Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 serisi IMEI veritabanında göründü: İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung bildiğiniz üzere amiral gemisi telefonlarını her yıl Şubat ayında tanıtıyor. Bu açıdan bakıldığında Galaxy S24 serisinin lansmanında daha birkaç ay var. Merakla beklenen akıllı telefonlar son olarak IMEI veritabanında ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Galaxy S24 Ultra, daha hızlı şarj ve daha büyük batarya bekleyenleri üzecek

Galaxy S24 modeli SM-S921B/DS model numarasıyla listeleniyor. Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra ise sırasıyla SM-S926B/DS ve SM-S928B/DS model numaralarına sahip. Yeni serinin IMEI'de görünmesi cihazların test sürecinden geçtiğini ve 2024'ün ilk çeyreğinde çıkış yapacalarını onaylıyor.

İki farklı işlemci

Galaxy S24+ modelinin ABD'de satışa sunulacak versiyonu kısa bir süre önce Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 8 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile Geekbench platformunda ortaya çıkmıştı. Galaxy S24 serisi akıllı telefonların bölgeye bağlı olarak Snapdragon 8 Gen 3 veya Exynos 2400 işlemciyle satışa sunulacaklarını hatırlatalım.

Galaxy S24 Ultra'nın daha hızlı şarj ve daha büyük batarya ile piyasaya sürüleceğine dair söylentiler çıkmıştı. Ancak Samsung sızıntıları konusunda güvenilir bir kaynak bu iddiaları yalanladı. Cihaz muhtemelen yine 45W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pille gelecek.

Kaynak:https://www.samnews24.com/2023/08/11/samsung-galaxy-s24-lineup-spotted-on-imei-database/

• İnşallah Snapdragon ile gelir tr ye.

• Sorgu ekranı sonucu neden btk sorgu ekranına benziyor?

• S23 serisi ülkemizde iyi sattı. Yine Snapdragon işlemci ile gelir ve fiyatlandırma da uygun olursa iyi satar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Benziyor eksik kaldı birebir aynısı, çok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eden s21 ultra kasa gibi bir model çıkartmıyırlar acaba güzelim kasayı yokettiler 22ultra kasaları tip olarak sevmiyorum malesef 22ultra 23ultra 24ultra hep birinin aynısı gidiyor

• MrChame kullanıcısına yanıt

Hocam bende 22-23 ultra gibi kasa telefonları seviyorum. Bu biraz kişisel bir tercih meselesi. Her tarafta köşeleri yuvarlatılmış telefonlar mevcut. Ben bu keskin hatları daha çok seviyorum , ekran tam köşeli olunca güzel bir deneyim sağlıyor en azından benim açımdan. O sebeple bence böyle devam etmeleri daha makul çünkü keskin hatlara sahip telefon modelleri çok az.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android tepe modellerde artik 8 gb ram olmamasi lazim minimum 12 den baslasin 16 ya dogru gitsin. ha s22+ 8 gb ram ile problem yasamiorum fakat ilerisi icin konusuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antizero kullanıcısına yanıt

Evet Usta Tasarım Kişiden Kişiye Değişiyor S21 ULtrada tam benim sevdiğim model Ekran Büyüklüğünden tutunda Pil olayı olsun tam benim idealim bundan önceki telefonum Honor Note 10 telefonu çok sevmeme rağmen cihaza güncelleme vermediler :) Keşke Samsun A serisinde yada M Serisinde bu Modeli devam ettirseydi En azından FE Modellerde Bu Kasa Olsa :)

• Türkiye'ye yeniden Exynos ile gelirse Samsung kesinlikle ders almıyor diyeceğim. Ama öyle sanıyorum ki Snapdragon Gen 3 ile gelecek.

Son yıllarda çift işlemcili modellerinde Türkiye ye Snapdragon getirildi. İşin trajikomik tarafı Türkiye'ye Snapdragon işlemcili Samsung telefonların gelmeme durumunu yıllarca editörler aracılığı ile saçma sapan bahanelerle kullanıcılar uyutuldu. Oysaki o dönem rakipleri Snapdragon işlemci ile pek ala geliyorlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.