|
Samsung Galaxy S24 serisi IMEI veritabanında göründü: İşte detaylar

-
-
İnşallah Snapdragon ile gelir tr ye.
-
Sorgu ekranı sonucu neden btk sorgu ekranına benziyor?
-
S23 serisi ülkemizde iyi sattı. Yine Snapdragon işlemci ile gelir ve fiyatlandırma da uygun olursa iyi satar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benziyor eksik kaldı birebir aynısı, çok ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eden s21 ultra kasa gibi bir model çıkartmıyırlar acaba güzelim kasayı yokettiler 22ultra kasaları tip olarak sevmiyorum malesef 22ultra 23ultra 24ultra hep birinin aynısı gidiyor
-
Hocam bende 22-23 ultra gibi kasa telefonları seviyorum. Bu biraz kişisel bir tercih meselesi. Her tarafta köşeleri yuvarlatılmış telefonlar mevcut. Ben bu keskin hatları daha çok seviyorum , ekran tam köşeli olunca güzel bir deneyim sağlıyor en azından benim açımdan. O sebeple bence böyle devam etmeleri daha makul çünkü keskin hatlara sahip telefon modelleri çok az.
-
Android tepe modellerde artik 8 gb ram olmamasi lazim minimum 12 den baslasin 16 ya dogru gitsin. ha s22+ 8 gb ram ile problem yasamiorum fakat ilerisi icin konusuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Usta Tasarım Kişiden Kişiye Değişiyor S21 ULtrada tam benim sevdiğim model Ekran Büyüklüğünden tutunda Pil olayı olsun tam benim idealim bundan önceki telefonum Honor Note 10 telefonu çok sevmeme rağmen cihaza güncelleme vermediler :) Keşke Samsun A serisinde yada M Serisinde bu Modeli devam ettirseydi En azından FE Modellerde Bu Kasa Olsa :)
-
Türkiye'ye yeniden Exynos ile gelirse Samsung kesinlikle ders almıyor diyeceğim. Ama öyle sanıyorum ki Snapdragon Gen 3 ile gelecek.
Son yıllarda çift işlemcili modellerinde Türkiye ye Snapdragon getirildi. İşin trajikomik tarafı Türkiye'ye Snapdragon işlemcili Samsung telefonların gelmeme durumunu yıllarca editörler aracılığı ile saçma sapan bahanelerle kullanıcılar uyutuldu. Oysaki o dönem rakipleri Snapdragon işlemci ile pek ala geliyorlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İnşallah Snapdragon ile gelir tr ye.
|
Sorgu ekranı sonucu neden btk sorgu ekranına benziyor?
|
Android tepe modellerde artik 8 gb ram olmamasi lazim minimum 12 den baslasin 16 ya dogru gitsin. ha s22+ 8 gb ram ile problem yasamiorum fakat ilerisi icin konusuyorum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X