Samsung, Galaxy S24 serisi için sevkiyat hedeflerini arttırdı
-
-
Ne pahasina acaba? Uretim bandinda kalite kontroller pek yapilmiyor ve olagan uretim hatalarindan fazlasi goze batiyor ... Turkiye'deki servisler kabul etse de merkez raporu red ediyor veya servis bastan red ediyor...
Ekran sorunu hakkinda yazilimsal guncelleme ciksin bakalim. Tuketici renk tonlamasi sorunu degil diyor bambaska sorun diyor Turkiye'dekiler baska anliyor . 2 hafta guncelleme cikip gecsin artik sessiz sedasiz gerekenleri tuketiciyi magdur etmeden Turkiye Samsung'u umarim cozerler aksi halde iade basta olmak uzere bir daha Samsung cihazi almayacak bir kisi ve cervesi olusacaktir.
Etme bulma dunyasi ...
Bunu diyen ben ki sorunsuz grilesme yok kasa veya ekran da absurt cikinti veya kisalik ile araliklasmalar yok . Ekran da cizgiler gidip gelmeler yok ... Ona ragmen globalde de yaygin olan alel acele yapilmis hatalarin da inkar edilemeyecegi ortada .
-
ışık yansıtmayan ekranlı modelinden bende almak istiyorum. tam istediğim özellik
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne pahasina acaba? Uretim bandinda kalite kontroller pek yapilmiyor ve olagan uretim hatalarindan fazlasi goze batiyor ... Turkiye'deki servisler kabul etse de merkez raporu red ediyor veya servis bastan red ediyor... Ekran sorunu hakkinda yazilimsal guncelleme ciksin bakalim. Tuketici renk tonlamasi sorunu degil diyor bambaska sorun diyor Turkiye'dekiler baska anliyor . 2 hafta guncelleme cikip gecsin artik sessiz sedasiz gerekenleri tuketiciyi magdur etmeden Turkiye Samsung'u umarim cozerler aksi halde iade basta olmak uzere bir daha Samsung cihazi almayacak bir kisi ve cervesi olusacaktir. Etme bulma dunyasi ... Bunu diyen ben ki sorunsuz grilesme yok kasa veya ekran da absurt cikinti veya kisalik ile araliklasmalar yok . Ekran da cizgiler gidip gelmeler yok ... Ona ragmen globalde de yaygin olan alel acele yapilmis hatalarin da inkar edilemeyecegi ortada . |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X