 ile denedim, aynen bu kadar hızlı, dokunup çekiyorum anında açıyor. Android 14 kullanıyorum, performance da light mode'da.
Her zaman olduğu gibi yine yalan ve dolan demekki, ne android ne ios kullanıcı yararına farklı yenilikler getirmiyor. Zaten mevcut olan özellikleri daha da iyileştirdik diye uyduruyorlar hatta bazen bozuyorlar bile.ç
-
Bu sitenin sahibi Mesut abi mi Erdi abi mi bilmiyorum ama eski dh yi özledik, sahibi kimse artık şu editörlere bir hiza çekmeli, daha fazla tıklanması için her gün yanıltıcı başlık atılıyor, bu durum belki bir çeşit reklam kazancı falan sağlıyordur ama bu clickbait yaklaşım sitenin yakın zamanda güvenilmez olduğunu hissettirip zarar görmesine sebep olacak.
"S24 teki bu özellik artık daha iyi çalışacak " şekilinde dürüstçe ve gizem barındıran bir başlık seçilebilirdi.
Geçende birisi patlatılan arabaya patladı diye başlık atmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24+ Kullanıyorum Pek yavaş gelmiyor ama neden daha fazlasını istemeyelim
-
Yani herkes değişik konulara değinmiş tabiki ama bu telefondaki en büyük felaket dil desteğinin olmaması sırf haberi görünce ana baktım ama sanırım yine gelmeyecek. Gerisi çokta şey değil yani kendimce
-
Edidör konu başlığın ile haber alakasız dh sahibi kimse şu edidörleri bir denetlese artık yalan ve yanlış haberler okumaktan sıkıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Var olan özellik iyileştirilmiş ama başlık sanki yeni bir özellik eklenecek havasında.
|
Bu sitenin sahibi Mesut abi mi Erdi abi mi bilmiyorum ama eski dh yi özledik, sahibi kimse artık şu editörlere bir hiza çekmeli, daha fazla tıklanması için her gün yanıltıcı başlık atılıyor, bu durum belki bir çeşit reklam kazancı falan sağlıyordur ama bu clickbait yaklaşım sitenin yakın zamanda güvenilmez olduğunu hissettirip zarar görmesine sebep olacak. "S24 teki bu özellik artık daha iyi çalışacak " şekilinde dürüstçe ve gizem barındıran bir başlık seçilebilirdi. Geçende birisi patlatılan arabaya patladı diye başlık atmıştı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X